Neste Oil Rally Finland I päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Neste Oil Rally Finland I päev
Vaatasin huvipärast mis Ott seal katsel eelmine aasta tegi.
Oli katsel üheksas katse võitnud Latvalast maas 5.9 sekki (Loebile kaotas 3.6sek)
Oli katsel üheksas katse võitnud Latvalast maas 5.9 sekki (Loebile kaotas 3.6sek)
Selle meeskonna bossi on kahjuks Tänak ise kurjaks ajanud. Ise hoian pöidlaid, et Ott ometi ilma jamadeta ilusti lõppu tuleks.
Meeldiv on kuulda ralliraadiost, kui tuleb sõitja, kes osales Rally Estonial, siis alati mainitakse seda, et osaleisd siin meie suurimal rallipeol
. Nagu suuremad fännid teavad, siis Becs oli ise kohal ja lubas hiljem raadios rääkida kuidas oli, aga emootsioonid oli väga positiivsed.
Hea promo meile ja loodame parimat järgmiseks aastaks

Hea promo meile ja loodame parimat järgmiseks aastaks

-
- I järgu kommentaator
Kruuda 2,9 sekundit kiirem kui Block... hea algus... ka Pärn on täitsa korraliku aja välja sõitnud..
Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!
oskab keegi öelda, miks tamrazov MM-rallil s2000ndega sõidab? mitte wrc'ga nagu eestis
-
- Diagnoos: rallisõltlane
kui on raha saab ju validamuhk kirjutas:oskab keegi öelda, miks tamrazov MM-rallil s2000ndega sõidab? mitte wrc'ga nagu eestis

-
- III järgu kommentaator
"Basti" Lindholm sõidab minu teada Tamrazovi WRC-ga.muhk kirjutas:oskab keegi öelda, miks tamrazov MM-rallil s2000ndega sõidab? mitte wrc'ga nagu eestis
-
- Rallifoorum 24/7
Ja nüüd keerati Tänakule käkki.
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
-
- IV järgu kommentaator
Ei saanud Otist hästi aru. Mis seal ühes kurvis oli? Korraldajaid sõimas korralikult...
Saatis korraldajad korralikult *****, täpselt aru ei saanud aga mingi kurv oli, mis talle üldse ei meeldinud. Esiklaas vist täiesti mõrades.explode15 kirjutas:mis tänak rääkis?
EDIT// Vähemalt ei olnud Tänak ise milleski süüdi.
Viimati muutis Mirko, 02 Aug 2012, 18:23, muudetud 1 kord kokku.
Kui ma õigesti aru sain, siis SS2 on publikukatse ja sõidetakse kaks autot korraga - Tänak sõitis vist koos Loebiga ja esimene kurv sai sellise kivi/liivrahe kaela, et esiklaasis ei näe sittagi välja. Ott ütles midagi Fucking organizer first curv is **** i already told it vms ja nii mitu korda. Peale seda võeti mikker eest ära ja kogulugu.
Veidi hiljem katselõpu reporter ütles, et sellline klaas vahetatakse kindlasti päeva lõpus ära aga üks katse on veel ja loojuva päikesega on nii raske sõita.
Andke andeks, kui ma midagi valesti aru sain aga mina sain nii aru.
Veidi hiljem katselõpu reporter ütles, et sellline klaas vahetatakse kindlasti päeva lõpus ära aga üks katse on veel ja loojuva päikesega on nii raske sõita.
Andke andeks, kui ma midagi valesti aru sain aga mina sain nii aru.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kuidas teised ei saa kivirahet, ainult Tänak?
persse, meie mehel ikka juhtub.
persse, meie mehel ikka juhtub.
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |