Just nii.allar9944 kirjutas:Kui ma õigesti aru sain siis ASRT plaanib Škodalt või Minilt uusi masinaid soetada?

Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Just nii.allar9944 kirjutas:Kui ma õigesti aru sain siis ASRT plaanib Škodalt või Minilt uusi masinaid soetada?
Lukjanuk kinnitas mulle hooaja lõpetamisel Saaremaal, et soov oleks ikkagi N4'ga sõita. Sest R4 puhul võrreldes N4'ga on ikkagi nii väikesed eelised. R4 on paraku hääbuv teema ja loodetavasti sõidavad Aleksei ja Siim N4 masinatega, mis teeks Eesti MV konkurentsi selles klassis ikka väga korralikuks. Järgmine samm võiks pigem olla R5 või S2000, kui on soov minna MM-rallit proovima, sest nii N4 kui R4 masinaga on MM-ralli üks paras kannatamine ja lootmine, et tänavasõiduks ehitatud auto katki ei läheks.WRC Fann kirjutas:Lukjanuk sõidab järgmisel aastal ASRT tiimiga Läti ja Eesti meistrika. Praegu pole veel tiim otsustanud, millises klassis ta hakkab osalema, kas N4 või R4. Sama programm on mõeldud ka Siim Plangile.
Muide, Lukjanuk ka sõidab NORF 2013 ja kui leiavad raha, siis veel kaks ERC etappi.
Allikas
Uued autod tulevad peale vaja edasi minna. Need N-id hakkavad väljasurema.Karlip kirjutas:Kellegil MM-Motorspordi kohta on infot? Tõmbavad vist otsi natuke koomale, vähemalt müügis olevate asjade järgi tundub nii: http://www.mm-motorsport.ee/products
kui nii,siis ju päris hea..kaob see minu jaoks mõttetu wrc ära..mitsupitsu kirjutas:Gross tundub siis see aasta S2000-ga välja astuvat.Õhtul paugutas sellega Lepna tootmishoonete ümber.
kuskilt miskit kostus, et pidi sellel hooajal wrc või rrc masinaga sõitma ühe soomlaste meeskonna ridades-helm- kirjutas:kui nii,siis ju päris hea..kaob see minu jaoks mõttetu wrc ära..mitsupitsu kirjutas:Gross tundub siis see aasta S2000-ga välja astuvat.Õhtul paugutas sellega Lepna tootmishoonete ümber.
arvan,et kui osutub tõeks,gross toob s2000 eestis rajale,siis tema nõuab kindlasti esi viisiku kohti..st eks see wertsuga sõitmine andis mingi sõidukogemuse kah
kuid see on hetkel ju vaid oletuste tasemel,et gross s2000-ga..