CMR üldiselt
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Reactions: 0
CMR üldiselt
Tahtsin küsida, et milline ralli teile nendest kõige rohkem meeldib, ehk siis milline riik. Isiklikult olen täielik GB fänn, cmr3-s on ka Soome päris hea ja austraalia, külmaks jätab cmr2-s keenia. Rootsi ka väga ei meeldi.
CMR1: kahjuks pole pelanud 
CMR2: Itaalia ei meeldi (vist selle pärast et pilt hakkab kitsaste teede pärast väga tõmblema...). Keenia võiks kah tõelisem olla, st. karmim, kõiksugu tõusud-langused ja muu selline. Soomes võiks suuremad hüpped tulla
Äkki ongi suured aga auto tagant vaatest ei saa sellest aru 

CMR2: Itaalia ei meeldi (vist selle pärast et pilt hakkab kitsaste teede pärast väga tõmblema...). Keenia võiks kah tõelisem olla, st. karmim, kõiksugu tõusud-langused ja muu selline. Soomes võiks suuremad hüpped tulla

gaas on endiselt laiffi
-
- V järgu kommentaator
- Kontakt:
Eks see ole rohkem maitse ja harjumuse asi, aga ma siiamaani ei mõista, kuidas on võimalik rallit sõita autot tagant vaadates ?Erki kirjutas:CMR1: kahjuks pole pelanud
CMR2: Itaalia ei meeldi (vist selle pärast et pilt hakkab kitsaste teede pärast väga tõmblema...). Keenia võiks kah tõelisem olla, st. karmim, kõiksugu tõusud-langused ja muu selline. Soomes võiks suuremad hüpped tullaÄkki ongi suured aga auto tagant vaatest ei saa sellest aru

WTF, mina ainult tagant vaatest sõidangi ja nii lähedalt tagantvaatest kui võimalik.S76C kirjutas:Eks see ole rohkem maitse ja harjumuse asi, aga ma siiamaani ei mõista, kuidas on võimalik rallit sõita autot tagant vaadates ?Erki kirjutas:CMR1: kahjuks pole pelanud
CMR2: Itaalia ei meeldi (vist selle pärast et pilt hakkab kitsaste teede pärast väga tõmblema...). Keenia võiks kah tõelisem olla, st. karmim, kõiksugu tõusud-langused ja muu selline. Soomes võiks suuremad hüpped tullaÄkki ongi suured aga auto tagant vaatest ei saa sellest aru
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
cmr1 meeldis mulle Kreeka, cmr2 meeldib mulle Kreeka 
cmr3 meeldib mulle Ka Kreeka
ja Austaraalia meeldib ka cmr3-s
aga cmr4 kohta veel ei oska öelda

cmr3 meeldib mulle Ka Kreeka

ja Austaraalia meeldib ka cmr3-s
aga cmr4 kohta veel ei oska öelda

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- V järgu kommentaator
CMR1- täiega kaiff mäng. Mulle meeldis selles mängus kõik.
CMR2- veel kaifim mäng. Juhitavus võrreldes CMR1`ga tundus raskem olevat ja alguses võttis harjumine natuke aega aga kui ta juba käes oli no siis oli seda mega mängida. See mäng sai nii PS´l kui ka Playstation ühel otsast lõpuni, mitmeid kordi läbi mängitud.
Playstation 1 läks ootamatult peesse
, kuna aga CMR3 oli välja tulemas, siis ostsin Playstation 2.
CMR3- veel veel kaifim mäng. JUhitavuse vahe cmr2´ga ei tundunud palju erinev olevat. Mängus meeldis kõik. Avastasin, et rallidest hakkasid enim meeldima Austraalia ja Soome.
Ja nüüd paari päeva eest poes käies nägin poeriiulil ilutsemas CMR4, ega suutnud kiusatusele vastu panna ja ostsin ta ära.
CMR 04- veel veel veel kaifim mäng. Tegin ta oma fänniliku tujuga pooleteist päevaga lõppu. Meeletult hea mäng.
Ise ootan juba järgnevat seeriat ja loodan, et seegi varsti välja tuleb.

CMR2- veel kaifim mäng. Juhitavus võrreldes CMR1`ga tundus raskem olevat ja alguses võttis harjumine natuke aega aga kui ta juba käes oli no siis oli seda mega mängida. See mäng sai nii PS´l kui ka Playstation ühel otsast lõpuni, mitmeid kordi läbi mängitud.

Playstation 1 läks ootamatult peesse

CMR3- veel veel kaifim mäng. JUhitavuse vahe cmr2´ga ei tundunud palju erinev olevat. Mängus meeldis kõik. Avastasin, et rallidest hakkasid enim meeldima Austraalia ja Soome.

Ja nüüd paari päeva eest poes käies nägin poeriiulil ilutsemas CMR4, ega suutnud kiusatusele vastu panna ja ostsin ta ära.
CMR 04- veel veel veel kaifim mäng. Tegin ta oma fänniliku tujuga pooleteist päevaga lõppu. Meeletult hea mäng.