Auto24 Rally Estonia 2012
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 3
olen isiklikult kahel aastal järjest ennem teist päeva telkinud teise päeva esimese katse kõrval, kohe kindlasti ei käi seal publik öösel treening autodega peenestamas, et endale hea koht leidabluuford kirjutas:Eelmine öö ei käi Sul keegi trenni tegemas. Siis käivad aktiivsemad pealtvaatajad häid vaatamiskohti otsimas. Keegi pole nii loll, et läheks eelmine öö katsega tutvuma. Reeglid on selleks, et neid jälgida.
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Sa vaatad ainult pealtvaataja perspektiivis. Pane ennast rallisõitja olukorda a mõtle siis kui su konkurent teeb kuu aega ennem salatrenni kus ta on seda 10 korda läbi sõitnud kui sina oled ainult 2 korda läbi sõitnud. Paljud teevad salatrenni, mõned Eesti tipud ka aga lihtsalt kõik ei jää sellega vahele (kui jääks saaks samuti võistluskeelu) . Voro jäi sellega vahele ja peaks saama võistluskeelu kuna rikkus ju ilmselgelt reeglit.Epik kirjutas:Ei näe küll põhjust mingil võistluskeelul. Iga jumala ralli on neid salaja kirjutajaid rallidel no ikka väga palju ja nagu näha siis probleem tehakse ainult välismaalastest. See kõik on ju avalik saladus, et esimese poole mehedki teevad salaja trenni. Pigem las kirjutavad oma legendi lubatust rohkem kui et lähevad trenni autoga ennem järgmise võistluspäeva ööd kilomeetreid mõõtma, mida meie oma sõitjad RE-l iga jumala aasta on teinud.
-
- I järgu kommentaator
Tervist !
tehke mulle asja veits selgemaks,nimelt ei saa ma aru testikatse süsteemist kolmapäeval siis 10.00-20.00 P1 ja P2 autod, neljapäeval samamoodi 10.00-20.00 P1 ja p2 autodele ja siis neljapäeval veel testikatse 19.00-21.00
Et kuidas nüüd siis asjast aru saada,et millal siis õige aeg end testikatse äärde vedada on ?
ootan siis asjalikke vastuseid ,mitte huupi sõnavõtte !
tehke mulle asja veits selgemaks,nimelt ei saa ma aru testikatse süsteemist kolmapäeval siis 10.00-20.00 P1 ja P2 autod, neljapäeval samamoodi 10.00-20.00 P1 ja p2 autodele ja siis neljapäeval veel testikatse 19.00-21.00
Et kuidas nüüd siis asjast aru saada,et millal siis õige aeg end testikatse äärde vedada on ?
ootan siis asjalikke vastuseid ,mitte huupi sõnavõtte !
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
testikatse
Peaks olema nii, et WRC prioriteediga sõitjatele testikatse kolmapäeval ja neljapäeval ja kõigile teistele testikatse neljapäeval 19-21.
-
- II järgu kommentaator
-
- I järgu kommentaator
jep, mina loen võistlusjuhendist nii : Rajaga tutvumise reeglite rikkumise eest määratud trahvide avaldamine reedel 20.07.12 kell 14.15 HQTuhman kirjutas:See et ta on ära reganud ei tähenda et veel peale lastakse.
niiet kas Vorokal lastakse nii kaua niiütelda praadida ?
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
-
- IV järgu kommentaator
-helm- kirjutas:jep, mina loen võistlusjuhendist nii : Rajaga tutvumise reeglite rikkumise eest määratud trahvide avaldamine reedel 20.07.12 kell 14.15 HQTuhman kirjutas:See et ta on ära reganud ei tähenda et veel peale lastakse.
niiet kas Vorokal lastakse nii kaua niiütelda praadida ?
Ju ta on siis starti saanud.
See 20.07 rajaga tutvumise reeglite rikkumise eest määratud trahvid peaks olema ju ainult see, mida rikuti õigel ajal legendi kirjutades?
-
- Rallifoorum 24/7
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-