Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Re: Ott Tänaku diskussioon
Varsti ehivad PMi, Delfi ja Õhtulehe uudiste pealkirju kõlavamad read sellest intervjuust ala "Tänakule toob autos õnne part" või midagi sellist 

Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
Ilmselt küll.MKD kirjutas:Varsti ehivad PMi, Delfi ja Õhtulehe uudiste pealkirju kõlavamad read sellest intervjuust ala "Tänakule toob autos õnne part" või midagi sellist

Aga M-spordi 5a lepingust ikka ei midagi. Vist nii valus teema, et ükski ajakirjanik ei julge seda küsida, või siis tõesti keeldutakse seda kommenteerimast.
-
- III järgu kommentaator
Väga asjalik intekas ning asjalikud vastused.Huvitav kas nimetatud intekas ka teleriekraanil oleks nii hea välja tulnud (üldinehoiak,a`la "ma ei tea" jne)?
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
Telekas käivad asjad üldiselt live's ja sellist aega, et möelda läbi, mida öelda vöi mida vastata niipalju ei ole.blizzard kirjutas:Teles intekas hoopis teine teema...
-
- Rallifoorum 24/7
+1. Otiga intervjuu ka väga hea!kais kirjutas:Oleg Grossi arvamus Otist: http://rally.ee/?a=a009&b=9540
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
Miskipärast ma arvan, et seda viie aastast lepingut ei olegi olnud või oli seal mingine klausel esimese hooaja tulemuste kohta.randos kirjutas:Aga M-spordi 5a lepingust ikka ei midagi. Vist nii valus teema, et ükski ajakirjanik ei julge seda küsida, või siis tõesti keeldutakse seda kommenteerimast.
Huvitav kes see Oti tuttav oli kes siin foorumis Oti ERC sajas sõitma pani?
Miks peaks m-sport siis sellest lepingust oma web-page'l rääkima? Ma arvan, et selles osas küll kahtlema ei peaks. See, kas see hetkel veel kehtib, on muidugi teine asi. Samas võib see ka ju siiani kehtida, aga lihtsalt omapoolset panust ei ole, et sõita saaks. Või siis vastavalt mõnele punktile võis ka leping varem otsa saada.calderon kirjutas:randos kirjutas: Miskipärast ma arvan, et seda viie aastast lepingut ei olegi olnud või oli seal mingine klausel esimese hooaja tulemuste kohta.
Esimesena vist Karlip pakkus:calderon kirjutas:randos kirjutas:Aga M-spordi 5a lepingust ikka ei midagi. Vist nii valus teema, et ükski ajakirjanik ei julge seda küsida, või siis tõesti keeldutakse seda kommenteerimast.
Huvitav kes see Oti tuttav oli kes siin foorumis Oti ERC sajas sõitma pani?
Seejärel WRC Fann:Tänak VÕIB veel sõita M-Spordi eest, aga mitte WRC-s. Pakuks IRC või ERC.
ning siis tuli FBsse mingi kõlakas:On veel selline kõlakas, et Ott sõidab järgmisel hooajal ERC-s M-Spordi lippu all....
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 551&type=1
Eks sealtmalt umbes see lumepall veerema hakkas
Aga, mis sel vahet on, kes alustas seda juttu? Foorum ongi ju koht, kus spekuleerida ja arutleda. Hoopis ajakirjanik või kes iganes on pigem rumal, et foorumi põhjal oma pealkirju tuletab. Kellegi peale näpuga näidata on küll vale.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Rallifoorum 24/7
On igasuguseid, vabandust, lolle, kes igasuguseid arvamusi tõepähe võtavad. Ise olen ka selle ohvriks langenud, ei enam.
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
-
- II järgu kommentaator
Ma võin panna käe südamele, ja öelda, et vene foorumis Otti kohta mitte keegi midagi välja ei mõelnud. Kust ta seda võttis - ei oska öelda.
-
- Rallifoorum 24/7
mõtles samamoodi välja nagu tema kohta mõeldud jutud on 

-
- II järgu kommentaator
Kui ta näitab ja tõestab, et just vene foorumi liige midagi mõtles välja, siis ma isiklikult vabandan tema ees kogu vene foorumi nimelt.
-
- Rallifoorum 24/7
ma ei mõelnud sind ja vene foorumit selle all, vaid üleüldiselt.
-
- II järgu kommentaator
Ma sain sinust aru .soca kirjutas:ma ei mõelnud sind ja vene foorumit selle all, vaid üleüldiselt.

Kuidas sina kui almrally.ru töötaja,siis seda väidet kommenteeriksid.Kas olid siis almrally töötaja,või kui tavakodanik.WRC Fann kirjutas:On veel selline kõlakas, et Ott sõidab järgmisel hooajal ERC-s M-Spordi lippu all....
see auto on SciroccoAllu12 kirjutas:minu teada osteti see sama golf talle sünnipäevaks tagasi , vähemalt nii räägiti !rallikas54 kirjutas:Mis golfile? Kollane tal ammu müüdudrandos kirjutas:Paar kuud tagasi tellis Ott M. Bollverkilt Golfile käigukasti. (ei ole saunakas)
Mis ta sellega tegi, ei ole teada.