Rally Catalunya 2013 Day 2 - Day3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Re: Rally Catalunya 2013 Day 2 - Day3
Ma ei mõista, kust Ogier sellise kiiruse leiab lihtsalt ja teised mehed mitte. :/
-Drive it like your being chased by an STI cop car.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ogier sõidab nagu Meistrile kohane.xone kirjutas:Ma ei mõista, kust Ogier sellise kiiruse leiab lihtsalt ja teised mehed mitte. :/
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Sedasama küsiti ka hiljaaegu Loebi valitsusajal. Mis teha, kui konkurents on hetkel selline, et ühe mehe tase on lihtsalt kõrgem.xone kirjutas:Ma ei mõista, kust Ogier sellise kiiruse leiab lihtsalt ja teised mehed mitte. :/
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Östberg pingutas esimesel ja teisel päeval nii, et veri ninast väljas. Aga näe tasus ära, Prokopist sai jagu.jens kirjutas:Sedasama küsiti ka hiljaaegu Loebi valitsusajal. Mis teha, kui konkurents on hetkel selline, et ühe mehe tase on lihtsalt kõrgem.xone kirjutas:Ma ei mõista, kust Ogier sellise kiiruse leiab lihtsalt ja teised mehed mitte. :/
Man and machine against mother nature!!!
Hooaja esimeses pooles oli intervijuu ühe endise soome ralli ässaga(kahujks ei mäleta kellega), küsiti kust tuleb Ogieri kiiruse vahe Latvalaga. Tegelane arvas, et väga suur mõju on sellel, et auto ehitati sisuliselt Ogieri soovide järgi ja teised peavad sellega lihtsalt kohanema, mis ei pruugi kerge olla. Veel arvas ta, et Ogierile tuli kasuks eelmine hooaaeg. Ta testis palju ning sõitmine lahjema S2000 autoga muutis ta sõidujoone puhtamaks ja ökonoomsemaks. Lisaks iga võiduga kasvab enesekindlus ja koos sellega ka kiirus.xone kirjutas:Ma ei mõista, kust Ogier sellise kiiruse leiab lihtsalt ja teised mehed mitte. :/
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Alustuseks isegi kaotab Latvalale 0,6 sek esimene split ja teises splitis teeb vea paranduse 2,3 sekundit edu Latvala eesDivine kirjutas:Ogier tuleb mingi 5sek kiiremini kui Latvala arvatavasti.
Viimati muutis viplala, 27 Okt 2013, 14:10, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
Pakun vastu, et ei anna! Ogier: järgmine katse ei loe, ülejärgmises tahan esimene olla!Rebane kirjutas:Ma arvan, et VW annab selle võidu JMLile
-
- Diagnoos: rallisõltlane
tegelikult on hea näha et jälle enne viimaseid katseid esikolmik on 11 seki sees, pinget ja pönevust jagub löpuni mis teeb jälle wrc sarja rahvale ja sponsoritele/toetajatele huvitavamaks.
Sordo pakkigu asjad kokku ja mingu ära pensile, Hirvonen võiks sama teha, vennad on kulunud ja vaevalt, et nad midagi enamat saavutavad jäädes WRC-sse.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mina küll nii ei arvaks, ega kõige nooremas eas pole enam aga konkurentsi suudavad ikka vähemalt pakkuda natuke!Divine kirjutas:Sordo pakkigu asjad kokku ja mingu ära pensile, Hirvonen võiks sama teha, vennad on kulunud ja vaevalt, et nad midagi enamat saavutavad jäädes WRC-sse.
-
- Rallifoorum 24/7
Latvala põleb! katse lõpus! Kohtunikud suutsid õnneks kohe kapotialt tulnud leegid kustutada. Loodame, et jätkab.
Viimati muutis viplala, 27 Okt 2013, 14:39, muudetud 2 korda kokku.