2012 aasta
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/96731 - Petter Solberg will test a Ford Fiesta WRC this week
Tundub vist jah nii. Mingist Malcolm Wilsoni intervjuust jäi mulje, et kui M-sport peaks jätkama ilma Fordita, siis sõidaksid Latvala ja Tänak, kellel on M-Spordiga kehtiv leping. Aga see oleks häda juhus. Hea meelega ta Otti veel tehasetiimi ei tõstaks, parem oleks B-tiimis enne kogemusi koguda.KidrA kirjutas:Jah, sest M-Sport poleks ise kindlasti Petterit palganud.Timur_P kirjutas:Petter on öelnud, et ta sõidab järgmisel aastal ainult tehase tiimis. Kui ta nüüd Fiestasse istub, kas see tähendab siis, et Ford jätkab ralliga?
Huvitav, kas mina olen ainus, kellele tundub et Tänak B-tiimi on rohkem sihuke hädalahendus. Et B - tiim on sihuke rohkem veekandjate ja jõukurite mängumaa, mitte niiväga aus sport, ja et B tiimi lubatud tulemused ei saa puhttehniliselt (sõltumata oma oskustest ja kiirusest) A tiimi sõitjate omadest paremad olla.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ma ütlen ausalt, see tiimide värk on pisut ülevõimendatud. Minu poolest sõitku Ott kasvõi Ö-tiimis, 2012 on oluline olla pildis, saada juurde kogemust rallidelt, kus pole sõidetud ja võimalusel oma kiirust näidata. Ja kui oled ikka nn A-tiimi meestest/mehest selgelt kiirem, siis on ju võimalus, et sind pannakse selles nn A-tiimis tootjate punkte püüdma. Tuletan meelde Ogieri, kes Citroeni Junior tiimist tõusis hooaja sees osadel rallidel Citroeni tehasetiimi.toomasa kirjutas:Huvitav, kas mina olen ainus, kellele tundub et Tänak B-tiimi on rohkem sihuke hädalahendus. Et B - tiim on sihuke rohkem veekandjate ja jõukurite mängumaa, mitte niiväga aus sport, ja et B tiimi lubatud tulemused ei saa puhttehniliselt (sõltumata oma oskustest ja kiirusest) A tiimi sõitjate omadest paremad olla.
-
- Rallifoorum 24/7
Ja sa arvad, et Otti koheldaks seal samaväärselt mingi rahabossiga? Kindalsti ei, Malcom tahab Otti varsti tiitli peale sõitmas näha ja seega ma usun küll, et ta loob Otile kõigeparemad võimalused mis võimalik.toomasa kirjutas:Huvitav, kas mina olen ainus, kellele tundub et Tänak B-tiimi on rohkem sihuke hädalahendus. Et B - tiim on sihuke rohkem veekandjate ja jõukurite mängumaa, mitte niiväga aus sport, ja et B tiimi lubatud tulemused ei saa puhttehniliselt (sõltumata oma oskustest ja kiirusest) A tiimi sõitjate omadest paremad olla.
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
kahju iseenesest, et Tänak ei saanud Fordi tehasemeeskonda, samas temas on piisavalt talenti, kes areneb ja muutub veelgi kiiremaks. lõpptulemusena ma usun, et tema võit on kindlasti magusam kui selle sõitja, kellel on rikas emme-issi, kes ostab pojale x tähega tehasetiimi koha.
tuleb loota, et Tänak saab järgmisel hooajal võimalikult palju suures rallis osaleda ja töestada end teistele, et siit tuleb tulevane maailmameister.
tuleb loota, et Tänak saab järgmisel hooajal võimalikult palju suures rallis osaleda ja töestada end teistele, et siit tuleb tulevane maailmameister.
Nii see on, Malcolm on kindlasti Oti arengust huvitatud. Oti kohta kasutatakse üsna tiht väljendit "Wilsoni pika ajaline investeering", ehk temas nähakse tuleviku tegijat.allar9944 kirjutas:Ja sa arvad, et Otti koheldaks seal samaväärselt mingi rahabossiga? Kindalsti ei, Malcom tahab Otti varsti tiitli peale sõitmas näha ja seega ma usun küll, et ta loob Otile kõigeparemad võimalused mis võimalik.toomasa kirjutas:Huvitav, kas mina olen ainus, kellele tundub et Tänak B-tiimi on rohkem sihuke hädalahendus. Et B - tiim on sihuke rohkem veekandjate ja jõukurite mängumaa, mitte niiväga aus sport, ja et B tiimi lubatud tulemused ei saa puhttehniliselt (sõltumata oma oskustest ja kiirusest) A tiimi sõitjate omadest paremad olla.
Martin Prokopist ka natukene: http://www.facebook.com/pages/Martin-Pr ... 62?sk=wall
kellel Facebook näevad.
kellel Facebook näevad.
-
- I järgu kommentaator
Mul tõesti ükskõik millises tiimis Ott sõidab, peaasi, et sõidab. Sõitku kasvõi S2000-ga. Nad võiks avaldada need nimed, et kes ja kus, saaks plaane tegema hakata vaikselt, et millises riigis Otti sõitmas näha saaks. Muidugi ootan ka teiste meie poiste plaane - Egon Kaur, Siim Plangi, Kaspar Koitla jne...
Kas olen midagi maha maganud? Minu teada ei ole veel kuskilt ametlikku teadet tulnud, et Solberg Fordis ja Ford jätkab.
Samas Tänaku jaoks on ikka vast kõige tähtsam, et saaks terve hooaja WRC-ga sõita nii, et ei oleks meeletut pinget punkte võtta igalt rallilt. Selles suhtes on igati positiivne, kui Solberg Fordi tehasetiimi saab.
Ja kolmandaks on naljakas vaadata, kuidas selle hooaja alguses kõikvõimalikes eestlasi täis foorumites Solbergile tehasekohta nõuti. Sest olevat veel piisavalt kiire ning sellise kaliibriga mees ei peaks oma raha eest sõitma. Aga nüüd nimetatakse teda juba pensionäriks ning vanaks peeruks, kes peaks noortele teed andma
Arvan, et iga asi omal ajal. Solbergil on hetkel kiirust ja kogemust, et võidelda esikohtade ja poodiumite eest ning Tänak peab veel natukene õppima ja saabki Solbergi koha üle võtta.
Samas Tänaku jaoks on ikka vast kõige tähtsam, et saaks terve hooaja WRC-ga sõita nii, et ei oleks meeletut pinget punkte võtta igalt rallilt. Selles suhtes on igati positiivne, kui Solberg Fordi tehasetiimi saab.
Ja kolmandaks on naljakas vaadata, kuidas selle hooaja alguses kõikvõimalikes eestlasi täis foorumites Solbergile tehasekohta nõuti. Sest olevat veel piisavalt kiire ning sellise kaliibriga mees ei peaks oma raha eest sõitma. Aga nüüd nimetatakse teda juba pensionäriks ning vanaks peeruks, kes peaks noortele teed andma

-
- I järgu kommentaator
Ford Wrc Fb lehekülg väidab et asi on nüüd siis ametlik..
We have great news for you, guys! Ford and M-Sport have today extended their WRC commitment for two further seasons, and alongside Jari-Matti Latvala on the driving strength in 2012 will be former world champion Petter Solberg! Monte-Carlo? Bring it on!
We have great news for you, guys! Ford and M-Sport have today extended their WRC commitment for two further seasons, and alongside Jari-Matti Latvala on the driving strength in 2012 will be former world champion Petter Solberg! Monte-Carlo? Bring it on!

Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!