Ma ei saa sinu mõttest praegu aru. Milleks minu posti täiendada? Ning seda veel nii labaseltsvs89 kirjutas:Kolin kirjutas: @Mesh- Sa oled siisn foorumis uus. Võiks natuke austust ülesse näidata. Vastasel juhul ootab sind bän (pann).
Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Re: Ott Tänaku diskussioon
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 6
No kurb kui minu "ilkumine" sind rohkem häirib kui "fLameOn" stiilis kommentaar!kurt kirjutas:Kurb, et ralliradadel midagi ei toimu ja pole midagi muud teha kui vaadata, kas kellegil on suur täht puudu või ei. Piinlik. Muide eelmise postituse autor võiks endale selgeks teha eesti keele lause ülesehituse põhimõtted. Aga nüüd siis ruttu ruttu vastust kribama väledad filoloogid. Vabandan teemasse mittepuutuva postituse pärast aga lihtsalt piinlik on vaadata viimasel ajal vohavat ilkumist.
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kolin kirjutas:Ma ei saa sinu mõttest praegu aru. Milleks minu posti täiendada? Ning seda veel nii labaseltsvs89 kirjutas:Kolin kirjutas: @Mesh- Sa oled siisn foorumis uus. Võiks natuke austust ülesse näidata. Vastasel juhul ootab sind bän (pann).

Ott Tänak Maailma Meistriks!

-
- III järgu kommentaator
GC kirjutas:No kurb kui minu "ilkumine" sind rohkem häirib kui "fLameOn" stiilis kommentaar!kurt kirjutas:Kurb, et ralliradadel midagi ei toimu ja pole midagi muud teha kui vaadata, kas kellegil on suur täht puudu või ei. Piinlik. Muide eelmise postituse autor võiks endale selgeks teha eesti keele lause ülesehituse põhimõtted. Aga nüüd siis ruttu ruttu vastust kribama väledad filoloogid. Vabandan teemasse mittepuutuva postituse pärast aga lihtsalt piinlik on vaadata viimasel ajal vohavat ilkumist.
http://www.almrally.ru/novosti-wrc/info/9518/ Loe seal
Ott Tänak Maailma Meistriks!

Tundub, et siiski oli:evelinilves kirjutas:Ott Tänak/Scott Martin, pole saunakas
Citroën Racing @CitroenRacing
Scott Martin will be Sheikh Khalid Al Qassimi for this 2013 season #WRC #MERC
Teen veel ühe saunakaMartinMK kirjutas:Tundub, et siiski oli:evelinilves kirjutas:Ott Tänak/Scott Martin, pole saunakas
Ott Tänak/Daniel Elena M-sport Qatar Ford wrc

Ära rallita tänaval!!
Ja Ott läheb üle prantsuse keelsele legendile, sest viimased aastad on tõestanud, et sellega saavutab kõige rokem ralli võite ning MM tiitleid.Änts kirjutas:Teen veel ühe saunakaMartinMK kirjutas:Tundub, et siiski oli:evelinilves kirjutas:Ott Tänak/Scott Martin, pole saunakas
Ott Tänak/Daniel Elena M-sport Qatar Ford wrc

Aga tegelikult nali naljaks. Kes siis oleks see mees, kes istuks Oti kõrvale kui tema karjäär peaks jätkuma WRC sarjas?
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 3
Oleg Gross
Aga tegelt on siin üks nimi juba välja toodud mis võiks olle hea lahendus.
Aga tegelt on siin üks nimi juba välja toodud mis võiks olle hea lahendus.
Kas olen millestki ilma jäänud? Pole kuulnud, et Sikk ei jätkaks. Kui välja arvata, et mõned mehed siin roorumis näikse juba otsuse langetanud olevat...AS kirjutas:Aga tegelikult nali naljaks. Kes siis oleks see mees, kes istuks Oti kõrvale kui tema karjäär peaks jätkuma WRC sarjas?
Minu teada käis see Siku loobumise jutt juba paar nädalat tagasi meediast läbi. Iseküsimus muidugi allikates, võimalik, et PeepPahv ja sõbrad kasutasid sellesama foorumi jutuajamisi allikatena.
-
Mul on küll selline kuri kahtlus, et ma olen telekas oma silmaga näinud Sikuga intervjuud, kus ta nii enamvähem ütles, et ta lõpetab. See oli paar-kolm nädalat tagasi.
Ka minule meenub midagi sellist.mcwax kirjutas:Mul on küll selline kuri kahtlus, et ma olen telekas oma silmaga näinud Sikuga intervjuud, kus ta nii enamvähem ütles, et ta lõpetab. See oli paar-kolm nädalat tagasi.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Pahvi sahin on see: http://sport.postimees.ee/1042712/sordo ... -lahtiseks
Kiiver, sinu küsimusest tekib küsimus, kas siis Kuldar jätkab ?Kiiver kirjutas:Äkki otsite selle intervjuu üles?
Muidu sa oleks ka ise selle lingi üles leidnud?
Selge see, et asju ei avalikustata foorumis aga ka ei tasu asjast teadjatel siin tolmu kergitada.
Ütle mida sa tead?
Ära rallita tänaval!!
Mida see peaks meile ütlema?bug kirjutas:Ott Tänaku isa kaudu mingid megapolise jutud ..
Ära rallita tänaval!!
-
- II järgu kommentaator
See on mingi jama. Isegi Koitla temast sai sel hooajal ainult auto ja mitte ühtegi senti. Ma ei usu, et Ivan hakkab toetama Tänakut.Lithium kirjutas:Mingid Mironovi papid või mis selle ässa nimi oli?