2012 aasta
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Eks see oligi nö avalik saladus et Latvala läheb parematele jahimaadele. VW'le kõlbab vaid parim ja hetke vabadest sõitjatest on Latvala selgelt teistest peajagu üle. Oleks olnud väga suur üllatus kui oleks valitud keegi teine, see poleks lihtsalt loogiline olnud, raisata arendusele ja testimisele miljoneid ja mitte võtta parimaid võimalike sõitjaid.
Mis Tänakusse puutub siis loogika ütleb, et temast saab järgmine Fordi tehasesõitja. Oleksin jällegi üllatunud kui ta seda järgmine aasta ei oleks. Natuke teeb muidugi muret Novikovi ja Östbergi head etteasted viimastel rallidel aga miski ütleb mulle, et neil ei ole seda miskit et astuda see viimane samm ja ma arvan, et see on see mida Wilson just Tänakus näeb.
Fordi seis muidugi muutub nutusemaks. Citroenis ja VW'is on ikka selline seltskond koos, et Fordil ei jäägi muud üle kui leppida sellega, mis neist kahest üle jääb.
Mis Tänakusse puutub siis loogika ütleb, et temast saab järgmine Fordi tehasesõitja. Oleksin jällegi üllatunud kui ta seda järgmine aasta ei oleks. Natuke teeb muidugi muret Novikovi ja Östbergi head etteasted viimastel rallidel aga miski ütleb mulle, et neil ei ole seda miskit et astuda see viimane samm ja ma arvan, et see on see mida Wilson just Tänakus näeb.
Fordi seis muidugi muutub nutusemaks. Citroenis ja VW'is on ikka selline seltskond koos, et Fordil ei jäägi muud üle kui leppida sellega, mis neist kahest üle jääb.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Novikovil on tulemusete paranemisel ilmselt olulist osa mänginud ka kogenud kaardilugeja. Samas on Novikov vägagi noor ja kaardilugeja kõige vanem.
Küsimus kui kaua selline koostöö jätkuda võiks? Novikov võiks veel pikalt sõita aga kaua kaua kaardilugeja jaksab? Paljud vanemad kaardilugejad on just loobunud alast pika ja väsitava kalendri pärast. Kas Novikov peab aasta kahepärast uue kaardilugeja leidma?
Küsimus kui kaua selline koostöö jätkuda võiks? Novikov võiks veel pikalt sõita aga kaua kaua kaardilugeja jaksab? Paljud vanemad kaardilugejad on just loobunud alast pika ja väsitava kalendri pärast. Kas Novikov peab aasta kahepärast uue kaardilugeja leidma?
Viimati muutis viplala, 06 Apr 2012, 09:27, muudetud 1 kord kokku.
Ma arvan, et kaardilugeja vahetus ei tohiks temale probleemiks olla. Läks Solbergilgi see protsess suht valutult, miks ei võiks sama juhtuda Novikoviga. Võibolla on sellest hoopis kasu, sest varasemaid Novikovi offe vaadates, üritasin ka kaardilugejat kuulata aga tihti ei saanud sellest prantsuse aktsendiga inglise keelest mitte midagi aru, kui tema sõites 150km/h saab aru, siis tõesti super.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
No siin kohal ma Novikovi Solbergiga ei võrdleks. Solbergil oli enne uut kaardilugejat ikka kordades rohkem rallisi seljataga ja oli leidnud oma kiiruse. Novikov siiski veel otsib kiirust ja üritab edasi areneda.KidrA kirjutas:Ma arvan, et kaardilugeja vahetus ei tohiks temale probleemiks olla. Läks Solbergilgi see protsess suht valutult, miks ei võiks sama juhtuda Novikoviga. Võibolla on sellest hoopis kasu, sest varasemaid Novikovi offe vaadates, üritasin ka kaardilugejat kuulata aga tihti ei saanud sellest prantsuse aktsendiga inglise keelest mitte midagi aru, kui tema sõites 150km/h saab aru, siis tõesti super.
Toyota linked to WRC entry -- WRC.COM
Jutte Toyota taas liitumisest ralliga on ka varem räägitud, loodetavasti see kord ei jää see ainult jutuks.
Jutte Toyota taas liitumisest ralliga on ka varem räägitud, loodetavasti see kord ei jää see ainult jutuks.