Mulgi ralli 2012
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Mulgi ralli 2012
Paistab, et mootor ja kõik on välja vahetatud.priit2 kirjutas:Grossi auto ongi müügis http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... s&id=64286
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
autol on uus mootor ka peal. seega täiesti korras pill. kas siis töesti on midagi uuemat asemele tulemas vöi lihtsalt vaadatakse, et kui saab lahti, võetakse talvel midagi uut asemele ja kui ei saa lahti, söidetakse sellega edasi.priit2 kirjutas:Grossi auto ongi müügis http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... s&id=64286
neid rallikaid küll müügis, mis söidavad edasi kuni saab lahti.
Kuuldavasti Grossil väga motti pole, nii et ärge suuri lootusi tema karjääri jätkumise suhtes hoidke. Eks mõned rallid siin-seal sõidab, kui viitsimist on 

-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 6
No küllap seda motivatsiooni ahistab oluliselt ka rahakott. WRC auto pidamine Eesti tingimustes sellisel kujul on isegi väike ime, minu jaoks!cali kirjutas:Kuuldavasti Grossil väga motti pole, nii et ärge suuri lootusi tema karjääri jätkumise suhtes hoidke. Eks mõned rallid siin-seal sõidab, kui viitsimist on
-
- III järgu kommentaator
Tulemused???Järgmine reede hakkame ootama ikka.
Kui start on poodiumilt 19.00, esimene katse 19.13, selle ajaga ei jöua öieti linnast väljagi, seega väga lähedal linnale.
Kui start on poodiumilt 19.00, esimene katse 19.13, selle ajaga ei jöua öieti linnast väljagi, seega väga lähedal linnale.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
Eila sai sellise tundega magama mindud, et homme vaatab kuda ekipaažid kihutavad.
Mis selle nädalaga nüüd siis pihta hakata...
Mis selle nädalaga nüüd siis pihta hakata...
AutoralliSuurSõber
Pärnus siis sedakorda kava ei müüdagi.Tuleb jälle loota,et Viljandist õnnestub osta.
-
- III järgu kommentaator
SS 1/3 läbi vaadatud, ei midagi erilist, sirge ja mahapööre, aegajalt aukus "kitserada". Pool vägisi joonistatud.
Kava kohta niipalju, et soovitav enne kodus numbrid (järjekord) välja trükkida, kavas kirjas ainult osalejad.
Kava kohta niipalju, et soovitav enne kodus numbrid (järjekord) välja trükkida, kavas kirjas ainult osalejad.
-
- IV järgu kommentaator
Kellel kaart olemas, siis kas keegi ehk viitsiks sisse skännida ja mulle postkasti visata?
Mitte, et ma loodan nii läbi saada, et ise ei pea ostma kava, vaid pole võimalust ennem rallit lihtsalt seda kuskilt soetada ja sooviks ennem kaardiga tutvuda, muidu hakka vaatama, et kus-mis.
Mitte, et ma loodan nii läbi saada, et ise ei pea ostma kava, vaid pole võimalust ennem rallit lihtsalt seda kuskilt soetada ja sooviks ennem kaardiga tutvuda, muidu hakka vaatama, et kus-mis.
-
- II järgu kommentaator
Ei *****,mul pole lihtsalt sõnu!Suudeti üks normaalne ralli P... keerata.Tehakse teisel päeval neli katset 2x2.See on isiklik arvamus,mitte üldistav.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Ajakava on tõesti üllatav - pole just pealtvaataja sõbralik üritus kahjuks sel aastal. Reedesed 4 katset pimedas ... ei tea kas asi minus, kuid pimedas pole justkui ralli vaatamine "päris see". Igajuhul loodetavasti, siis laupäeval õnnestub head kohad leida ja üritust nautida.mitsupitsu kirjutas:Ei *****,mul pole lihtsalt sõnu!Suudeti üks normaalne ralli P... keerata.Tehakse teisel päeval neli katset 2x2.See on isiklik arvamus,mitte üldistav.
Sinuga täitsa nõus!mitsupitsu kirjutas:Ei *****,mul pole lihtsalt sõnu!Suudeti üks normaalne ralli P... keerata.Tehakse teisel päeval neli katset 2x2.See on isiklik arvamus,mitte üldistav.

-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
kaarti tahaks isegi näha, et kui laupäeval minek, siis teaks kuidas neid nelja katset köige rohkem saaks reaalselt näha.
praegu tundub kuidagi lühike ralli laupäeva vaadates.
praegu tundub kuidagi lühike ralli laupäeva vaadates.
-
- III järgu kommentaator
Kui nostalgiat panna, siis 80ndatel rallid öösel olidki ainult, on mul kuidagi meeles. Ega pimedas vaadata suurem asi ei ole, aga söitjate jaoks on vöib olla huvitav ja kui rada ka jama,siis isegi öigustatud?
Teine päev on see katse tagurpidi, kus Riho Rähn puuse pani 2-3a tagasi,löppu on tehtud tehis hupekas.Ja teine katse on kohe ule tee Uusna taga sikk-sakitamine.Algab Tänasilmast_Uusna_Vasara-Väluste kanti.
Teine päev on see katse tagurpidi, kus Riho Rähn puuse pani 2-3a tagasi,löppu on tehtud tehis hupekas.Ja teine katse on kohe ule tee Uusna taga sikk-sakitamine.Algab Tänasilmast_Uusna_Vasara-Väluste kanti.
-
- II järgu kommentaator
Mulle meenus, et mul pildid sellest puusse panekust: http://flic.kr/s/aHsjC63EkGvoldemar kirjutas: Teine päev on see katse tagurpidi, kus Riho Rähn puuse pani 2-3a tagasi,löppu on tehtud tehis hupekas.Ja teine katse on kohe ule tee Uusna taga sikk-sakitamine.Algab Tänasilmast_Uusna_Vasara-Väluste kanti.
Kõrvalepõikena-Rähn rohkem pole enam sõitnud.Ei tea ,mis sest autost edasi saanud on.