WRC 2013 - Meeskondade koosseisud
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: WRC 2013 - Meeskondade koosseisud
Arvan , et someone võib olla Kubica või koguni Neuville ( kuigi mõlemil head suhted Citroeniga) Aga ka keegi neljas. Ilmselt Ott see pole.
Kui Wilson salatseb, siis ka põhjus tavaliselt olnud. On ju salatsemise põhjus meedia huvi tekitamine.
See someone peab olema keegi tiba kuulsam kui Ott. Sest mis mõte on salatseda kui pärast selgub, et see on
Tänak. Siis meedial pigem pettumus, et mis klounaadi sa siin korraldad, kui huvi kirjutada M Spordi tegemistest.
Kui Wilson salatseb, siis ka põhjus tavaliselt olnud. On ju salatsemise põhjus meedia huvi tekitamine.
See someone peab olema keegi tiba kuulsam kui Ott. Sest mis mõte on salatseda kui pärast selgub, et see on
Tänak. Siis meedial pigem pettumus, et mis klounaadi sa siin korraldad, kui huvi kirjutada M Spordi tegemistest.
-
- Rallifoorum 24/7
no aga olekski hea tüng ju, meediale peabki tünga tegema.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
mis kuulsused need Oti kõrval onRaits929 kirjutas:Arvan , et someone võib olla Kubica või koguni Neuville ( kuigi mõlemil head suhted Citroeniga) Aga ka keegi neljas. Ilmselt Ott see pole.

no kubica ikkagi F1 etapivõitja. tiba kuulsam siiski meie poisist...kambuu kirjutas:mis kuulsused need Oti kõrval onRaits929 kirjutas:Arvan , et someone võib olla Kubica või koguni Neuville ( kuigi mõlemil head suhted Citroeniga) Aga ka keegi neljas. Ilmselt Ott see pole.
Ott sama kuulus ju
-
- III järgu kommentaator
Мечтать не вредно.FerdinandTittlis kirjutas:Markko teeb ise hoopis ühehooja kaasa

Tänaku lepingus on selline punkt sees, et sõidavad korda-mõõda:)FerdinandTittlis kirjutas:Markko teeb ise hoopis ühehooja kaasa
Ära rallita tänaval!!
Tegelikult on leping hoopis Markkol ja Ott saab masina rooli siis kui Markko ise ei taha rallil osaleda.Änts kirjutas:Tänaku lepingus on selline punkt sees, et sõidavad korda-mõõda:)FerdinandTittlis kirjutas:Markko teeb ise hoopis ühehooja kaasa

