Viru Ralli
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: Viru Ralli
Linnakatse teisel läbimisel katse peatus, trampa pandi kinni. Nullid uuesti rajal,katse jätkub.
"There were 40 cars in that rally, and I had to compete against 39 drivers and 40 navigators!"
(Larry Reid)
(Larry Reid)
-
- III järgu kommentaator
Miks?crish kirjutas:Linnakatse teisel läbimisel katse peatus, trampa pandi kinni. Nullid uuesti rajal,katse jätkub.

www.keretood.ee - Autode kereremont Viljandis.
-
- I järgu kommentaator
Rajareits kirjutas:Kuku raadio kodulehel ju selgelt öeldud ka, et ralliraadio jaoks eraldi link. Terve Eesti ei pea ju rallit kuulama.-helm- kirjutas:mida fukki, pooltundi tagasi võtsin kuku raadio kodukalt raadio kuulamise nupu lahti ja sealt ma siis kuulasin 30 minti mingi paganama ILA..siis äkki leidsin Hr.Kiivri lingi ja vseal kohe ralliraadio..faak selgitage..olen maruvihane rsk
Keegi võiks hoopis seletada miks teiselt aegu ei tule.
EDIT: kohe kui hädaldada, tekivad.
ei näe mina www.kuku.ee mingit SELGET kohta,kus eraldi rakvere sagedus ja siis mingi muu sagedus !!!
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
-
- IV järgu kommentaator
Liiga ohtlik, või läks midagi katki seal, igatahes lint veeti ette ja nüüd sõidetakse kõrvalt möödaRajareits kirjutas:Miks?crish kirjutas:Linnakatse teisel läbimisel katse peatus, trampa pandi kinni. Nullid uuesti rajal,katse jätkub.
"There were 40 cars in that rally, and I had to compete against 39 drivers and 40 navigators!"
(Larry Reid)
(Larry Reid)
-
- III järgu kommentaator
Kuku blog, teine uudis.-helm- kirjutas:Rajareits kirjutas:Kuku raadio kodulehel ju selgelt öeldud ka, et ralliraadio jaoks eraldi link. Terve Eesti ei pea ju rallit kuulama.-helm- kirjutas:mida fukki, pooltundi tagasi võtsin kuku raadio kodukalt raadio kuulamise nupu lahti ja sealt ma siis kuulasin 30 minti mingi paganama ILA..siis äkki leidsin Hr.Kiivri lingi ja vseal kohe ralliraadio..faak selgitage..olen maruvihane rsk
Keegi võiks hoopis seletada miks teiselt aegu ei tule.
EDIT: kohe kui hädaldada, tekivad.
ei näe mina http://www.kuku.ee mingit SELGET kohta,kus eraldi rakvere sagedus ja siis mingi muu sagedus !!!
Avalehel umb keskel.
-
- II järgu kommentaator
Kes see kloun oli,kes enne linnakatse algust tehistrampal põrkas?Kohapeal oli kuulda,et keegi kelle nimi algab T-tähega.
Trampliin oli metallsõrestikuga ja kaetud vineeriga. Vineer hakkas läbi vajuma ning tekkis ka mitu auku, kui umbes 20 autot oli seda trampliini ületanud. Siis otsustatigi trampliin kinni panna.
Enne katse algust olevat Tänak (VIP auto?) trampliini ikka korralikult testinud ja läks peale suurt hüpet lappama. Õnneks ruumi oli ja võpsikusse ei lennanud, vaid lohises risti mööda tänavat. Päris muljetavaldavad jäljed jäid. Huvitav, kas keegi selle ka videosse sai?
Enne katse algust olevat Tänak (VIP auto?) trampliini ikka korralikult testinud ja läks peale suurt hüpet lappama. Õnneks ruumi oli ja võpsikusse ei lennanud, vaid lohises risti mööda tänavat. Päris muljetavaldavad jäljed jäid. Huvitav, kas keegi selle ka videosse sai?
Gross seisab SS10. Mootor
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
-
- I järgu kommentaator
Viru metsadevahel juhtunud küll ja küll,aga inimesed siin foorumis nii vaiksed , kas enamus on metsade vahel ?
M.Kiiver
M.Kiiver
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
raadiost saab ju üpris head infot, mida siin ikka üle kirjutada ja kilplast mängida.
offe päris palju ja teed ka ei ole rehvide sõbrad. nagu viru katsed ikka.
AutoralliSuurSõber
-
- III järgu kommentaator
Mul nt pole võimalust iga hetk raadiot kuulata. Loeks hea meelega siit uudiseid.skahar kirjutas:raadiost saab ju üpris head infot, mida siin ikka üle kirjutada ja kilplast mängida.
22. 08. A8 1 GEORG GROSS / RAIGO MÕLDER FORD FOCUS WRC SS10 engine
24. R4 3 KARL KRUUDA / MARTIN JÄRVEOJA FORD FIESTA S2000 SS10 wheel
Kahju neist rsk.
24. R4 3 KARL KRUUDA / MARTIN JÄRVEOJA FORD FIESTA S2000 SS10 wheel
Kahju neist rsk.
-
- I järgu kommentaator
A. LUKYANUK - A. ARNAUTOV järjekordne võit..mis muud,et õnne neile !
M.Kiiver
M.Kiiver