Martin...tõenoliselt Wilson ei kosta sellepeale mitte kui midagi sest see on täpselt see midagi Otilt eeldataksegi. Küllap ütleb et norm sõit ja järgmisel etapil paluks samamoodi
AGM kirjutas:Huvitav, kus siis nüüd kõik tavapärased vingatsid on - et AINULT 6. koht ja AINULT üks katsevõit jne...
Mina ei ole märganud, et siis oleks kurdetud, kui Ott on terve masinaga lõpuni jõudnud. Sõltumata sellest, mis koha peal ta lõpetas.
Pigem ikka viitasin sellele, et kui on ebaõnnestumine, siis on suhtumine pehmelt öeldes s.tt ja kommentaarid stiilis "Tänak peaks ikka kõigepealt autokooli minema ja alles siis vähe kiiremat sõitu proovima". Kui aga õnnestumine, siis on kõik kõige suuremad fännid. Oma meest tuleb ikka toetada kõikides olukordades.
AGM kirjutas:Huvitav, kus siis nüüd kõik tavapärased vingatsid on - et AINULT 6. koht ja AINULT üks katsevõit jne...
Ai see oli väga hästi öeldud Vot see oli kirs tordi peal.
Mõni jõuab veel kindlasti tulla ja targutada. Need "ilma roosade prillideta" vennad.
Ise ei ole tavaliselt viitsinud hakata üldse sõna võtma, las kemplevad
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Mina ei ole märganud, et siis oleks kurdetud, kui Ott on terve masinaga lõpuni jõudnud. Sõltumata sellest, mis koha peal ta lõpetas.
Pigem ikka viitasin sellele, et kui on ebaõnnestumine, siis on suhtumine pehmelt öeldes s.tt ja kommentaarid stiilis "Tänak peaks ikka kõigepealt autokooli minema ja alles siis vähe kiiremat sõitu proovima". Kui aga õnnestumine, siis on kõik kõige suuremad fännid. Oma meest tuleb ikka toetada kõikides olukordades.
See kord oli Otil korralik sõit aga ei midagi üleloomulikku. Sõitis oma sõittu. Sordo ja Solbergi äpardused aitasid ta paar kohta kõrgemale. Saksamaal oli kiieus parem, aga vähemalt püsis see kord kogu ralli tee peal.
Selline ralli mida bossid talt ilmselt ootavadgi sellel aastal.
Kui on ebaõnnestumine, siis tulebki seda võtta ebaõnnestumisena ja olla kriitiline. Minu arust just see ongi kõige suurem toetus "omadele", ku öeldakse asju nii nagu nad on.
Seekord on Otil tõesti lood positiivsemas suunas ja vaevalt kellegil midagi paha on selle nädalalõpu kohta öelda. Vaadates aga Neuville siis üle ei tasu ka rõõmustada sellise esituse üle.
Seekord on Otil tõesti lood positiivsemas suunas ja vaevalt kellegil midagi paha on selle nädalalõpu kohta öelda. Vaadates aga Neuville siis üle ei tasu ka rõõmustada sellise esituse üle.[/quote]
Neuvill on asfaldil palju kodusem võib lausa asfaldi meheks rohkem pidada ja tema sai testida kus siis auto on temale meelepärases seades kohe ja legend on paigas. Ott see vastu külmalt peale.
«Katsevõiduga olen muidugi väga rahul, sest meil õnnestus distants läbida ainsatki viga tegemata. Aga samas olen kindel, et näitasin Saksamaal paremat kiirust kui siin,» märkis Tänak. «Metsavahelised katsed olid väga kiired ja ilma korraliku legendita on raske õiget tunnetust leida. Samas paranes asi ralli käigus ja lõppude lõpuks peame nädalavahetusega rahule jääma,» leidis Tänak.