Saaremaa ralli 2012
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Re: Saaremaa ralli 2012
Saaremaa ralli 2012 pildid:
https://plus.google.com/photos/10965362 ... 5312941329
https://plus.google.com/photos/10965362 ... 5312941329
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Oskab keegi midagi punktitabeli kohta öelda? Aus vist N4 meister, aga kas ka üldis?
Õunpuu vist raadiomajja ei pannud, aga kas ma olin ainus, kel ükski raadio katsel ei võtnud?
Tõesti, raadioleviga oli midagi väga valesti, sest ralliraadiot ei kuulnud mitte ühelgil laupäevasel katsel. Eelnevatel aastatel seda probleemi pole olnud.
Tõesti, raadioleviga oli midagi väga valesti, sest ralliraadiot ei kuulnud mitte ühelgil laupäevasel katsel. Eelnevatel aastatel seda probleemi pole olnud.
-
- IV järgu kommentaator
Absoluutarvestuse neljandale koha ja N4 klassi teise kohaga lõpetasid hooaja viimase rallietapi Rainer Aus - Simo Koskinen (Mitsubishi Lancer Evo 9), kes suutsid tänavu välja teenida N4 klassis Eesti meistritiitli.
"Loomulikult on tiitli üle hea meel," märkis Aus. "Tänane kiirus kõige parem polnud, samas oli olukord, kus pidimegi rohkem kindla peale sõitma."
Ausile ja Koskinenile kuulub ka Eesti autoralli meistrisarjas absoluutklassi meistritiitel. Selles arvestuses edestasid nad kahe punktiga tiimikaaslasi Timmu Kõrget ja Erki Pintsi, kes lõpetasid Silveston Saaremaa ralli absoluutarvestuses nende järel viiendal positsioonil.
Nii räägib rally.ee
"Loomulikult on tiitli üle hea meel," märkis Aus. "Tänane kiirus kõige parem polnud, samas oli olukord, kus pidimegi rohkem kindla peale sõitma."
Ausile ja Koskinenile kuulub ka Eesti autoralli meistrisarjas absoluutklassi meistritiitel. Selles arvestuses edestasid nad kahe punktiga tiimikaaslasi Timmu Kõrget ja Erki Pintsi, kes lõpetasid Silveston Saaremaa ralli absoluutarvestuses nende järel viiendal positsioonil.
Nii räägib rally.ee
http://autosport.ee/rallyreg/public/ser ... itabel.pdfMartin Pajussaar kirjutas:Absoluutarvestuse neljandale koha ja N4 klassi teise kohaga lõpetasid hooaja viimase rallietapi Rainer Aus - Simo Koskinen (Mitsubishi Lancer Evo 9), kes suutsid tänavu välja teenida N4 klassis Eesti meistritiitli.
Nii räägib rally.ee
enne seda rallit oli üldis nende vahe 12.5 punni.. miski vist ei klapi..
Ralli! Ja kõik muu ununeb...
-
- Rallifoorum 24/7
Kellegil soomlaste Volvo ei jäänud videolindile?
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
My bad.. 5 paremat tulemust lähevad arvesse.. aga siiski. Kõrge pidi saama vimaselt etapilt 2 lisapunni Powerstage eest. seega peaks neil punnid olema vördsed? Ja võidab see, kellel on rohkem paremaid kohti. ehk siis ikagi Aus.. kui ma nüüd ei eksibluuford kirjutas:
http://autosport.ee/rallyreg/public/ser ... itabel.pdf
Ralli! Ja kõik muu ununeb...
-
- II järgu kommentaator
Kadi raadiol olevat olnud mingi antenn rivist väljas, niiet ralliraadiot kuulis tõesti ainult Kuressaares ja selle lähiümbruses.saspel kirjutas:Õunpuu vist raadiomajja ei pannud, aga kas ma olin ainus, kel ükski raadio katsel ei võtnud?
Tee mis tahad aga mina sinu väitega nõus ei ole. Minul on hoopis teine arvamus kohalikuna jäänud ... näed seda mida tahad näha ja mõistad seda mida tahad mõista.RLV kirjutas: Aastatega Saare rallil käies on saanud selgeks, et keskmine saare pealtvaataja, kes moodustab suurema osa pealtvaatajatest ei tea rallist ei ööd ega mütsi. Pigem on see suur joomapidu ja laksu nägemise võimalus.
