Acropolis Rally I päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- I järgu kommentaator
-
Ma läheneks asjale nii.
Ilmselgelt on Tänakul vast taas kindel käsk Ford finishisse tuua.
Kui ta suudab seda teha umbes samal kiirusel kui Neuville on kõik hästi. Ehk ei lange alla 8 koha. Kui peaks aga hakkama tiksuma kaotust Prokopile, siis läheks asi pisut hapuks. Kuni püsib praeguses tempos ja vigu väldib on kõik korras.
Kui ta suudab seda teha umbes samal kiirusel kui Neuville on kõik hästi. Ehk ei lange alla 8 koha. Kui peaks aga hakkama tiksuma kaotust Prokopile, siis läheks asi pisut hapuks. Kuni püsib praeguses tempos ja vigu väldib on kõik korras.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Täitsa nõus sinuga. Ja ilmselt on kiiruse osas natuke varu ka olemas ja ehk suudab meid veel mõnel katsel positiivselt üllatada. Kas või PowerStagel!mcwax kirjutas:Ma läheneks asjale nii.
Mina olen küll praegu rahul kõigega. Novikov on väga hästi alustanud ka seda rallit. Eks näis kui kiirelt ta edasi sõidab. SS4 sõitis Tänak Novikoviga enamvähem võrdselt (kui pisike äpardus välja jätta).
EDIT// Ott rääkis raadios just, et kolmandal katsel kadus üks silinder ära päris pikaks ajaks. Neljandal katsel oli OK olnud juba.
EDIT// Ott rääkis raadios just, et kolmandal katsel kadus üks silinder ära päris pikaks ajaks. Neljandal katsel oli OK olnud juba.
Viimati muutis Mirko, 25 Mai 2012, 10:46, muudetud 1 kord kokku.
Ma seda tahtsingi öelda, et praegu on kõik väga OK. Ja et küll ta saaks kiiremini ka aga siis oleks lõpuni jõudmise tõenäosus suhteliselt väike. Nii hoida!Mirko kirjutas:Mina olen küll praegu rahul kõigega. Novikov on väga hästi alustanud ka seda rallit. Eks näis kui kiirelt ta edasi sõidab. SS4 sõitis Tänak Novikoviga enamvähem võrdselt (kui pisike äpardus välja jätta).
-
- Rallifoorum 24/7
Solbergil autoga probleeme, ei leia tunnetust.
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
-
- II järgu kommentaator
-
- I järgu kommentaator