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Miks?soca kirjutas:no aga olekski hea tüng ju, meediale peabki tünga tegema.
-
- II järgu kommentaator
Kiiver kirjutas:Miks?soca kirjutas:no aga olekski hea tüng ju, meediale peabki tünga tegema.
lihtne ju, kui Tänak pole piisavalt suur nimi, et rahvusvahelises meedias selle avaldamisega leheküljeruumi võita,siis salatsemise ehk "tüngaga" see ju õnnestub, nagu näha.
-
salatsemine=tüng. Põnev arusaam maailma asjadest.Trw kirjutas:Kiiver kirjutas:Miks?soca kirjutas:no aga olekski hea tüng ju, meediale peabki tünga tegema.
lihtne ju, kui Tänak pole piisavalt suur nimi, et rahvusvahelises meedias selle avaldamisega leheküljeruumi võita,siis salatsemise ehk "tüngaga" see ju õnnestub, nagu näha.
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
ma leian, et selle info ära ootamine on tunduvalt lihtsam kui alatasa spekuleerida sellel teemal, mis järgmine hooaeg tänakust saab. töötuks ta kindlasti ei jää, pigem on küsimus mis mahus ta saab söita.
see salatsemine on pigem seotud MM'ga, kes ka kunagi WRC'd söites oli ise suhteliselt napisõnaline.
see salatsemine on pigem seotud MM'ga, kes ka kunagi WRC'd söites oli ise suhteliselt napisõnaline.
-
- Rallifoorum 24/7
teadsin juba postitust kirjutades, et Kiivrilt tuleb küsimus, et miks? Oot ja, et siis inimesed peaks kõik ühtemoodi aru saama maailma asjadest? Suht igav maailm oleks siis minu arust. Miks peab kõik nii must-valge olema? Minu arust oleks väga hea tüng see kui just see "someone" oleks Ott mitte keegi Kubica või Neuville või kes iganes. Ja mis jumal see meedia on, et neile ei või aeg-ajalt ka mõnda tünga teha?Kiiver kirjutas:
salatsemine=tüng. Põnev arusaam maailma asjadest.
Mõnes mõttes saan aru jah, et kui ajakirjanik kirjutab, et 100% sõidab Fordis Madsi kõrval Novikov ja siis tuleb välja, et tegelikult sõidab hoopis Tänak. Ajakirjanikuna võib see tüng tõesti närvi ajada.
Igatahes see teema läheb tegelikust teemast välja.
-
Ma väheke kahtlen, et tiimipealiku jaoks oleks eesmärk omaette tillitada ajakirjanikke. Pigem on siin keiss selles, et lihtsalt keegi ei saa/ei soovi veel asjadest rääkida. Ja siis haaravad ajakirjanikud igast niidist kinni ja paiskavad hulga infot oma väljaannetesse. Eks see selline fishimine on ja mõnikord pannakse sellega täppi. Laias plaanis teeb ajakirjanik endale ise väikse tünga.soca kirjutas:teadsin juba postitust kirjutades, et Kiivrilt tuleb küsimus, et miks? Oot ja, et siis inimesed peaks kõik ühtemoodi aru saama maailma asjadest? Suht igav maailm oleks siis minu arust. Miks peab kõik nii must-valge olema? Minu arust oleks väga hea tüng see kui just see "someone" oleks Ott mitte keegi Kubica või Neuville või kes iganes. Ja mis jumal see meedia on, et neile ei või aeg-ajalt ka mõnda tünga teha?Kiiver kirjutas:
Mõnes mõttes saan aru jah, et kui ajakirjanik kirjutab, et 100% sõidab Fordis Madsi kõrval Novikov ja siis tuleb välja, et tegelikult sõidab hoopis Tänak. Ajakirjanikuna võib see tüng tõesti närvi ajada.
Aga samas, mis mina ka tean.
Natuke negatiivsed uudised...
http://sport.postimees.ee/1071952/stber ... t-jaab-ara
samas ei tea, kas sellest midagi tõele ka vastab
http://sport.postimees.ee/1071952/stber ... t-jaab-ara
samas ei tea, kas sellest midagi tõele ka vastab
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Ei pea paika Postimehe info: Mads Facebookis: Mads Østberg
Two days of testing in France completed. Learned a lot, which hopefully will help me when we go back for the Rallye Monte Carlo in January! If you want to see how it was, take a look at the images and the footage here:
Two days of testing in France completed. Learned a lot, which hopefully will help me when we go back for the Rallye Monte Carlo in January! If you want to see how it was, take a look at the images and the footage here:
-
- Rallifoorum 24/7
Jep, seda fishimist ma mõtlengi ja et iga väikse kõlaka peale kirjutatakse uudis kohe.Kiiver kirjutas:Ma väheke kahtlen, et tiimipealiku jaoks oleks eesmärk omaette tillitada ajakirjanikke. Pigem on siin keiss selles, et lihtsalt keegi ei saa/ei soovi veel asjadest rääkida. Ja siis haaravad ajakirjanikud igast niidist kinni ja paiskavad hulga infot oma väljaannetesse. Eks see selline fishimine on ja mõnikord pannakse sellega täppi. Laias plaanis teeb ajakirjanik endale ise väikse tünga.soca kirjutas:teadsin juba postitust kirjutades, et Kiivrilt tuleb küsimus, et miks? Oot ja, et siis inimesed peaks kõik ühtemoodi aru saama maailma asjadest? Suht igav maailm oleks siis minu arust. Miks peab kõik nii must-valge olema? Minu arust oleks väga hea tüng see kui just see "someone" oleks Ott mitte keegi Kubica või Neuville või kes iganes. Ja mis jumal see meedia on, et neile ei või aeg-ajalt ka mõnda tünga teha?Kiiver kirjutas:
Aga samas, mis mina ka tean.
-
- V järgu kommentaator
Kas kellegil uuemat infot Graig Breeni kohta? Oleks temal ju loogiline jätk karjäärile, sõita WRC autoga.
Vahest isegi Fordis....
Vahest isegi Fordis....
-
Tema puhul ma usun, on vaja kokku saada eelarve, et autot rentida. Selles osas nende seis liiga roosiline pole, nagu ta mulle peale Katalooniat ka rääkis.Raits929 kirjutas:Kas kellegil uuemat infot Graig Breeni kohta? Oleks temal ju loogiline jätk karjäärile, sõita WRC autoga.
Vahest isegi Fordis....
https://soundcloud.com/marguskiiver/int ... swrc-world
Ja soca, selle sinu vastusega saame selle teema lukku lüüa.