pelmeen10 kirjutas:Hea töö Karlip. Protosovilt küsiti taaskord venekeelset kommentaari, mitte ukaraina.
Oota, mis toimus? Olin kahjuks pool nädalavahetust ära.. Kas Donaldson küsis Sikult intervjuud? Sai küsitud, jah.
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
pelmeen10 kirjutas:Hea töö Karlip. Protosovilt küsiti taaskord venekeelset kommentaari, mitte ukaraina.
Epik kirjutas:Raadios räägiti, et Ogier oli seisma jäänud ja teel värava lahti pidanud tegema, ehk keegi oli katsel mingi värava kinni pannud.
Intervjuud mitte, aga lasti paar eesti keelset sõna öelda toetajatele kiiruskatse lõpus. Sikk tänas.Karlip kirjutas:pelmeen10 kirjutas:Hea töö Karlip. Protosovilt küsiti taaskord venekeelset kommentaari, mitte ukaraina.
Oota, mis toimus? Olin kahjuks pool nädalavahetust ära.. Kas Donaldson küsis Sikult intervjuud? Sai küsitud, jah.
Ah ok. Tänud.pelmeen10 kirjutas:Intervjuud mitte, aga lasti paar eesti keelset sõna öelda toetajatele kiiruskatse lõpus. Sikk tänas.Karlip kirjutas:pelmeen10 kirjutas:Hea töö Karlip. Protosovilt küsiti taaskord venekeelset kommentaari, mitte ukaraina.