-
- Rallifoorum 24/7
http://www.youtube.com/watch?v=m2Lu6uAh ... re=relatedInka kirjutas:Siin galerii alguses seeria 2009 väljasõidust.-huviline2- kirjutas:Timmu Kõrge lendav 05 paar aastat tagasi tekitas juba küsimusi selle koha ohutuses (konkreetse väljasõidu juures)...
edit: ja siin teise fotograafi seeria tänavusest avariist.
Paneme siis liikuva pildi ka.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Jah, täpselt nii, ma esmasel punktide lugemisel peale rallit jätsid kogu selle segaduse juures Timmule Power Stage punktid lisamata. See tähendab tõesti võrdseid punkte ja kuna MV üldjuhend ütleb: "Punktide võrdsuse korral saab kõrgema koha meeskond, kes on etappidel saavutanudbluuford kirjutas:My bad.. 5 paremat tulemust lähevad arvesse.. aga siiski. Kõrge pidi saama vimaselt etapilt 2 lisapunni Powerstage eest. seega peaks neil punnid olema vördsed? Ja võidab see, kellel on rohkem paremaid kohti. ehk siis ikagi Aus.. kui ma nüüd ei eksibluuford kirjutas:
rohkem esimesi, teisi, kolmandaid jne kõrgemaid kohti. Kui see on võrdne, vaadeldakse
kõrgemaid kohti etappidel, kus mõlemad sõitjad on osalenud. Kui ka see on võrdne, on
määravaks parim koht viimasel, eelviimasel jne etapil." siis kuulub absoluudi tiitel tõesti Rainerile, kuna tal on kaks esikohta, Võrumaa ja Viru. Vabandused Timmu ees, et tema kaks punkti ära võtsin, kuid see poleks teda ka päästnud. Enivei jättis mulle Timmu ja Erki sisenemine N4 klassi sellel aastal väga sügava mulje.
Mehed ei lasknud pead norgu ja lubasid järgmine aasta kõik tiitlid ära noppidaKiiver kirjutas:Jah, täpselt nii, ma esmasel punktide lugemisel peale rallit jätsid kogu selle segaduse juures Timmule Power Stage punktid lisamata. See tähendab tõesti võrdseid punkte ja kuna MV üldjuhend ütleb: "Punktide võrdsuse korral saab kõrgema koha meeskond, kes on etappidel saavutanudbluuford kirjutas:My bad.. 5 paremat tulemust lähevad arvesse.. aga siiski. Kõrge pidi saama vimaselt etapilt 2 lisapunni Powerstage eest. seega peaks neil punnid olema vördsed? Ja võidab see, kellel on rohkem paremaid kohti. ehk siis ikagi Aus.. kui ma nüüd ei eksibluuford kirjutas:
rohkem esimesi, teisi, kolmandaid jne kõrgemaid kohti. Kui see on võrdne, vaadeldakse
kõrgemaid kohti etappidel, kus mõlemad sõitjad on osalenud. Kui ka see on võrdne, on
määravaks parim koht viimasel, eelviimasel jne etapil." siis kuulub absoluudi tiitel tõesti Rainerile, kuna tal on kaks esikohta, Võrumaa ja Viru. Vabandused Timmu ees, et tema kaks punkti ära võtsin, kuid see poleks teda ka päästnud. Enivei jättis mulle Timmu ja Erki sisenemine N4 klassi sellel aastal väga sügava mulje.

Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
Kui Koitla masinalt nüüd jälle midagi ei leita, siis vist lootus, et järgmine hooaeg taas kodustel ralliradadel?
2013 N4-s vist igav ei hakka (küsijaid palju).
AutoralliSuurSõber
Vorobjovsil oleks selle ralli lõpetamise puhul jälle väike jama olnud! Kuulsin kuidas laupäeval lõunase servise aeg üks "scrutineering" kirjaga mees talle ütles et peab tegema ettekande selle kohta et Vorobjovsil ei olnud servisesse tulles tagavara ratas kaasas vaid tuli kellegi teise autoga! Janis oli väga närviline ja palus et ta ettekanet ei teeks sest tal oli rehv põlenud ja ta ei saanud seda oma autosse panna,kuid mees jäi kindlaks ja ütles et pead selgitama seda ralli komisjonile!skahar kirjutas:Kui Koitla masinalt nüüd jälle midagi ei leita, siis vist lootus, et järgmine hooaeg taas kodustel ralliradadel?