Kuna aega vähe ja tervis sant, siis sai korraga kõik läbi sõidetud. Kuidagi järjest need wcn ja rbrel on mahlad välja imenud ja motivatsiooni ei ole. Läksin lihtsalt vana rasva peal läbi sõitma ja ega tulemus oli ka selline. Mitu crashi, katust jne. Lemmik ralli aga ei viitsinud üritada korralikumalt. Noikerid läksid ikka mõlemad totaalselt metsa
Järjekordselt suutsin sõidu ära rikkuda...Noiker ebaõnnestus ikka väga hullult, 200m enne finisit andis auto otsad, leg2 algas hästi, kuni sirpikakimi 2hel jälgisin splitiaegu, ei jälgind teed, puu ja läbi.....
Ma suutsin päeva viimase katsega oma hea tulemuse ära rikkuda. Robbi ja Timmuga käis hea lahing. Ning viimase katsega oli hea võimalus liidri kohta haarata. Aga ikka bagu alati suutsin masina katusele keerata. C4H oli paratamatus. Teisel päeval lähen täiega andma
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Ma suutsin päeva viimase katsega oma hea tulemuse ära rikkuda. Robbi ja Timmuga käis hea lahing. Ning viimase katsega oli hea võimalus liidri kohta haarata. Aga ikka bagu alati suutsin masina katusele keerata. C4H oli paratamatus. Teisel päeval lähen täiega andma
Robi olen Ja teisel päeval ei pruugi mul nii hästi minna..
>
0
Understeer is when you hit the wall with the front of the car, oversteer with the back. Horsepower is how fast you hit it and torque if how far you take the wall.
Wow, endal läks eriti hästi.. Või nh, essa päev olid pisiksed setupiprobleemid - suss keris all ringi pidevalt ja auto oli veitsa uimane.. Aga pärast essa päeva viimast katset suutsin setupi õigeks saada, ss hakkas minema, teise päevaga olen täiesti rahul, suutsin teel püsida ja sõit oli puhas.. Isegi ei huvita enam, kui Timmu nüüd ära teeb mulle (mida ta nkn teeb, sest tagurpidi katsed Jaapanis mul ei lähe nii väga)
Edu teistele!
>
0
Understeer is when you hit the wall with the front of the car, oversteer with the back. Horsepower is how fast you hit it and torque if how far you take the wall.
Kellel veel sõitmata, siis nüüd on VIIMANE AEG SÕITA
>
0
Rallysimfans plugina leht on maas mis omakorda ei lase pluginil töötada.
EDIT: Leht on üleval aga plugin ei ühendu lehega
Kas sul mängu sisse läheb?
>
0