Küsimus?
Moderaator: Jaanus
Küsimus?
Viimasel ajal kummitab mind foorumiga väike mure.
Nimelt, kui login sisse viskab kohe välja. Uuesti sisse logides ei näita enam aktiivseid rubriike? On kellegil veel selliseid muresid??? See mure pole ainult kodu arvutiga vaid ka töö juures sama ning aegajalt ka telefoniga. Siis vist ei saa olla põhjus minus???? Oskab keegi mulle nõu anda või ongi lihtsalt viimasel ajal foorumi töös häireid?
Nimelt, kui login sisse viskab kohe välja. Uuesti sisse logides ei näita enam aktiivseid rubriike? On kellegil veel selliseid muresid??? See mure pole ainult kodu arvutiga vaid ka töö juures sama ning aegajalt ka telefoniga. Siis vist ei saa olla põhjus minus???? Oskab keegi mulle nõu anda või ongi lihtsalt viimasel ajal foorumi töös häireid?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Küsimus?
Mul oli selline jama ainult läpakaga. Kui ajaloo ära kustutasin siis oli kõik mingiks ajaks korras aga aegajalt ikka jamab.AS kirjutas:Viimasel ajal kummitab mind foorumiga väike mure.
Mina sellele probleemile jälile ei saa kahjuks. Ei aita see ajaloo kustutamine, ei erinevate browserite ja arvutite kasutamine. Ka telefoniga teeb seda. Mõistus otsas. Väga palju olulist infot läheb selle jama pärast kaduma. Kas oskab keegi mingit väga asjalikku infot jagada, mis ma tegema peaksin, et foorum normaalselt toimiks???