Autovahetused
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Autovahetused
Kahjuks ei ole see Fiesta WRC Ott Tänakuga kuidagi seotud.
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
Natuke vigane on su enda eesti keel. Ja see on piisavalt hea põhjus, et teist inimest mitte avalikult tänitama minna. Ott-Oti-Otti käänatakse eesti keeles. Nagu pott-poti-potti.Pints kirjutas:Natukene vigane eesti keel aga muidu, siis nagu MMM hakkab seda rentima Ottile või siis mingile teisele kliendile?
Arvestage lihtsalt sellega, et WRC Fann pole eestlane ja tegelt tema eesti keel on päris heal tasemel. Pealegi tuleb tema käest tavaliselt väga palju uut ja kasulikku informatsiooni. Niipalju siis keele teemast. Pole mõtet jälle kellelgi kõrri hüpata.
Seda ma tahtsingi mõista anda. Väiklane ilkumine inimese kallal, kes võtab vaevaks kirjutada keeles, mis pole tema emakeel.cali kirjutas:Arvestage lihtsalt sellega, et WRC Fann pole eestlane ja tegelt tema eesti keel on päris heal tasemel. Pealegi tuleb tema käest tavaliselt väga palju uut ja kasulikku informatsiooni. Niipalju siis keele teemast. Pole mõtet jälle kellelgi kõrri hüpata.
-
- IV järgu kommentaator
Täna üks nendest liikus mõõda mustamäe teed hommikul:Kaimar kirjutas:Väidetavalt on eestisse tellitud 2xPeugeot 208 R2, huvitav kellele?
-
- Rallifoorum 24/7
Olen pesoo töötajatelt kuulnud, et bossud olevat neilt küsinud kas keegi rallit tahab sõitma hakata. Kõik hakkasid põdema kuna arvasid, et palgast ei jää midagi järgi muidu
arvan, et se võib sellega seotud olla.

-
- II järgu kommentaator
Need kaks 208 R2, mis oli tellitud Eestist on ostetud Piter-Jean-Michelle Cracco jaoks. Üks kruusa 208 jääb Eestis ja teine asfaldi spec läks Belgiasse.
Mõlemad R5 pidavat minema esmajoones Kruuda kasutusse.skahar kirjutas:MMM hakkab siis kahte R5 ja ühte WRC fiestat rentima?
-
- Hooaja Kaval Ants
See on küll veidi vale info nende kahe auto kohta. PJM Craccoga ei ole midagi pistmist.WRC Fann kirjutas:Need kaks 208 R2, mis oli tellitud Eestist on ostetud Piter-Jean-Michelle Cracco jaoks. Üks kruusa 208 jääb Eestis ja teine asfaldi spec läks Belgiasse.
Ma tean ühte teist paremat võimalust ka, mis peaks olema heaks uudiseks Eesti rallifännidele aga noo eks näis mis saab. Tallinnas on juba üks meeskondliku koosseisu muutus, küll see selgubTimur_P kirjutas:Mõlemad R5 pidavat minema esmajoones Kruuda kasutusse.skahar kirjutas:MMM hakkab siis kahte R5 ja ühte WRC fiestat rentima?

Ja muideks, ma üritasin võimalikult sõbralikuks jääda seoses selle eesti keelega. Ei mõista kohe, et kuidas sellise asja eest juba sisse ära saan.

-
- III järgu kommentaator
Mingi aeg tehti juttu, et Kangur püüdleb R5 suunas. Seda kuulsin ka hiljuti tuttavalt, et teine MMM R5 Kangurile, aga selle kohta võib ka "saunakas" öelda.
-
- II järgu kommentaator
Emm, seda ütles mulle Loix, kui ma tegin temaga intervjuu Võrumaal...Sparco kirjutas:See on küll veidi vale info nende kahe auto kohta. PJM Craccoga ei ole midagi pistmist.WRC Fann kirjutas:Need kaks 208 R2, mis oli tellitud Eestist on ostetud Piter-Jean-Michelle Cracco jaoks. Üks kruusa 208 jääb Eestis ja teine asfaldi spec läks Belgiasse.
Siin foorumis saad iga asja eest sissePints kirjutas:Ma tean ühte teist paremat võimalust ka, mis peaks olema heaks uudiseks Eesti rallifännidele aga noo eks näis mis saab. Tallinnas on juba üks meeskondliku koosseisu muutus, küll see selgubTimur_P kirjutas:Mõlemad R5 pidavat minema esmajoones Kruuda kasutusse.skahar kirjutas:MMM hakkab siis kahte R5 ja ühte WRC fiestat rentima?![]()
Ja muideks, ma üritasin võimalikult sõbralikuks jääda seoses selle eesti keelega. Ei mõista kohe, et kuidas sellise asja eest juba sisse ära saan.

-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7