Rally Sweden 2012 - 9-12 Feb
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Ainus viide oleks olnud Colin Clark ja kuna ta pole detailselt infot postitanud, siis ei näinud põhjust ühtegi linki lisada.STI kirjutas:Frank vana kalana peaks teadma, et selliste uudisnuppude postitamisel on hea tava lisada ka viide. WRR kodulehel on küll selline info:
Wednesday, 1 February 2012
World Rally Radio will be back on air covering every stage of the Rally Of Sweden 2012
Posted by Mark Jones at 02:28
"Come on, you can see more than that"
Cloin Clark rallyforum.com liikmetele: "Guys thanks for your support with this. Becs and myself are working hard to find a solution here and we are getting tremendous support from all corners of the service park. Just to reassure you, there will be a Rally Radio of sorts from Sweden, and Slowson, after the weekend, you can judge for yourself wether or not its progress!"
Infoks, SlowSon on üks kasutaja seal. Ralliraadio läheb eetrisse, aga kes seda teevad, eks see ole näha siis, kui ralli peale hakkab.
Infoks, SlowSon on üks kasutaja seal. Ralliraadio läheb eetrisse, aga kes seda teevad, eks see ole näha siis, kui ralli peale hakkab.
-
- Rallifoorum 24/7
Eks se peabki nii olema, lume spetsid kasutavadki lumehangesi omakasuks ära. Nt tagaotsaga õrnalt valli, et autot otseks saada või lõigatakse valli julmalt sisse, et autot risti saada.Karlip kirjutas:Finnskogis tampis Henning pea igas kurvis lumevalle, kiirema autoga vast jõuab vallidest kaugemale juba..Timur_P kirjutas:Henning Solberg loodab Rootsist korralikke punkte.
Solberg going fast for strong points in Sweden -- M-Sport
-
- Rallifoorum 24/7
WRC tagasi kiviaega..
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
Ühes välismaises rallifoorumis, väideti, et vanade a-grupi masinatega peabgi nii sõitma. WRC masinad ja uued laiemad rehvid pidid tahtma puhtamat sõitu.allar9944 kirjutas:Eks se peabki nii olema, lume spetsid kasutavadki lumehangesi omakasuks ära. Nt tagaotsaga õrnalt valli, et autot otseks saada või lõigatakse valli julmalt sisse, et autot risti saada.Karlip kirjutas:Finnskogis tampis Henning pea igas kurvis lumevalle, kiirema autoga vast jõuab vallidest kaugemale juba..Timur_P kirjutas:Henning Solberg loodab Rootsist korralikke punkte.
Solberg going fast for strong points in Sweden -- M-Sport
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kummaliste ja mitte kõige paremate ralliuudiste kõrvale ka vähe positiivsemat tooni Rootsist. Rootsi MM-ralli korraldajad said kokkuleppele Soome firmaga Filmworks. Kirjas on global TV-production, kahjuks ei oska öelda, kas see puudutab ka Motors TV'd. Teleõigused on igal juhul Rootsi ralli korraldajate käes. Link ka
http://www.rallysweden.com/positive-dec ... tv?lang=en
Selleks korraks siis teleasi päästetud, loodetavasti jätkab FIA siiski asjale lahenduse otsimist, sest mulle ei tundu see idee toredana, mille kohaselt iga korraldaja peab ise otsima pildi tootja ja selle minu arusaama kohaselt ka maha müüma.
wrc.com peaks olema valmis taas splitte jagama, Stage1 Technology on kohal ja ajavõtuga seonduvad kulud on FIA kanda.
http://www.rallysweden.com/positive-dec ... tv?lang=en
Selleks korraks siis teleasi päästetud, loodetavasti jätkab FIA siiski asjale lahenduse otsimist, sest mulle ei tundu see idee toredana, mille kohaselt iga korraldaja peab ise otsima pildi tootja ja selle minu arusaama kohaselt ka maha müüma.
wrc.com peaks olema valmis taas splitte jagama, Stage1 Technology on kohal ja ajavõtuga seonduvad kulud on FIA kanda.
-
- I järgu kommentaator
offtopic, aga,Kiiver kirjutas:Ma pean kiiremini ja lühemalt kirjutama hakkama. Niikaua kui ma oma kirjatükki valmistasin, pani Muhk kõik ühe lausega paika. Noored, ärge nüüd maha lööge, kaks sarnast posti on järjest.
oleks tegu Facebookiga, siis paneks " Like "

Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!
Topeltposti pärast pead maha ei võta ja FB like'i võib ka lisada.Kiiver kirjutas:Selleks korraks siis teleasi päästetud, loodetavasti jätkab FIA siiski asjale lahenduse otsimist, sest mulle ei tundu see idee toredana, mille kohaselt iga korraldaja peab ise otsima pildi tootja ja selle minu arusaama kohaselt ka maha müüma.
Ei tea jh, mis Mehhikos saama hakkab, seal väga suure tõenäoseusega naaberriigist kibekiirelt telemeeskonda kokkuvõtteid tegema ei ole võtta.
@Kolin: mulle see kujundus jällegi üldse ei istu, aga äkki läheb ajaga endal selle värvilahenduse seedimine paremaks.
-
- II järgu kommentaator