tax kirjutas:CMR 5 võiks olla RPG, millel oleks siis selline story, et Colin McRae sõidab mööda maailma ringi ja otsib sponsoreid, kogub raha. Mäng oleks läbi siis, kui tal on koos piisavalt sponsoreid, et sõitma hakata. Lihtsalt selline vaheldus oleks tore. Aga siis võiks mängu nimi juba olla lihtsalt Colin McRae.
nagu mingi, ei tea, lihtsalt naljakas mulje jäi
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Nüüdseks siis CMR4 proovitud. Ei ütleks et otse pettumus, aga ka midagi erku pole. Edasiminek on olnud suht kesine. Rajad on kombineeritud CMR 2 ja 3 radadest. Huvitav on võibolla see, et saab võistelda esiveoliste klassis ja seda ka meistrivõistluste arvestuses.
Tegelikult mulle meeldib see mäng. Hea on see, et saab jälle kahekesi võidusõita ja valida auto ka championshipis osalemiseks. Extreme damage`iga normaalse tinnaga otse puusse sõites lendavad rattad alt ja engine hakkab cut out`i tegema, mulle hullult meeldib see. Kuigi nüüd nähes et välja on tulnud WRC3, pani see mind mõtlema, et äkki oleks pidanud siiski raha hoopis selle mängu jaoks säästma aga küll ma selle papi ka kokku kraabin ja wrc`gi endale ostan.
kuulsin ükskord Motors TV-s CMR4 tutvustust ja siis kiideti seda taevani!!
seal pidi kõik hea ja reaalne olema!!Näitas ka natuke mängu siis tundus tõesti väga hea ja auto saab peaaegu üleni pilbasteks sõita.
Olen Frankiga 100% nõus. Et saada teada kas mäng on hea või mitte peab seda ise katsetama. Kellegi teise nõuande järgi ma endale vist küll mängu ei ostaks Või siis aind kui ta mu hea sõber oleks
Eila ostsin siis endale ka CMR 04. Esmamulje on selline, et tegemist on WRC3-st tunduvalt etema asjaga (maksis cmr ju wrc-st 1 eegu rohkem ka:)). Mul suht ükskõik, kas on seal auto mingites õigetes värvides või mitte, aga katsed on väga huvitavad ja juhitavus on seni nähtud kihutamisemängudest parim.
Hakkasin alustuseks kohe Saxoga MM-i sõitma ja esialgu veel raske pole, vist kõige kergem level ka. Rallide vahel testimised on ka üsna huvitav mõte. Näis kuda autode sõiduomadused kõikide osade omandamisel paranevad. Aga jah, hetkel on mulje väga hea.
Ahjaa, väga meeldiv on see, et kasutusel on katselõike kõigist senistest CMR seeria mängudest.