Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Ott Tänaku diskussioon
Palju üks ralli maksab? Kuskilt mäletan, et Citroen küsis 200 000 ühe ralli eest,M-sport ja Mini on ehk vähe odavamad.
Vaatasin ka seda ja hakkas häbi. Väga halb esitlus Tänaku poolt, vist isegi kõige halvem mida ühel sportlasel näinud olen. Kahju. Pean Otti tegelikult väga heaks sõitjaks aga selliste intervjuudega ta tähelepanu ei võida.
Ütles, et ajab ise enamus ajast raha välja. Sellise suhtumisega saabki raha ainult tuttavate käest e. Saaremaalt, kes teda tunnevad aga mitte võõra käest.
Huvitav oleks tõesti teada, mis sai sellest 5 aastasest lepingust? Ja kas üldse mingi M-spordi tugi ilma rahata veel on? Soovin igatahes edu Otile ja loodan teda veel wrc-s sõitmas näha!
Ütles, et ajab ise enamus ajast raha välja. Sellise suhtumisega saabki raha ainult tuttavate käest e. Saaremaalt, kes teda tunnevad aga mitte võõra käest.
Huvitav oleks tõesti teada, mis sai sellest 5 aastasest lepingust? Ja kas üldse mingi M-spordi tugi ilma rahata veel on? Soovin igatahes edu Otile ja loodan teda veel wrc-s sõitmas näha!
Ära rallita tänaval!!
-
- II järgu kommentaator
Eelmisel aastal M-Sport ühe ralli eest tahtis 180 tuhat eurot. Eiallar9944 kirjutas:Palju üks ralli maksab? Kuskilt mäletan, et Citroen küsis 200 000 ühe ralli eest,M-sport ja Mini on ehk vähe odavamad.
-
- I järgu kommentaator
See aasta olevat M-sport tahtnud miljon eurot Tänakult terve hooaja eest, pidavat olema korralik soodukas.WRC Fann kirjutas:Eelmisel aastal M-Sport ühe ralli eest tahtis 180 tuhat eurot. Eiallar9944 kirjutas:Palju üks ralli maksab? Kuskilt mäletan, et Citroen küsis 200 000 ühe ralli eest,M-sport ja Mini on ehk vähe odavamad.
-
- I järgu kommentaator
Arvan, et oleks kindlasti võimalik korjanduse kaudu kövasti rohkem raha kokku saada, kui 100 000 eurot. Hetkel aga puudub Tänakul täielikult suhtlus fännidega. Ülejäänud wrc staarid ja tulevad staarid suhtlevad oma fännidega koguaeg. Eesti rallifännid ootavad aga vaikuses ja kuulujuttude kajas.jens kirjutas:Mis puudutab rahakorjandust, siis F1 piloot Kobayashi hakkas sügisel (oktoobri lõpus vist?) veebilehe kaudu kodumaalt toetust otsima ning aasta lõpuks sai oma 8 miljonit € kokku väidetavalt. Aga sõitjakohta ta ikkagi ei ole leidnud, nii et kogutud summa tuleb jälle potentsiaalsetele toetajatele tagastada.
Tänaku puhul ma arvan, et isegi see ulmelisena kõlav fännide 100 000 € ei muudaks midagi. 1/10 kogusummast on nohu ning 9/10 probleemi ikkagi ei lahendaks. Kui see just ei veenaks mõnda kodumaist kompaniid, et Otil on toetus tõesti tugev ja tasub teda täiendavalt toetada.
Kuulge mehed ja naised! Tuleks ikka maa peale tagasi ja tegeleks maiste asjade ja probleemidega.Praegu mulle tundub,et siin kirjutavad maailmatasemel mänedzerid ja PR-mehed.Aga kui te nii targad siin olete,äkki panete oma superoskused tööle ja otsite Otile selle puuduoleva 1,5 milli eurot ja teete suure ja hea PR kampaania.Muidu jääb mul küll selline tunne,et targutama oleme küll kõvad,aga...
Selle koha pealt on täielik vaikus. Sama küsimust on esitatud ka muudes foorumites. Ainult üks postitus motorsportforums.com-is, ~ kuu aega tagasi, on olnud selline mis asjale natuke valgust heidab:Änts kirjutas:Huvitav oleks tõesti teada, mis sai sellest 5 aastasest lepingust? Ja kas üldse mingi M-spordi tugi ilma rahata veel on?
Xsara Fan
http://www.motorsportforums.com/wrc/128 ... ost1090837Ott is 'self-made' looser. Come on, he has an M-Sport budget! But he lost it when he again and again didn`t listen Malcolm. 'You must finished rally!' - said Malcolm in New Zealand before 3 day. 'OK!' - said Ott and... crashed at SS20. He was at 5 position! And this situation repeat several times this year. He can blame only himself.
