WRC-sari aastal 2013
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Re: WRC-sari aastal 2013
Selle peab ikkagi teatama ennem hooaja algust. Millistel etappidel WRC2 punktidele sõidad. Kaasa võid sõita kõik etapid.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Seda reeglit ei ole enam. Rallile registreerudes märgitakse alles, kas läheb arvestamisele või mitte. Selle pärast osa fänne olid suht pettunud, sest halvima õnne korral ei pruugi peamised konkurendid ühtedel ja samadel rallidel osaleda.Kolin kirjutas:Selle peab ikkagi teatama ennem hooaja algust. Millistel etappidel WRC2 punktidele sõidad. Kaasa võid sõita kõik etapid.
"Come on, you can see more than that"
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Kui Märtin sinna arendajate gruppi mahuks, siis võiks Tänakul ka mingi sanss olla. Vastasel korral peab sel aastal mingit imet tegema, et ennast tõestada.soca kirjutas:see läheb küll muidugi rohkem 2014.a alla
http://www.ohtuleht.ee/505232
Juttu Hännineni tegemistest
Juho Hännisellä elämänsä tilaisuus – "Hyvä tulos vauhdittaisi neuvotteluja" -- MTV3
Juho Hännisellä elämänsä tilaisuus – "Hyvä tulos vauhdittaisi neuvotteluja" -- MTV3
to timur_p
Oeh, palun panna eestikeelseid uudiseid, igaüks ei ole õppinud soome keelt, eks! Ambaarikari.
Oeh, palun panna eestikeelseid uudiseid, igaüks ei ole õppinud soome keelt, eks! Ambaarikari.
GooogleDivine kirjutas:to timur_p
http://translate.google.ee/translate?hl ... uvotteluja
sama hästi võiks öelda, et ärge riputage inglise keelseid uudiseid, igaüks pole seda õppinud või ei saa sellest kõige paremini aru.Divine kirjutas:to timur_p
see oleks ju totrus kuubis, hr ambaar, kas pole?
Ma ei pane kunagi eestiikeelse tõlkega uudiseid, sest Google ei oska tõlkida eesti keelde.Divine kirjutas:to timur_p
No seda google linki ongi mõttetu panna, see tõlgib liiga võssa, kui on mingit uudist siis pange kasvõi omasõnadega mingi kokkuvõttlik jutuke.
No inglise keel on küll nüüd nii laialt kasutatav keel, et seda keelt peaksid kõik oskama, see ei ole mingi argument, et sama hästi inglise keelega seonduvaid uudiseid ärge pange. Kui siia ei oleks keegi pannud inglise keelseid uudiseid, siis te ei jagaks/teaks midagi rallimaailmast praegu, eks. Ambaarikari vol 2.
No inglise keel on küll nüüd nii laialt kasutatav keel, et seda keelt peaksid kõik oskama, see ei ole mingi argument, et sama hästi inglise keelega seonduvaid uudiseid ärge pange. Kui siia ei oleks keegi pannud inglise keelseid uudiseid, siis te ei jagaks/teaks midagi rallimaailmast praegu, eks. Ambaarikari vol 2.
-
- I järgu kommentaator
Kui on oma jutuke pandud, siis tuleks allika link nii või naa panna, sest muidu ei sobi inimestele ju see, kui ilma allikata pandud on. See foorum on siin mõeldud ralliteemadele ja rallisõpradele, mitte isikutele, kes näevad teiste nähtud vaevas ainult negatiivsust ja valet. Palun väga, paranda Timur_P pandud link ära, leia mitte soomekeelne versioon, tõlgi või tee midagi, et meil kõigil süda rahul oleks ja saaksime uudiseid korralikult lugeda. Mina näiteks lugesin selle uudise läbi, isegi kui ma ei saanud sealt 100% sisu kätte.Divine kirjutas:No seda google linki ongi mõttetu panna, see tõlgib liiga võssa, kui on mingit uudist siis pange kasvõi omasõnadega mingi kokkuvõttlik jutuke.
Ning paljud inimesed ikkastki oskavad soome keelt, nii et selles ei ole mitte midagi halba, et siin on uudised soome keeles. Sama hästi peaks ma ka elu24.ee saidile kirja saatma, et pange oma portaal kinni, sest ma ei loe sealt uudiseid.
Sallivust rohkem, kulla kaaskodanik.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Hea point.Crapmaster kirjutas:
Kui on oma jutuke pandud, siis tuleks allika link nii või naa panna, sest muidu ei sobi inimestele ju see, kui ilma allikata pandud on. See foorum on siin mõeldud ralliteemadele ja rallisõpradele, mitte isikutele, kes näevad teiste nähtud vaevas ainult negatiivsust ja valet. Palun väga, paranda Timur_P pandud link ära, leia mitte soomekeelne versioon, tõlgi või tee midagi, et meil kõigil süda rahul oleks ja saaksime uudiseid korralikult lugeda. Mina näiteks lugesin selle uudise läbi, isegi kui ma ei saanud sealt 100% sisu kätte.
