Oti sõit näitab seda, et võrdsetes tingimustes kiirust on, vaja lihtsalt veel kogemusi...ta võib saavutada selle, mis Märtinil saavutamata jäi...mina vähemalt arvan nii
siim0607 kirjutas:Oti sõit näitab seda, et võrdsetes tingimustes kiirust on, vaja lihtsalt veel kogemusi...ta võib saavutada selle, mis Märtinil saavutamata jäi...mina vähemalt arvan nii
Loodetavast Ott jätab homme lumehanged rahule. Sõber küll ennustab, et homme kolmas katse ja aga kulub 30 minutit. Ta pidi lähtuma sellest, et eile esimene katse ja 10 minutit, täna teine katse ja 20 minutit. Kolmas katse ja 30 minutit pidi olema loogiline jätk.
>
0
Viimati muutis Timur_P, 11 Veebr 2012, 19:55, muudetud 1 kord kokku.
siim0607 kirjutas:Oti sõit näitab seda, et võrdsetes tingimustes kiirust on, vaja lihtsalt veel kogemusi...ta võib saavutada selle, mis Märtinil saavutamata jäi...mina vähemalt arvan nii
Timur_P kirjutas:Loodetavast Ott jätab homme lumehanged rahule. Sõber küll ennustab, et homme kolmas katse ja aga kulub 30 minutit. Ta pidi lähtuma sellest, et eile esimene katse ja 10 minutit, täna teine katse ja 20 minutit. Kolmas katse ja 30 minutit pidi olema loogiline jätk.
miks mitte:
1. Päev 1. katse 10min kaotust
2. Päev 2. katse 20min kaotust
3. päev 3. katse 3. katsevõit
Väga ilusat sõitu teinud Tänak poiss. Tuleb üle hulga aja väga põnev hooaeg. Alguses ikka juhtub. Katsevõidud näitamas, et ei ole niisama töristamas. Minul on igatahes põnev.