Vabandan hr. Ligi ees!
Ma pole külll turundusspetsialist, aga Estonian Airi logo Tänaku autol (kasvõi ainult Soome MM-etapil) oleks vist paremini investeeritud raha, kui see, mis tehtud sai.
Toonitan veelkord - ei avalda siinkohal mingeid poliitilisi vaateid.
Lisaks muule sooviks siinkohal õnne ka Urmo Aavale kolmanda lapse sünni puhul! Pressikas oli seatud äärmiselt heale ajale. Mingeid mõistlikke uudiseid nagunii pole ja saadav tähelepanu kohe suurem. Ja Lasti Urmol rahulikult kolmanda lapse sünd ka ära oodata
bluuford kirjutas:natuke off topic: Ma läksin eile kohe selle uudisepeale Grossi toidukaupadesse ja ostsin 50 eurtsi eest süüa.. nüüd jõuludeni mureta Muideks, mega hea vesi on neil (Värskas villitud, Grossi nimeline).
Siis tulebki leppida kokku, et 2014 aastal külastavad kõik rallifännid võimaluse korral ainult Grossi Toidukaupu!
Karl kirjutas:Selle peale küsiks, kus te enne olite, et alles nüüd Grossi kauplus ette satub?
Selle peale ütleks, et igaüks ei ela seal kus see kauplus asub, esimene kauplus mis minule ette satub on 50km kaugusel, ei hakka küll sellepärast sinna ronima. Off-topic teema anyway, ikkagi tahaks, et keegi modedest kustutaks selle Oti teema ära ja alustaks uue Ott Tänak 2014, või võin ma seda ise teha?
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Kui teha Oti kohta uus teema, siis see vöiks lihtsalt lukku minna, aga alles jääda, sest vajadusel saab kasutada uues teemas siin olevaid infokilde ja linkida. See ennetaks topelt sama sisu tekkimist.
Aga teemasse ka. Positiivne, et Tänak on saanud uuesti jalad alla ja loodame parimat, et ta on see aasta õppinud ja suudab end tõestada nii MM kui ka Wilsoni silmis, et tegemist on siiski pärliga, mitte mingi mõttetu lahmijaga.
Markko tegi ju tugevaid sõnavõtte 2012. a. lõpus Tänaku kohta. Küllap on Tänak Markko silmis end nii palju siis paremuse poole muutnud, mis on väga positiivne. 2013 tõestas seda juba selle poolest, et tiimil polnud nagu probleeme üldse terve aasta ja Grossi kui kliendi auto hoiti tipptasemel.
busse kirjutas:Kui teha Oti kohta uus teema, siis see vöiks lihtsalt lukku minna, aga alles jääda, sest vajadusel saab kasutada uues teemas siin olevaid infokilde ja linkida. See ennetaks topelt sama sisu tekkimist.
Huvitav, kas antud foto autor kuidagi Tänaku naise sugulane...
Kas Tänaku naine ka Hiis? Kui jah, siis muidugi üllatav nimede mäng. Aga ma kahtlen, et on sugulased. Mati Hiis igatahes üks teenekamaid tegevpiltnike üldse eesti meedimaailmas.