Ning paljud inimesed ikkastki oskavad soome keelt, nii et selles ei ole mitte midagi halba, et siin on uudised soome keeles. Sama hästi peaks ma ka elu24.ee saidile kirja saatma, et pange oma portaal kinni, sest ma ei loe sealt uudiseid.
Sallivust rohkem, kulla kaaskodanik.
Minul vahet pole mis keeles need uudised on kui ikka väga tahta siis on ka võimalus hispaania keelsest uudisest loo sisu kätte saada.
Man and machine against mother nature!!!
Ma olengi väga salliv muidu, aga ma olen juba mitmeid kordi märganud, et siia pannakse soome keelseid või vene keelseid uudiseid ilma tõlketa, ajab lihtsalt marru, aga noh, võibolla kurjaks saamine on tingitud ka sellest, et Tänakul see aasta nii persse on läinud ja loodan alati, et uudised, mis siia postitatakse räägivad midagi Tänaku tulevikuga seonduvast - mitte teadmatus teeb vihaseks. Siirad vabandused kaaskodanike ees.
Kus juures on üsna kummaline, et kurdetakse soome või vene keelsete uudiste üle aga keegi ei kobise kui uudis on inglise keelne. See ju ka võõrkeel.

-
- III järgu kommentaator
Eestis peaks iga vähegi haritud inimene oskama lisaks eesti keelele inglise, vene ja soome keelt. Kes ei oska, on lihtsalt laisk olnud.
Njaa, pole olnud veel võimalust soome või vene keelt õppida, küll aga oskan prantsuse ja saksa keelt, tibake hispaania keelt ka.Silwer kirjutas:Eestis peaks iga vähegi haritud inimene oskama lisaks eesti keelele inglise, vene ja soome keelt. Kes ei oska, on lihtsalt laisk olnud.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Pole olnud võimalust vene keelt õppida!! Koolis oled siis üldse käinud? Minu teada on vene keel siiamaani koolides õppeainena sees. Nii et selle taha ei maksa küll pugeda et pole õppinud. Siis see su enda viga.Divine kirjutas:Njaa, pole olnud veel võimalust soome või vene keelt õppida, küll aga oskan prantsuse ja saksa keelt, tibake hispaania keelt ka.Silwer kirjutas:Eestis peaks iga vähegi haritud inimene oskama lisaks eesti keelele inglise, vene ja soome keelt. Kes ei oska, on lihtsalt laisk olnud.
Seal kus lõppeb asfalt....
Luba pöörduda, sina kõikvõimas haritud eesti inimene, kes sa oled omandanud lausa kolm võõrkeelt. Las ma räägin nende rumalate ja laiskade inimeste eest, kes ei ole nii haritud kui sina.Silwer kirjutas:Eestis peaks iga vähegi haritud inimene oskama lisaks eesti keelele inglise, vene ja soome keelt. Kes ei oska, on lihtsalt laisk olnud.
Kas pole kitsarinnaline arvata, et kõik kes pole õppinud ära neid keeli mis sina oled, on rumalad ja laisad? Mina lisaks sinna võõrkeelte hulka veel hiina keele ja ütlen, et kõik kes neid ei oska on rumalad ja laisad. Kas juba hiina keel suus või sa polegi haritud?
Mis su teise lausesse puutub "Kes ei oska, on lihtsalt laisk olnud.". Minu arust just laiskusena ma soome keele omandasingi, lapsena diivanil lösutades Yle2 ja MTV3 vaadates. Seda ei mäleta, kas õhtuks koju jõudsin aga MacGyveri ajaks olin alati sekundi pealt kohal!

Kas mingid keele teadlased on selle foorumi vallutanud või mis? Järsku kõik erilised spetsialistid valmis siin. Kui inimene saab meie riigis eesti keelega hakkama, siis ei ole küll tema viga, et ta pole mõnda võõrkeelt ära õppinud.hull kirjutas:Pole olnud võimalust vene keelt õppida!! Koolis oled siis üldse käinud? Minu teada on vene keel siiamaani koolides õppeainena sees. Nii et selle taha ei maksa küll pugeda et pole õppinud. Siis see su enda viga.Divine kirjutas:Njaa, pole olnud veel võimalust soome või vene keelt õppida, küll aga oskan prantsuse ja saksa keelt, tibake hispaania keelt ka.Silwer kirjutas:Eestis peaks iga vähegi haritud inimene oskama lisaks eesti keelele inglise, vene ja soome keelt. Kes ei oska, on lihtsalt laisk olnud.
E: Ma saan aru, et rallimaailmas on vaikne ja uudiseid pole ja seetõttu ka mingi mõttetu keele teema siin aga üritaks ikka rallilainel püsida. Mõelge kasvõi ise uudiseid välja, nagu Postimees seda teeb, ikka parem kui arutada, mis keeli keegi oskab.