Kui ma sama list vaatasin mis sina siis see on 29.06 seisuga. kuni 02.07 oli regamine ja uuendatud listi pole üles pandud veel seal on Fordi tehasetiim ka veel puudu ju
Lühidalt siis - Kokku regas ennast 84 meeskonda, mis on seni sel hooajal üks aktiivseima osavõtuga etapp, mida saab kõrvutada Montega. FIA peab veel nimekirja kinnitama ja lõplik nimekiri ilmub paari päeva jooksul.
priitp kirjutas:Kui ma sama list vaatasin mis sina siis see on 29.06 seisuga. kuni 02.07 oli regamine ja uuendatud listi pole üles pandud veel seal on Fordi tehasetiim ka veel puudu ju
priitp kirjutas:Kui ma sama list vaatasin mis sina siis see on 29.06 seisuga. kuni 02.07 oli regamine ja uuendatud listi pole üles pandud veel seal on Fordi tehasetiim ka veel puudu ju
ega see postimehe uudis nüüd kõikse vettpidavam pole. kui soome ralli start antakse, siis saame öelda, kas sinimustvalge lipuga nr 5 on stardis või mitte.
Kas mitte Ford ei sõlminud M-Spordiga mitme aastast lepingut. 2012 ja 2013 peaks olema kindlalt kaetud. Edasi tundub, et Ford pakib jah asjad kokku. Sest kui kuulukas vett peab siis 2014 peak M-Sport hakkama opereerima Hyundai WRC meeskonnaga
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
kas ainult mulle on see mulje jäänud või östberg peaaegu iga kord rallidel selle 2011 Rally Estonia võitjakiivriga?
huvitav, kas kiiver on tõesti nii hea või mees ikka proovib Meie rallit promoda?
muhk kirjutas:
kas ainult mulle on see mulje jäänud või östberg peaaegu iga kord rallidel selle 2011 Rally Estonia võitjakiivriga?
huvitav, kas kiiver on tõesti nii hea või mees ikka proovib Meie rallit promoda?
Ma usun, et kiiver (peakaitse) on hea. Vaevalt ta promomisega tegeleb. Aga seda kandes teeb ta promo tööd nagunii.
Kiiver kirjutas:Kahjuks veel üks kaardilugeja läinud taevastele ralliradadele. Bohemia rallil sai surma Martin Semeradi kaardilugeja Bohuslav 'Bob' Ceplecha. RIP
R.I.P
Viimase kümne aasta jooksul on Tšehhimaal toimunud rallivõistlustel juhtunud koguni kümme surmaga lõppenud õnnetust.
tsitaat õhtulehest
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
no kui see nüüd juhtuks, oleks see küll suur hoop kogu WRC sarjale, meeskond, kes seda sarja sisuliselt ikka valitseb, lahkub.
Loodame siiski parimat ja ehk näeb kahe kolme aasta pärast ikkagi juba 4-5 autotootjat võidunimel heitlemas.
>
0
Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!
Aga võibolla polekski see nii halb.Usun et siis lõpetavad ka Loeb ja Hirvonen.Uued tulijad oleks äkki VW,Toyota,Hynday,äkki tekiks ka jälle Fordil raha ja motivatsiooni.Ja võibolla tekib keegi veel.