Stardilistis nüüd nii Ketomaa kui ProkopZigz kirjutas:Prokop on Ketomaa asemel fiesta roolis, räägitakse rahvusvahelises foorumis.
Argentiina Ralli 2012 - eeluudised
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- Rallifoorum 24/7
Pöidlad pihku rallifännid, siit võib Tänak ühe sõidu Fordi WRT-s saada!
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
-
- IV järgu kommentaator
See nüüd küll hea uudis ei ole Latvala seisukohalt. Vast hakkab nüüd kaalukauss Solberigile minema, kui ta nüüd ilusti ikka heal kohal lõppu jõuab see ralli.
Latvalal ju seis suht hapu juba niigi ning kui Loeb peaks sealt korralikku punktilisa saama, siis vast pole Latvalal suurt võimalust tiitlit saada ja Fordi poolt oleks mõistlikum ilmselt Solbergile hakata panustama vaikselt siis juba.
Latvalal ju seis suht hapu juba niigi ning kui Loeb peaks sealt korralikku punktilisa saama, siis vast pole Latvalal suurt võimalust tiitlit saada ja Fordi poolt oleks mõistlikum ilmselt Solbergile hakata panustama vaikselt siis juba.
Huvitav, et soommide lehed ei kirjuta Latavala vigastusest midagi.
Injury forces Latvala out of Argentina -- WRC.com

Injury forces Latvala out of Argentina -- WRC.com
Nüüd siis ka soomlased sellest teada saanud.
Latvala kaatui hiihtolenkillä - Argentiinan ralli jää väliin -- YLE
Jari-Matti Latvala loukkaantui – Argentiinan MM-ralli jää väliin -- MTV3
Latvala kaatui hiihtolenkillä - Argentiinan ralli jää väliin -- YLE
Jari-Matti Latvala loukkaantui – Argentiinan MM-ralli jää väliin -- MTV3
Latvala kommentaar juhtunule.
Latvala kertasi hiihtoturmaansa: "Lensin aikamoisessa kaaressa ympäri" -- MTV3
Latvala kertasi hiihtoturmaansa: "Lensin aikamoisessa kaaressa ympäri" -- MTV3
Østberg, Ott ja Novikov on juba selleks ralliks üles antud kui konstruktorite punktide eest sõitjad. Kas neid saab nüüd veel teise tiimi üle tõsta?
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/pr ... s-arg.aspx
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/pr ... s-arg.aspx
ma ise ei usu et ostberg soidab sest tal oma tiim ja sponsorid
kas ott voi novikov kuigi M-sport kogub ka tootjate punkte siis on vaja ka neile leida asendaja
novikovi ma ka valistaksin kuna ka tal on oma sponsorid
ott soidab wilsoni rahaga siis arvan et ott on fordi esitiimi soitja
henning voi wilson tuleb m-sporti asendama
kas ott voi novikov kuigi M-sport kogub ka tootjate punkte siis on vaja ka neile leida asendaja

-
- Rallifoorum 24/7
Et tiimipunktid eelkõige,panustaksin siiski Østbergile. Ei taha uskuda,et Ott või Novikov selleks korraks esitiimi tõmmatakse,sest kummalgi pole Argentiina ralli kogemust. Pigem ikka vast Østberg,kes aasta tagasi oli viies, edestades ka Latvalat. Mis puutub Henningusse,siis ka tema aasta tagasi ei startinud ja Wilsonil on paus olnud, lisaks oli ta 2011 üsna aeglane.
Selles on tõesti oma loogika. Nii Østberg kui Novikov on seotud oma sponsoritega.WRC09 kirjutas:ma ise ei usu et ostberg soidab sest tal oma tiim ja sponsorid
-
- II järgu kommentaator
Siit edasi mõeldes ei oleks minu meelest üldse ebaloogiline et võetakse üheks/kaheks etapiks kedagi väljastpoolt üldse. On ju kiireid ja kogenud mehi küll ilma püsiva tööta. Atkinson (sõitis ju hiljuti Fiestaga ja üldse mitte halvasti), Meeke (kuigi väga ebatõenäoline), Gardemeister (tal on kogemust meeletult kuid kiirus võibolla pole hetkel see mis vaja). Kuid kuna Tänak sõidab ka Wilsoni raha eest siis poleks ka see variant ilmselt väga ebaloogiline.
Pakun, et mõtlesid väheke liiga kaugele. Väljaspoolt ei hakata küll kedagi võtma, eriti kui on endal sõitjad olemas ja veel paremad sõitjad kui need keda välja pakkusid.priitp kirjutas:Siit edasi mõeldes ei oleks minu meelest üldse ebaloogiline et võetakse üheks/kaheks etapiks kedagi väljastpoolt üldse. On ju kiireid ja kogenud mehi küll ilma püsiva tööta. Atkinson (sõitis ju hiljuti Fiestaga ja üldse mitte halvasti), Meeke (kuigi väga ebatõenäoline), Gardemeister (tal on kogemust meeletult kuid kiirus võibolla pole hetkel see mis vaja). Kuid kuna Tänak sõidab ka Wilsoni raha eest siis poleks ka see variant ilmselt väga ebaloogiline.