mrali kirjutas:VW-l on Ogier ja teise sõitja pigem otsivad oma ridadest (ala Hänninen, Mikkelsen, mõni kolmas noor). Eks Latvala VW kuuldusi liikus paari kuu eest mingil sommide (?) saidil, kui Tänaku tehaselepingu jutud liikuma hakkasid
Sommide saidist ei tea ma midagi, ma kasutan alati lihtsalt loogikat. Ma tõesti muidu loodan et sul on õigus. Sest paar Ogier-Latvala volkaris tapaks igasuguse põnevuse. Kahjuks sakslaste töömetoodika on teistsugune ja nad ei jäta midagi kahe silma vahele, nad ei lepi vähemaga kui kiireima autoga ja parimate sõitjatega oma rivistuses. Kas VW läheb riski peale ja võtab teisele sõitjakohale kellegi, kes pole mitu aastat WRC'ga sõitnud? Kui Citroenis on Loeb-Hirvonen ja kui midagi ei muutuks siis Fordis Latvala-Solberg ja Minis Sordo- Meeke. Julgen sügavalt kahelda. Kõik on neil juba paigas, va võibolla see kolmas noor piloot ainult mitte.
Fordil pole midagi vastu pakkuda volkari miljonite vastu. Jouhki on Latvalasse samuti investeerinud suured summad, ta paneks Latvala kasvõi Moskvitšiga sõitma kui see talle rohkem raha sisse tooks. Sel ajal kui Fordi jätkamine oli küsimärgi all, annaks leida lolli kes VW pakkumisele ei ütleb. Ja isegi kui Fordi jätkamine oleks 10'ks järgmiseks aastaks kindel, siis ma pakun et kõik sõitjad peale Loebi võtaks VW pakkumise vastu.