Rallye Monte-Carlo III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Re: Rallye Monte-Carlo III päev
Tundub et Sebastianid kontrollivad rallit täiega. Ilmselt mõlemal järgnevatega varuks veel üks käik.
Loebil Ogirei jaoks ja Ogieril kogu järgneva seltskonna jaoks vajadusel.
Kui nüüd Prokob hullu viga ei tee siis võtab jälle oma punktid ära.
Loebil Ogirei jaoks ja Ogieril kogu järgneva seltskonna jaoks vajadusel.
Kui nüüd Prokob hullu viga ei tee siis võtab jälle oma punktid ära.
-
- Rallifoorum 24/7
ehe saarlane ikka, kirjutab ö'ga, ja ma ei noki vaid just vaatasin, et asukoht Kuressaare pandud, et ütlen sulle et lahe oleks kui kirjutaksid ö'ga aga siis märkasin, et sa teedki sedaAllu12 kirjutas:tänane teine ka käimas ja loeb löpus ka juba .

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
Hirvonen on kuskilt tiivad saanud vist kui vaadata tema aegasid siin katsel
Mind huvitab juba pikka aega, et kas Saaremaa koolides õpetatakse 'õ' asemel kirjutama 'ö' tähte või on koolis jäänud käimata?Mis värk sellega on?
-
- Rallifoorum 24/7
Äkki jätaks selle teema siit välja. Saada privaatsõnum kui niiväga huvitab.Divine kirjutas:Mind huvitab juba pikka aega, et kas Saaremaa koolides õpetatakse 'õ' asemel kirjutama 'ö' tähte või on koolis jäänud käimata?Mis värk sellega on?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
see tuleb saaremaal pikemat aega elanutel automaatselt sest praktiliselt köik kasutavad õ asemel ö tähteDivine kirjutas:Mind huvitab juba pikka aega, et kas Saaremaa koolides õpetatakse 'õ' asemel kirjutama 'ö' tähte või on koolis jäänud käimata?Mis värk sellega on?

Ei noh, ma olen kuulnud ka tänapäeva lapsi kuulnud hääldamas õ' asemel ö'd, mitte et ma paha pärast kiusaks või midagi. Puht huvist lihtsalt, kui ikka nooruke 13-14 aastane tuleb vastu ja ütleb "mötleb" "mõtleb" asemel, siis tekkivad teatud küsimused.Allu12 kirjutas:see tuleb saaremaal pikemat aega elanutel automaatselt sest praktiliselt köik kasutavad õ asemel ö tähteDivine kirjutas:Mind huvitab juba pikka aega, et kas Saaremaa koolides õpetatakse 'õ' asemel kirjutama 'ö' tähte või on koolis jäänud käimata?Mis värk sellega on?, mandri inimestel võib täitsa lõbus kuulata olla kui igas lauses tugevalt ö ja ö läbi käib
-
Lõpetuseks ütleks, et minuarust pole probleem niivõrd kirjapildis, vaid häälduses. No mette ei saa aru, kuidas seda "ö"-d teistmoodi öelda saaks.Divine kirjutas:Ei noh, ma olen kuulnud ka tänapäeva lapsi kuulnud hääldamas õ' asemel ö'd, mitte et ma paha pärast kiusaks või midagi. Puht huvist lihtsalt, kui ikka nooruke 13-14 aastane tuleb vastu ja ütleb "mötleb" "mõtleb" asemel, siis tekkivad teatud küsimused.Allu12 kirjutas:see tuleb saaremaal pikemat aega elanutel automaatselt sest praktiliselt köik kasutavad õ asemel ö tähteDivine kirjutas:Mind huvitab juba pikka aega, et kas Saaremaa koolides õpetatakse 'õ' asemel kirjutama 'ö' tähte või on koolis jäänud käimata?Mis värk sellega on?, mandri inimestel võib täitsa lõbus kuulata olla kui igas lauses tugevalt ö ja ö läbi käib

Edit: Novikovi on tore poodiumil näha.

Viimati muutis Gustav, 18 Jaan 2013, 15:09, muudetud 1 kord kokku.
Ei kuulnud täpselt. Kas Novikovil olid naelad tagasillal,või paneb järgmisele katsele nii?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
Sikk siis koos Juriga oma klassi 3-d? kui ma midagi valesti aru ei saa muidugi...
nad rajal WRC2 masinaga ikka jah?
AutoralliSuurSõber
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Õigus sul. R4 masinaga nad paugutavad jah.skahar kirjutas:Sikk siis koos Juriga oma klassi 3-d? kui ma midagi valesti aru ei saa muidugi...

Söörlöne!
-
Citroen and VW 4x studded + 2 super soft, M-Sport 4x studded + 2x winter, Bouffier 6x studded, Hänninen 2x studded + 4x winter
Condition on SS: 5 kms in the middle on ice, other parts are dry
Condition on SS: 5 kms in the middle on ice, other parts are dry
-
- III järgu kommentaator
Hetke järjestuse järgi tuleb rallilõpus Sordol kahjuks Hirvonen mööda lasta.