Vaatasin seda eWRC-st ja selle järgi on Uibsil õige aga kaldun arvama, et see on natukene valesti pandud sinna, tegelik õige vastus peaks olema Kaimaril.
Hei, õige vastus on : 2000 Toyota Corolla WRC San Remo SS11 Pantasina 2, seega Uibsil õige vastus. Pidasin kunagi, kui MM sõitis exceli tabelit MM-i katsevõitudest. Kaevasin selle välja ning vaatasin järgi
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Jätkame siis veits veel offtopicut.
See eWRC asi on kindlasti vale, sest need, kes Markko karjääri alguses rallit jälgisid mäletavad, et esimesed punktid, esimese katsevõidu ja esimese rallivõidu sai Markko aastaste vahedega (1999, 2001 ja 2003 aastatel) just Kreekas.
Kaevasin välja vanad Vauhdin Maailmad ja lugesin sealt:2000a.San Remo ralli SS11 võitja Jean Joseph 9.46,00. Markkot katse võitjate nimekirjast ei leidnud(VM11/2000).VM 2001a. juuli numbris kirjutati lausa kaks korda,et Markko võttis esimese katsevõidu(SS3).
Niisiis oli minu vastus seega ikkagi õige?
Kuid Uibsu küsimuse vastuseks pakun Denis Giraudeti,3 piloodi(5 võitu kokku,2 neist Didier Aurioliga,1 Juha Kankkuneniga, ning 1 Armin Schwarz-iga)?
Giraudet on võitnud kahe erineva piloodi kõrval wrc ralli! Schwarziga ta ei ole võitnud wrc rallit! Minu küsitud mees on võitnud ikka natuke rohkem. Ja see ewrc lehekülg kus ma sain eelmisele küsimusele vastuse ajab ilmselgelt midagi sassi!