üldi 8s ja SWRC 2 "keegi" Matthieu Arzeno. Mehel läheb alles 3s aasta ja ei leidnud infot ka selle kohta, et ta varem üldse 4wdga osalenud kusagil oleks!
asub ta hetkel poolteist minutit otsist eespool.
Sõbrad, võtke validooli või pange IE kinni. Rallist sõidetud alles 15% ja juba hakkab hala pihta. Montes on alati pildil olnud kohalikud kunnid, kes pool elu asfaldil nühkinud (kart, vormel 2wd jne) Samasugune vend on ka see Arzeno. Olen enam kui kindel, et lõpuni ta ei sõida. Ärge unustage, et Montes superrallit pole ja see tähendab meie poiste jaoks seda, et 100% tuleb lõpuni sõita sest ollakse alles suure asja alguses ning järgmiseks aastaks on kogemusi vaja kõikidelt katsetelt. Eks kaotust oleks võinud ideaalis olla kuskil 40-50 sekundit vähem aga oleks on üldse üks tore poiss...
Nii palju kui mina infot leidsin,on see mees vormeliga päris kiirelt sõitnud ja 4WD autoga vist tõesti esimene ralli.Aga ta ju prantslane,neile meeldivad sellised rallid ja nad ka harjunud sõitma seal.
>
0
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
Njaaa... pisut palju on meie mehel seda kaotust. Oleks eeldanud ehk pisut kiiremat kulgemist, aga eks me näe kuidas ralli edasi kulgeb. Liiga aeglaselt ei tohi ka sõita, siis kaob jällegi keskendumine ära ja võivad rumalad vead sisse tulla.
Igatahes, tipud on hästi näidanud kui muutlikud tulemused sellisel rallil olla võivad ja ka suur Seb võib rehivalikuga eksida.
Ma arvan ka,et vähe vara veel hädaldada,et Ott võiks kiirem olla.Eks Ott ise teab,kui kiirelt sõidab või kui kiirelt seal üldse sõita kannatab,et rajale jääda.Ju siis selle rehvi valikuga oli see Oti maksimum.Kannatage veel,rallist alles 60 km sõidetud,370 km veel sõita.
>
0
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
ma ei eeldagi võitu ega poodiumi kohta kuid teades Oti võimeid on kaotust minu arust pisut palju. Jah, olen ka selle poolt, et pigem ikka lõpuni tulla kui hullu panna, kuid nagu mcwax kirjutas, et liiga aeglane sõit ka ei ole hea.
Ma isiklikult oleks rahul kui kaotust tuleks seal 50sek - 60 seki, kuid eks see ole siis praegu palju tahetud.