muhk kirjutas:kas ta tõesti pidas silmas spinni kui sellist? Ma sain aru, et rääkis seda, et rada on väga mudane ja rehv käib all ringi. sain valesti aru?
Lahe peale eilset ei julge enam keegi kirjutada siia. Oh olete ikka naljamehed küll
Eile oli infot isgi ülearu. Kuid täna ei saa siit enam mingit infot.
MASENDAV
Olete nüüd rahul. Toppelt postide pärast närveldajad
Krt nagu laste aed.
>
0
Viimati muutis Kolin, 19 Jaan 2012, 16:53, muudetud 2 korda kokku.
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
ainuke asi mis mind häirib on see, et tiimikaaslased Otist kiiremad(kuigi Ott esisõitja), Novikov eriti kuigi minu teada pole ka tema sellel rallil varem sõitnud? Kuid eks igal ühel oma missioon siin rallil.
soca kirjutas:ainuke asi mis mind häirib on see, et tiimikaaslased Otist kiiremad(kuigi Ott esisõitja), Novikov eriti kuigi minu teada pole ka tema sellel rallil varem sõitnud? Kuid eks igal ühel oma missioon siin rallil.
Asi selles, et Novikov on selle autoga rohkem sina peal kui Ott. Novikov sõitis eelmine aasta päris mitu rallit sellega
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
soca kirjutas:ainuke asi mis mind häirib on see, et tiimikaaslased Otist kiiremad(kuigi Ott esisõitja), Novikov eriti kuigi minu teada pole ka tema sellel rallil varem sõitnud? Kuid eks igal ühel oma missioon siin rallil.
Asi selles, et Novikov on selle autoga rohkem sina peal kui Ott. Novikov sõitis eelmine aasta päris mitu rallit sellega
selge, siis on arusaadav ...Ott peaks ka varsti jõudma