Arvestades, et see tegelane on seotud Novikoviga, siis ilmselt teab ta asjast natuke rohkem kui tavaline foorumikasutaja.
-
- I järgu kommentaator
Arvan siiski, et see on tiimi töö. Ei arva et suvaline rallifännist eraisik peaks selliste asjadega tegelema. Miks peaks hakkama inimesi, kes arvavad, et on vöimalik raha kokku ajada ilma, et olla kataari prints, kohe maailatasemel mänedzerideks kutsuma ja muud moodi mõnitama. Ei saa aru sellistest postitustest. Hetkel on igatahes Oti PR-töö null ja niikauaks kui see nii jääb ei tea me kui palju raha on vöimalik fännide ja väiksponsorite kaudu kokku ajada!!! Mulle tundub, et ainuke targutaja hetkel on siin keegi teine, ülejäänud arutavad lihtsalt siin erinevaid võimalusi ja pole mingit kindlat strateegiat välja käinud mida saaks siis targutamiseks lugeda!!!!!!!!!!!!!!laika kirjutas:Kuulge mehed ja naised! Tuleks ikka maa peale tagasi ja tegeleks maiste asjade ja probleemidega.Praegu mulle tundub,et siin kirjutavad maailmatasemel mänedzerid ja PR-mehed.Aga kui te nii targad siin olete,äkki panete oma superoskused tööle ja otsite Otile selle puuduoleva 1,5 milli eurot ja teete suure ja hea PR kampaania.Muidu jääb mul küll selline tunne,et targutama oleme küll kõvad,aga...
Millest me räägime, Oti poolt on fännidega suhtlemine üks suur ümmargune null, heaks näiteks võiks tuua Mads Østbergi fb lehe kus liigub pidevalt infot sellest mis toimub.
https://www.facebook.com/MadsOstbergRally
Nooh ega see enese reklaamimine alati aita, kui vaadata kas või K.Räikköneni kes on väga vähese jutuga aga samas väga hinnatud. Tänakul oleks aga olnud kasulikum sellest teleesinemisest loobuda, nimelt jättis ta seal väga "totaka" mulje! Märtin omal ajal oli sellise salapärane ja huvitav.
Selline tunne nagu poiss pole elus ühtegi raamatut lugenud, kuna väljendusoskus on uskumatult kehv.
Sellegipoolest hoian talle pöialt ja loodan parimat.
Eest mees peab WRC-s olema muidu on see sari kuidagi puudulik.
Selline tunne nagu poiss pole elus ühtegi raamatut lugenud, kuna väljendusoskus on uskumatult kehv.
Sellegipoolest hoian talle pöialt ja loodan parimat.
Eest mees peab WRC-s olema muidu on see sari kuidagi puudulik.

MartinMK kirjutas:Millest me räägime, Oti poolt on fännidega suhtlemine üks suur ümmargune null, heaks näiteks võiks tuua Mads Østbergi fb lehe kus liigub pidevalt infot sellest mis toimub.
Väga tubli töö Mads´i poolt. Nii palju aega ikka on, et oma fänne rõõmustada!
Ja see, et Ott kedagi ei kuula on väga halb iseloomujoon, ka igapäevaelus.
Ära rallita tänaval!!
-
- III järgu kommentaator
Täiesti nöusÄnts kirjutas:Vaatasin ka seda ja hakkas häbi. Väga halb esitlus Tänaku poolt, vist isegi kõige halvem mida ühel sportlasel näinud olen. Kahju.

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kuulge mehed!
Ma käin kah iga päev tööl ja ma ei kujutaks ette et iga üks kes foorumites tatti pritsib(vabandage väljenduse eest sest ei mõelnud kedagi konkreetselt) hakkab mulle tikteerima mida ja kuidas ma kellegiga suhtlema peaks ja mida tegema peaks. See rallisõit on ka Oti jaoks töö ja pole mõtet tema jutustamisoskust kritiseerida. Kas mõni kirjanik oskab samal tasemel rallit sõita? Igaüks jäägu ikka oma liistude juurde! Ja kui kellegile väga meeldib ineseimetlemine, siis minge rahvusvahelistesse foorumitesse ja vaatake Neuwille enesest telefoniga tehtud pilti peegli ees.
Ma käin kah iga päev tööl ja ma ei kujutaks ette et iga üks kes foorumites tatti pritsib(vabandage väljenduse eest sest ei mõelnud kedagi konkreetselt) hakkab mulle tikteerima mida ja kuidas ma kellegiga suhtlema peaks ja mida tegema peaks. See rallisõit on ka Oti jaoks töö ja pole mõtet tema jutustamisoskust kritiseerida. Kas mõni kirjanik oskab samal tasemel rallit sõita? Igaüks jäägu ikka oma liistude juurde! Ja kui kellegile väga meeldib ineseimetlemine, siis minge rahvusvahelistesse foorumitesse ja vaatake Neuwille enesest telefoniga tehtud pilti peegli ees.
rattaga on kah hea sõita
Lihtsalt lisaks sulle, et sa ei esinda riiki maailma ees ja sul ei ole sadu kui mitte tuhandeid fänne!Olts kirjutas:Kuulge mehed!
