Rally Sweden I päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Just sirvinud vanemaid kaadreid, siis ega alguses on ikka kõigil raske olnud. Kõik on hädas olnud - P.Solberg, Märtin, Hirvonen, Latvala ja ega Loebilgi midagi hiilata polnud kruusal. Enne tuleb mitu autot ära lõhkuda. Mõni proovis ja proovis ja ega tulnudki suurt midagi (Duval, Atkinson, Gardemeister, Paasonen A.McRea jt.) Kõik võtab aega. Kui vaadata, et kui palju erinevaid rallisi veel on, siis tekib lootusetu tunne korrakas, et kunas need kõik käepäraseks saada? Märtini aegadel olid veel sellised rallid nagu Safari, Küpros(minu lemmik), Jaapan.
Natuke palju on eksimusi olnud, aga ...kannatame ära.No 2a. tuleb ära kannatada.Rootsist on kahju, et siin oleks võinud sõita, nüüd tuleb pingevabalt klassi näidata.
Natuke palju on eksimusi olnud, aga ...kannatame ära.No 2a. tuleb ära kannatada.Rootsist on kahju, et siin oleks võinud sõita, nüüd tuleb pingevabalt klassi näidata.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Siit saab siis igaüks ise täpselt üle kuulata mida Ott ütles: http://wrcpodcast.radica.com/WRCPodcast_SW2012THU.MP3
-
- I järgu kommentaator
+1Trw kirjutas:pole ammu viitsind sõna võtta siin, aga see inisemine siin ajab **** keema juba. Pole üldse teie ega minu asi arvustada ei Otti ega Kuldarit. Nad ei sõida absoluutselt meie joaks ju, ma saan aru, et fännid ja puha, aga mis kuradi fänn sa oled kui sa juba virisema hakkad ja mehi saamatuteks või milleks iganes nimetad, tuleb lõpuni positiovne olla, kas ei arva. Ja see kes keda välja hakkab vahetama on meeste enda asi mitte foorumlaste/kommentaatorite asi.
hullem kui delfi ja õhtulehe kommentaarid kokku vahepeal.
eestaste värk ikka, meie mees peab alati esimene olema ja kui midgai juhtub siis on vaja leida süüdlane, keda süüdistada, kelle peale näpuga näidata, et sina oled süüdi.! võtke nüüd ikka marurahulikult, iga asi tuleb omal ajal ja kõik kogemused on kasulikud, tuleb ka halba kogeda, selline see sport on...
Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Sõbrad, te räägite, et rallifoorum hakkab delfiks muutuma ja siis ise süüdistate Oti vigades Sikku - wtf.
Muideks, kriitika ei võrdu delfi kommentaarium, fännina ei ole mul kohustust alati ja ainult optimist olla, kritiseerida võib ka, kuigi ilmselt mitte siin foorumis.
Sellised tobedad kommentaarid ala "mehed on saamatud" jne on muidugi imelikud, kuid selle pealt ei maksaks üldistada ja kõiki kritiseerijaid sõimata, eks?
Muideks, kriitika ei võrdu delfi kommentaarium, fännina ei ole mul kohustust alati ja ainult optimist olla, kritiseerida võib ka, kuigi ilmselt mitte siin foorumis.
Sellised tobedad kommentaarid ala "mehed on saamatud" jne on muidugi imelikud, kuid selle pealt ei maksaks üldistada ja kõiki kritiseerijaid sõimata, eks?
Viimati muutis MKD, 10 Veebr 2012, 10:57, muudetud 1 kord kokku.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Kahe käega poolt. Mina hindan Rallifoorumit just sellepärast kõrgelt, et siin on tegemist suures osas tõsiste huvilistega ja kelle sõnavõtud on üldjuhul läbi mõeldud (olgu see kriitika v tunnustus). Selle spordialaga on emotsioonid väga kerged tulema ja pigem on see hea kui halb. Ilma emotsioonita fänn vist ei taha keegi olla.´:)MKD kirjutas:Sõbrad, te räägite, et rallifoorum hakkab delfiks muutuma ja siis ise süüdistate Oti vigades Sikku - wtf.
rallinarkar
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
Mitu lehte sõimu ja vingu.
Ka Ottil juhtub apsakaid ja ka kaardilugeja pole ideaalne. Ehk siis juhtus ja pani hange. Vähemalt on auto teel tagasi ja liikuv ning nüüd on tal võimalus ajakaotus vaikselt stabiilse sõiduga väiksemaks lihvida. Usun, et neid apsakaid ja katkestamisi tuleb aastate jooksul veelgi, sest see oleks ebaloogiline... Tähendaks kas Ott/Sikk on dreamteam või nad podistavad trassid läbi, et mingeid apsakaid ei saakski lihtsalt tekkida.
Ka Ottil juhtub apsakaid ja ka kaardilugeja pole ideaalne. Ehk siis juhtus ja pani hange. Vähemalt on auto teel tagasi ja liikuv ning nüüd on tal võimalus ajakaotus vaikselt stabiilse sõiduga väiksemaks lihvida. Usun, et neid apsakaid ja katkestamisi tuleb aastate jooksul veelgi, sest see oleks ebaloogiline... Tähendaks kas Ott/Sikk on dreamteam või nad podistavad trassid läbi, et mingeid apsakaid ei saakski lihtsalt tekkida.
-
- III järgu kommentaator
Ott Raadios: Üritab uuesti rütmi tagasi saada ja enesekindlsut.
Viimati muutis MasterPuppet, 10 Veebr 2012, 11:06, muudetud 1 kord kokku.