-helm- kirjutas:Arendi olevat Lempu Honda ostnud ? Ei taha uskuda,aga kas keegi kinnitab või lükkab ümber selle info ?
Jep, juba kolm aastat tagasi
kahju,et sa nii kaugel minevikus elad,siis pole,ime,et sa midagi ei tea,ma räägin Lempu type-r ist
või üritasid oma meelest ``lahe`` olla..kui,siis minu meelest kukkus küll haledalt välja
Miks lahe? Arendi ostis ju kunagi Lempu Type-R ära. Pigem on vist sinu soov lahe olla ja feimi koguda kui siin mingeid pastakast imetud jutte levitad. Fantaasia...
See oli kunagi,ma tõesti ei arvanud,et keegi arvab,et küsin nii vana asja,ma siis kirjutan selgemalt,et ma räägin ikka uuemast type-r ist..loodan,et kasjutaja 22N sai nüüd asjale pihta kah .
Sa oled ise vist vales foorumis,kui arvad,et siin feimi kogutakse või mis ?
Imejutt see ka pole,vaid ma SOOVIN teada,kas asi on nii või ei ole ?
Naised saunas rääkisid, et Abram pidavat järgmine aasta M.Muraka Evo 10'ga sõitma??
Teab keegi midagi täpsemalt?
Allikas on "naised saunas rääkisid" ja seega mingit linki pole mõtet küsima hakata
Rallimies999 kirjutas:Naised saunas rääkisid, et Abram pidavat järgmine aasta M.Muraka Evo 10'ga sõitma??
Allikas on "naised saunas rääkisid" ja seega mingit linki pole mõtet küsima hakata
Rallimies999 kirjutas:Naised saunas rääkisid, et Abram pidavat järgmine aasta M.Muraka Evo 10'ga sõitma??
Uus X peaks valmima.
Igati loogiline asjade käik
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Toimib nii nagu Jeetsilgi umbes. Võeti (vist) tutikas Evo X ja sellest hakatakse ehitama:)
Oskab keegi öelda kust mulgust või kelle kaudu tutikaid rs mudeleid tellida saab? Ja mis hinnaga? Reaalselt peaks see olema kõige odavam versioon evost aga järelturule jõudes kerkib RS hind korralikult.Ja kas ARK need arvele ka laseks linnaliiklusesse, kuigi mõned on siis väga lihtne see pole vist
swrt kirjutas:Oskab keegi öelda kust mulgust või kelle kaudu tutikaid rs mudeleid tellida saab? Ja mis hinnaga? Reaalselt peaks see olema kõige odavam versioon evost aga järelturule jõudes kerkib RS hind korralikult.Ja kas ARK need arvele ka laseks linnaliiklusesse, kuigi mõned on siis väga lihtne see pole vist