Ma käin kah iga päev tööl ja ma ei kujutaks ette et iga üks kes foorumites tatti pritsib(vabandage väljenduse eest sest ei mõelnud kedagi konkreetselt) hakkab mulle tikteerima mida ja kuidas ma kellegiga suhtlema peaks ja mida tegema peaks.
Aru saadav et kõike ei või rääkida, aga siiski oleks viisakas ja tore kui veidikenegi oma fänne hoiaks ja mingigi lohutava vihje annaks rallisõpradele.
Sellegi poolest hoian poisile pöialt ja eks elukogemus toob ta natukene maapeale tagasi.
Kunagi heideti S. Loeb-le ette et ta on nagu kaltsakas, habe ajamata ja juuksed sorakil! Arvan et ka tema oleks tahtnud kõik pikalt saata aga reeglid on reeglid ning kui sa tahad, et sul oleks suur fännide armee ja tugevad sponsorid, siis pead sa oskama ennast väljendada ja "reeglitest" kinni pidama.
PS. Arvan, et kerge kriitika ei tee kunagi paha ja ainult kiitmine ja poputamine ei ole alati õige!
Neuwille peeglireklaam on päris koomiline tõesti

Mu arust iva selles, et tal ei olnud mingit "lohutavat vihjet" anda. Mina tõlgendan seda intervjuud nii, et Otil oli seal ebamugav olla, kuna tal lihtsalt polnud midagi rääkida. Mingit raha pole ega ühelgi rallil ei osale, aga noh, ikka pinnitakse, et mis ja kuidas siis ikkagi hakkab olema ning peab kuidagi välja keerutama, et noh, võib-olla midagi ikka äkki tuleb...vaana kirjutas: Aru saadav et kõike ei või rääkida, aga siiski oleks viisakas ja tore kui veidikenegi oma fänne hoiaks ja mingigi lohutava vihje annaks rallisõpradele.
Kes teab, võib-olla veab ja hooaja jooksul tekivad kusagil rahad. Nagu ta ka ise rääkis, et olenevalt sõitjate esinemistest ja sponsorite huvidest võivad olukorrad muutuda. Aga noh, kes seda praegu ette teab. Hetkel pole midagi teatada igal juhul.
Mis puudutab kritiseeritud esinemisstiili, siis polnud Ott ilmselt hästi läbi mõelnud või kohanenud selle mõttega, kuidas esineda olukorras, kui sul tegelikult midagi öelda pole. Aga mis teha, ajakirjandus tunneb huvi - isegi siis, kui tühjus valitseb. Vaja vapper olla.

Ma ei otsi ühtegi vabandust kriitikale, mis käis esinemise kohta. Aga kaamerate ees ja prožektorite valguses võib juhe tõsiselt kokku joosta, kui pole harjunud taolises olukorras olema.
Eks ootab ja loodab parimat.
Eks ootab ja loodab parimat.
"Come on, you can see more than that"
Mul nüüd ei visanud pilti ette, et mis ajast selline seik pärit on, kus teda kaltsakaks peeti ja ta siis imago muutuse ära tegi sellepärast?vaana kirjutas:Kunagi heideti S. Loeb-le ette et ta on nagu kaltsakas, habe ajamata ja juuksed sorakil! Arvan et ka tema oleks tahtnud kõik pikalt saata aga reeglid on reeglid ning kui sa tahad, et sul oleks suur fännide armee ja tugevad sponsorid, siis pead sa oskama ennast väljendada ja "reeglitest" kinni pidama.
Läheb teemast küll juba kaugele, aga siin see lugu on, aasta siis oli 2008: http://www.autosport.com/news/grapevine.php/id/67205KidrA kirjutas:Mul nüüd ei visanud pilti ette, et mis ajast selline seik pärit on, kus teda kaltsakaks peeti ja ta siis imago muutuse ära tegi sellepärast?vaana kirjutas:Kunagi heideti S. Loeb-le ette et ta on nagu kaltsakas, habe ajamata ja juuksed sorakil! Arvan et ka tema oleks tahtnud kõik pikalt saata aga reeglid on reeglid ning kui sa tahad, et sul oleks suur fännide armee ja tugevad sponsorid, siis pead sa oskama ennast väljendada ja "reeglitest" kinni pidama.
http://www.automobilsport.com/upload/wr ... ium-NZ.jpg
Ja natuke tihedama habemega pilt ka.
Ja natuke tihedama habemega pilt ka.
"Come on, you can see more than that"