Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Ott Tänaku diskussioon
Väga lihtne punktisüsteem ju. Kliki mõne nime peale, kohe on selge, mille eest punktid tulevad.
Kahtlane on ainult see, et IRC ja WRC annavad nii sarnaseid punkte, sealt Mikkelsen oma skoori koguski. Tegelikult võiks ikka WRC-s saavutatud positsioonid olla kõvema väärtusega võrreldes IRC-ga.
Praegu näiteks IRC-etapi võit annab 560p, samas WRC II koht 540 (võit 600).
Kahtlane on ainult see, et IRC ja WRC annavad nii sarnaseid punkte, sealt Mikkelsen oma skoori koguski. Tegelikult võiks ikka WRC-s saavutatud positsioonid olla kõvema väärtusega võrreldes IRC-ga.
Praegu näiteks IRC-etapi võit annab 560p, samas WRC II koht 540 (võit 600).
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Kas mitte Mikkelsen ei võitnud jälle IRC tiitlit. Ning tänu sellele on ta nii ees.Divine kirjutas:to Eero
Aga Ogier lõpetas kõik võistlused ju ees pool, kui Mikkelsen, vb mõnel etapil sai ära ainult.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Tiitel ise ei mõjuta, küll aga kõrged tulemused sõitudel. Mikkelsen lihtsalt sõitis väga palju rallisid ja IRC tulemustega kogus kõvasti punkte, sellest ka kõrge koht seal tabelis.Kolin kirjutas:Kas mitte Mikkelsen ei võitnud jälle IRC tiitlit. Ning tänu sellele on ta nii ees.Divine kirjutas:to Eero
Aga Ogier lõpetas kõik võistlused ju ees pool, kui Mikkelsen, vb mõnel etapil sai ära ainult.
Nojah, mulle ka nüüd asi selgem, tänud kutid.
Kui tõesti on IRC'ga nii sarnane punktide jagamine, siis nagu ei saaks väga võrrelda, kes kellest parem on, kuna IRC ikkagi madalam klass.
Kui tõesti on IRC'ga nii sarnane punktide jagamine, siis nagu ei saaks väga võrrelda, kes kellest parem on, kuna IRC ikkagi madalam klass.
Ma arvan, et Castroli tabel on väheke arukam. http://www.castroledgerankings.com/rankings
Enim etappe ilma punktideta läbinud Heikki Kovalainen ees pool kui Ott!
Pole see tabel ka teab mis suurem asi mu meelest.
Pole see tabel ka teab mis suurem asi mu meelest.
Saarte Hääl: "Ott Tänak: aasta algul midagi erilist ei juhtu"
http://www.saartehaal.ee/2013/01/03/ott ... -ei-juhtu/
Alver Kivi
03/01/2013
http://www.saartehaal.ee/2013/01/03/ott ... -ei-juhtu/
Alver Kivi
03/01/2013
Viimati muutis Rando, 03 Jaan 2013, 08:20, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Kõlab siis nagu, et tehakse kaasa ainult mõned etapid oma rahade ja tiimiga?
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Ka mulle jäi selline mulje.soca kirjutas:Kõlab siis nagu, et tehakse kaasa ainult mõned etapid oma rahade ja tiimiga?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
No aga siis padavai toetusi jagama kallid foorumlased.
Tuleb teha korjandus - äkki saab uued rehvid, küttuse vms. - abiks ikka.
Tuleb teha korjandus - äkki saab uued rehvid, küttuse vms. - abiks ikka.
AutoralliSuurSõber
-
- II järgu kommentaator
Või kõlab nagu ollakse seotud Hyundaiga?soca kirjutas:Kõlab siis nagu, et tehakse kaasa ainult mõned etapid oma rahade ja tiimiga?

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Lõpuks võttis ka mees ise sõna, ilmselt kedagi siit Oti sõnad ju imestama ei pane, pole eriti kuulujuttegi olnud, see oli teada, et seis on halb.
Kuigi no muidugi, eks minagi natukene lootsin..
Kuigi no muidugi, eks minagi natukene lootsin..
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Keegi mainis, et jaanuaris pidi tulema häid uudiseid. Aga see nüüd küll hea uudis polnud. See pigem kinnitus kartustele, et tipp klassis see hooaeg me eesti meest sõitmas ei näe.
Man and machine against mother nature!!!
-
- Reactions: 6
Mind närib juba suvest saadik mingi kahtluse uss..., et midagi on teoksil.rallikas54 kirjutas:Või kõlab nagu ollakse seotud Hyundaiga?soca kirjutas:Kõlab siis nagu, et tehakse kaasa ainult mõned etapid oma rahade ja tiimiga?
Aga võib olla on see lihtsalt paadunud optimism.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Vaadake nii, et kehvemaks olukord enam minna ei saa! Iga uudis mis nüüd tuleb Oti rallitamisega tulevikus on puhas rõõm!
Vahest läheb olukord paremaks, kui esimene suurem hooaja alguse tuhin üle läheb.
Ja kui tekibki nüüd võimalusi üksikuteks rallideks, siis saavutusi ei maksa loota kuna raha pidurdab ja käsi on külm ja raske on tiimimeestega sammu pidada. Ja nii võib hääbuda väga kiiresti kogu karjäär nagu on mõnegi andekaga juhtunud.
Aga loodan ikkagi, et midagi susiseb ja tuleb mõni hea üllatus
Aga loodan ikkagi, et midagi susiseb ja tuleb mõni hea üllatus
-
- Reactions: 1
It was an interesting rumour being reported by Julian Porter, about M-Sport preparing two R5 Fiesta's for ERC competition. Ott Tanak and Robert Kubica being the rumoured drivers.......... Hope there is some substance to this.
Selline lause siis rahvusvahelisest foorumist. See jutt ei ole küll midagi uut, aga natuke lootust ikka annab, et vähemalt ERC-s saaks sõita. Nagu ma olen aru saanud, siis ERC punkti arvestusse läheb esimesest 7-st rallist ainult 4 paremat tulemust. Sellisel juhul võiks ka hiljem hooajaga peale hakkata ja ikkagi üldarvestuses hea koha saada.
Selline lause siis rahvusvahelisest foorumist. See jutt ei ole küll midagi uut, aga natuke lootust ikka annab, et vähemalt ERC-s saaks sõita. Nagu ma olen aru saanud, siis ERC punkti arvestusse läheb esimesest 7-st rallist ainult 4 paremat tulemust. Sellisel juhul võiks ka hiljem hooajaga peale hakkata ja ikkagi üldarvestuses hea koha saada.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
wrc.com drivers nimekirjas Otti ei ole, kuid co-drivers`i all on Kuldar olemas! 
http://www.wrc.com/drivers-and-teams/co-drivers/

http://www.wrc.com/drivers-and-teams/co-drivers/