2012 aasta
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Eks neid jutte oli juba eelmise hooaja lõpus ja hooaja vahel käis ka ju kogu aeg üks tants (lõpuks ei registreeritud meeskondagi õigel ajal), aga arvasin et Monte hea esinemisega (Sordo tuli seal ju väga kenasti), on pinged maas.
Aga nagu näha miskit pole siin kindalt ja see tõmblemine hakkab vaikselt ära tüütama.
Aga nagu näha miskit pole siin kindalt ja see tõmblemine hakkab vaikselt ära tüütama.
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
[quote="GC"][quote="Kolin"]Tundub, et Mini pakib ka asjad kokku. BMW tirib pistiku välja ja kogu lugu
[i]There is speculation that BMW is ready to hand the project over to an Italian preparation firm or quit the whole programme altogether.[/i][/quote]
Mulle jääb arusaamatuks...miks siis ültse wrc programm käima lükati!? Ma saaks aru kui punnitakse mitu aastat ja tulemusi poleks.[/quote]
Sarnane oli Seat Cordoba WRC ja ka Suzuki WRC programmid! Tehti auto valmis ja sõideti mõned etapid ning pandi pillid kotti.
[i]There is speculation that BMW is ready to hand the project over to an Italian preparation firm or quit the whole programme altogether.[/i][/quote]
Mulle jääb arusaamatuks...miks siis ültse wrc programm käima lükati!? Ma saaks aru kui punnitakse mitu aastat ja tulemusi poleks.[/quote]
Sarnane oli Seat Cordoba WRC ja ka Suzuki WRC programmid! Tehti auto valmis ja sõideti mõned etapid ning pandi pillid kotti.
Karl
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Võib ka nii juhtuda, et terve see hooaeg ma ralli kokkuvõteid ei näe.
So, hearing that the FIA have decided that there will be no consistent TV coverage this year. It will be the responsibility of each event organiser to prepare and distribute.
.
So, hearing that the FIA have decided that there will be no consistent TV coverage this year. It will be the responsibility of each event organiser to prepare and distribute.
.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kohalikud televisioonid võiks siis teha.
http://svstockdigital.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/svstock
Rallijutud Discord'is https://discord.gg/yVqYv2q
http://www.youtube.com/user/svstock
Rallijutud Discord'is https://discord.gg/yVqYv2q
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
See krt jama WRC ümber hakkab juba ära tüütama.Vägisi jääb selline mulje,et keegi on huvitatud sellest,et WRC sari ära kaoks.Pidevalt on mingid probleemid.Niigi on tootjaid vähe sinna alles jäänud,nüüd jebitakse neid viimaseid ,kes veel seal on.Kui ikka telepilti ei tule,on see ju ka sponsorite jaoks suure väljundi kadumine.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Kui vaada hooaja eel toimunud Fordi jamale siis nad just ootasidki seda, et kes hakkab TV ülekandeid tegema. Ning kui oli kuulda, et Eurosport võtab asja üle. Siis tegi ka Ford kohe M-Spordiga uue lepingu. Aga kui see hooaeg enam ülekandeid ei toimu siis arvan, et järgmine aasta on WRC sari veel kehvemas seisus.maailmameister kirjutas:.Kui ikka telepilti ei tule,on see ju ka sponsorite jaoks suure väljundi kadumine.
Ma lihtsalt ei saa aru kuidas FIA ei suuda siis seda probleemi lahendada.
Ning miks Eurosport viimasel hetkel loobus? Kas FIA esitas liiga karmid nõuded või? Äkki keegi targem oskab selle sasi puntra mulle lolli jaoks selgeks rääkida.
Man and machine against mother nature!!!
-
- Reactions: 0
Kes seda tõde nüüd ikka teab või välja ütleb. On arusaadav, et Eurosport Events oli läbirääkimistel väga heal positsioonil, kust sai tingimusi seada. Kas mindi liiga ahneks, FIA ei soovinud, et neile pähe astutakse. ***** seda teab. Halb lugu igal juhul. Kui läheb nii, nagu kuulda on olnud, et teleasjad lükatakse iga korraldaja kraesse, ei ole sealt head oodata.Kolin kirjutas:Kui vaada hooaja eel toimunud Fordi jamale siis nad just ootasidki seda, et kes hakkab TV ülekandeid tegema. Ning kui oli kuulda, et Eurosport võtab asja üle. Siis tegi ka Ford kohe M-Spordiga uue lepingu. Aga kui see hooaeg enam ülekandeid ei toimu siis arvan, et järgmine aasta on WRC sari veel kehvemas seisus.maailmameister kirjutas:.Kui ikka telepilti ei tule,on see ju ka sponsorite jaoks suure väljundi kadumine.
Ma lihtsalt ei saa aru kuidas FIA ei suuda siis seda probleemi lahendada.
Ning miks Eurosport viimasel hetkel loobus? Kas FIA esitas liiga karmid nõuded või? Äkki keegi targem oskab selle sasi puntra mulle lolli jaoks selgeks rääkida.
-
- Reactions: 1