Täitsa olemasallar9944 kirjutas:On kellelgi infot kas täna ka ülekanne SSS-ist on?
SS10 SSS Karlstad 2 1.90 km kell: 20:20
http://svtplay.se/v/2706279/varmlandsny ... 388,1,f,-1
tünga saime.

Täitsa olemasallar9944 kirjutas:On kellelgi infot kas täna ka ülekanne SSS-ist on?

Viimati muutis svs89, 10 Veebr 2012, 20:36, muudetud 3 korda kokku.

ma just mõtlen et eelmine vastane oli vb motiveerivam + nüüd kui saab teise raja, siis ei tea kas on nii kõrget kohta oodata. esimese kk kolmas koht võis mõnel lootused nii kõrgele tõsta et sp hakatigi hiljem Otti maha tegema.svs89 kirjutas:Mini WRC vastu roolis P. SANDELL, peaks olema aga ei tea kuidas nad selle stardijärjekorra ümber mängivad.pelmeen10 kirjutas:Kui Ott oli Karlstadis enne sisemisel rajal, siis nüüd peaks ta olema välimisel rajal.

KidrA, sinu viimane lause Novikovi kohta ütleb just seda, mida sa Oti kohta mõtlema peaksidKidrA kirjutas:Sain ka elavate sekka lõpuks ja mis ma oskan öelda, ei ole just suur üllatus et Ott on seal kus ta on. Kogemusest jääb siiski vajaka ja paistab et poisil on tahtmist rohkem kui võimed lubavad, mis tulevikku silms pidades ei pruugig paha olla, kuigi ootaks siiski kindlamat esinemist.
Üllatus on järjekordselt Novikov. Mina olin ta juba eelmise hooaja lõpus maha kandnud aga teist rallit järjest ta üllatab täielikult.

tglt oli 10 min viga. aga no tühja kah. Peaasi, et nüüd ülejäänud ralli konkurentsivõimelist sõitu jätkaks. Et oleks millelegi kaasa ka elada. See hooaeg on muidug sisseelamiseks, aga saagem aru, et kõigil on pinge haripunktis ja osa eestlastest ootab ei tea mis tulemusi temalt.sk8erboi kirjutas:jeezas, lugesin juhuslikult keskelt kommentaare ja tunne nagu Ott oleks esimesel katsel põhja alt ära sõitnud. aga ainult 6min viga ja sõidab edasi. võiks ikka vähe adekvaatsemaks jääda.

Tunnen ka ennast täna niivõrd vanana, et nõustun eelkirjutanutegamuhk kirjutas:tglt oli 10 min viga. aga no tühja kah. Peaasi, et nüüd ülejäänud ralli konkurentsivõimelist sõitu jätkaks. Et oleks millelegi kaasa ka elada. See hooaeg on muidug sisseelamiseks, aga saagem aru, et kõigil on pinge haripunktis ja osa eestlastest ootab ei tea mis tulemusi temalt.sk8erboi kirjutas:jeezas, lugesin juhuslikult keskelt kommentaare ja tunne nagu Ott oleks esimesel katsel põhja alt ära sõitnud. aga ainult 6min viga ja sõidab edasi. võiks ikka vähe adekvaatsemaks jääda.

Mul Ikka süda ei anna rahu, See on sinu arust argumenteeritud kriitia ?MKD kirjutas: Ma juba hommikul kirjutasin midagi taolist aga mismõttes tohib/peab rallifoorumis ainult ja ainult positiivset kirjutama? Kui kriitika on argumenteeritud ja õigustatud, siis pole selles midagi halba. Nii, kui keegi julgeb midagi kritiseerida, sõimatakse teda delfi kommenteerijaks ehk ala "jobuks".
Mulle meenub eelmise aasta Walesi ralli, kus kritiseeriti Kauri (sh. mina) esimesel päeval, et sellise tempoga annab ta tiitli käest - oh, küll siis tuli alles palju sõimu , kuid pühapäeval tõdesid kõik, et tõepoolest.. oleks võinud rohkem vajutada ralli alguses. Selliseid näiteid võib veelgi tuua, kasvõi Tänaku edenemisest Dmacki rehvidel (kriitikast ja hilisematest Oti kommentaaridest, millised pastlad need tegelt olid) jne.
Ehk siis rahu sõbrad, rahu, ei ole vaja igat kritiseerijat sõimuga üle valada, rallifoorum on koht, kus arutleda, põhjendada ning rallile kõik üheskoos kaasa elada.
soca kirjutas:ning palju maha tehtud Go Slow pillot HenningKristop kirjutas:Eks ta võib naljakas küll olla kui Prokop sust ka kiirem on