Märtinfänn kirjutas:muhk kirjutas:kas sellest aastast pidi sarja promootor siis red bull olema, kui ma õigesti mäletan?
kui nii, siis tähendab see seda, et pärast eelmist hooaega peaks nagu kord olema mingis mõttes majas, sest eelmine aasta oli ju ikka päris kehvasti (nii TV-ülekannete/kokkuvõtetega).
iga etapp eraldi lepingud ja sedasi. uue promootoriga võiksid olla ikka hooaja peale ülekandelepingud, mitte ralli, ralli haaval vaadatakse, kust mida saab.
siiski, ka WRC-kokkuvõtted ei pane mind VSB kuumaksu maksma

Pole siis ime, rallit kuskilt ei näidata kui keegi ei raatsi selle eest raha välja käia. Lisaks rallile näeb sealt muudki põnevat.
asi polegi tglt niiväga maksmises. ma olen nõus spordiülekannete eest maksma küll, aga siis sooviks saada ka vastavat sisu. VSB on spordiülekannete tootmisel eestlastele teinud ära väga suure töö, niipalju kui olen juhtunud nägema kanalit, siis kommentaatorid head, asjatundlikud, jne.
aga näiteks jalgpalli (meistrite liiga, inglise liiga) f1, motogp ja selliseid spordivõistlusi vaatan siiski Skysportsi, bbc või itv vahendusel. saan palju rohkem inffi ja ülekannet palju huvitavam jälgida.
5.- (vist oli veel rohkem) kuumaksu VSB eest poleks ma nõus maksma puhtalt WRC kokkuvõtete pärast, eriti veel kui meie mees ka suuretõenäosusega rajal pole (va. mõned etapid, mis võivad tekkida).