Ju siis testikale kleebiti kiirelt peale nimed ja lipud ning kogemata läx valesti. Jääb mulje, et mehed on WRC II mänginud, kus Markko auto juhipoolsel küljeklaasil on samuti lipp tagurpidi.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Võiks juba näha mõnda tänasepäeva pilti Markkost, et kas seal need juba õigetpidi. Tuleb meelde olümpiamängud, kui Salumäe võitis ja lipp tagurpidi masti tõmmati. Kui seekord Markko võidab, kas juhtub see sama ?:)
Loodame, et see kael Markkol nüüd korda ika saab vähemalt homseks ja tänase päeva kannatab hambad ristis välja ja sõidab ennast poodiumi kohale tagasi kohe peale SS4.
>
0
Michael Park R.I.P
Sainz võiks tulla küll arvan, et kellegil poleks selle vastu midagi, kui vanameister sel aastal oma kolmanda MM tiitli saaks. Kuid samuti on võimalus ka kahel noorel saada see tiitel seega eks siis peale RAC d on näha kas võitis vana piloodi kogemused ja tark sõit või noorus ja riskeeriv sõidustiil.
>
0
Michael Park R.I.P
tommi kirjutas:Aga üldiselt hakkab mulle järjest enam tekkima tunne et Sainz tuleb maailmameistriks sel aastal....
Minu arvates väga hea oleks Kui Sainz maailameistriks tuleks, VANAMEISTER ju ikkagi.
Muidugi Märtin võiks tulla aga see aasta pole see enam reaalne vist
Samas, kui Burnsil see peaks õnnestuma, siis olen mina pettunud. Tiitel tuleks ikka välja teenida kiiruskatsete ja ka rallide võitudega.... ei meeldi mulle selline stiil, nagu tal on.
alex kirjutas:Samas, kui Burnsil see peaks õnnestuma, siis olen mina pettunud. Tiitel tuleks ikka välja teenida kiiruskatsete ja ka rallide võitudega.... ei meeldi mulle selline stiil, nagu tal on.
alex kirjutas:Samas, kui Burnsil see peaks õnnestuma, siis olen mina pettunud. Tiitel tuleks ikka välja teenida kiiruskatsete ja ka rallide võitudega.... ei meeldi mulle selline stiil, nagu tal on.
Täitsa nõus.
Paljudele ei meeldi
Paljudele ei meeldi, kuid Burnsi asemel olles teeksid kõik sedasama, eks tegelikult pingutab Burns samamoodi nagu kõik teised aga juu pezoo pole lihtsalt nii kiire sel hooajal ja eks ta laguneb kah