2012 aasta
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
MIks peaks tiimi nimeks tulema M-Sport Fiesta RS WRC vms??
Ning üldse ei saa aru mida Te siin viimased postid jahunud olete, et sellised tiimi nimed??
M-Sport WRT ning asi oleks jokk ju, kuna ikkagi tiimi nimest räägite Te siin viimasel ajal ikka ju?
Ehk siis jah kui uut suurt sponsorit ei leita siis tiimi nimeks M-Sport World Rally Team mitte mingi M-Sport Fiesta RS WRC
Auto jääb ikkagi Ford Fiesta RS WRC kuna ega M-Sport ei hakka siis uut mudelit välja käima
Vabandust kui olen Teie viimastest postidest valesti aru saanud, kuid mulle tundus asi niimoodi.
Ning üldse ei saa aru mida Te siin viimased postid jahunud olete, et sellised tiimi nimed??
M-Sport WRT ning asi oleks jokk ju, kuna ikkagi tiimi nimest räägite Te siin viimasel ajal ikka ju?
Ehk siis jah kui uut suurt sponsorit ei leita siis tiimi nimeks M-Sport World Rally Team mitte mingi M-Sport Fiesta RS WRC

Auto jääb ikkagi Ford Fiesta RS WRC kuna ega M-Sport ei hakka siis uut mudelit välja käima

Vabandust kui olen Teie viimastest postidest valesti aru saanud, kuid mulle tundus asi niimoodi.
-
- Rallifoorum 24/7
Huvitav on see ikkagi, mida katsetas Ford Rallye Du Var-il?
Ei pannud küll tähele muutusi autol..
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 3
Rallihuviline125 kirjutas:MIks peaks tiimi nimeks tulema M-Sport Fiesta RS WRC vms??
mina olen arusaanud, et auto nimest käib jutt, selliseid juhtumeid on ju võtta mitmeid ringrajalt kus tehase tugi on ära kadunud ja autotootja nime enam ei panda nimeks vaid tiimi nimi ja konkreetse auto mudeli nimi - fordi puhul muutuks siis Ford Fiesta - M Sport Fiestaks
Üsna värske näide: Kui Seat WTCCst loobus, siis muutusid masinad Seat Leonist Sunred Leoniks.Epik kirjutas: mina olen arusaanud, et auto nimest käib jutt, selliseid juhtumeid on ju võtta mitmeid ringrajalt kus tehase tugi on ära kadunud ja autotootja nime enam ei panda nimeks vaid tiimi nimi ja konkreetse auto mudeli nimi - fordi puhul muutuks siis Ford Fiesta - M Sport Fiestaks
-
- Rallifoorum 24/7
Rohkem mõtlesin, et väliselt pole siis jah sisemised.MKD kirjutas:Röntgen-silmaga on tegemist või muutused, mis ei ole silmaga näha kere alt ei kuulu uuenduste alla?Karlip kirjutas:Huvitav on see ikkagi, mida katsetas Ford Rallye Du Var-il?
-
-
-
Sellisel juhul ei kaota Ford midagi kui WRC-st loobub. M-Sport peab otsima raha, organiseerima kogu toimingut ja Ford saab tasuta reklaami. Puhas rahaline võit. Pagan, nad oleks pidanud juba paar aasat tagasi raha andmise ära lõpetama.KidrA kirjutas:Auto nime muutumise võite ära unustada. Eriti veel WRC sarjas.
Ja nii ongi. Loobumine on Fordi jaoks kasulikum kui seal jätkamine. Lugesin just hiljuti, et Ford tahab ligi 4000 inimest Euroopas ajutiselt töölt kõrvaldada ja oleks patt samal ajal miljoneid rallile raisata.Timur_P kirjutas:Sellisel juhul ei kaota Ford midagi kui WRC-st loobub. M-Sport peab otsima raha, organiseerima kogu toimingut ja Ford saab tasuta reklaami. Puhas rahaline võit. Pagan, nad oleks pidanud juba paar aasat tagasi raha andmise ära lõpetama.KidrA kirjutas:Auto nime muutumise võite ära unustada. Eriti veel WRC sarjas.
Ma ei usu, et see koostöö nüüd täielikult ära sureb Fordi ja M-Spordi vahel. Uusi juppe ikka vaja homologeerida. Muidu pole paari aasta pärast enam midagi Fiestaga peale hakata, kõik teised ju arenevad.
Tänaku seisukohast, eks järgmine aasta aja veel ära Fordiga aga tulevik ei paista hetkel eriti särav rallis, kui Ford lõpetab, Mini raskustes, Citroen Loebiga lõpetamas 2 aasta pärast ja ülitugev (loe liiga tugev) VW tulemas. Aga mis ma ikka ajast ette ruttan kui pole kindlalt teada, mis juhtumagi hakkab.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
See Fordi ninameeste peata olek igal teisel aastal on eestlastele kord juba kätte maksnud. Märtinil oli ju sama jama, et Ford ei suutnud ära otsustada, kas tahab või ei taha jätkata ning nii saigi Peugeot oma suure rahakotiga Märtini enda juurde meelitatud.KidrA kirjutas:Ja nii ongi. Loobumine on Fordi jaoks kasulikum kui seal jätkamine. Lugesin just hiljuti, et Ford tahab ligi 4000 inimest Euroopas ajutiselt töölt kõrvaldada ja oleks patt samal ajal miljoneid rallile raisata.Timur_P kirjutas:Sellisel juhul ei kaota Ford midagi kui WRC-st loobub. M-Sport peab otsima raha, organiseerima kogu toimingut ja Ford saab tasuta reklaami. Puhas rahaline võit. Pagan, nad oleks pidanud juba paar aasat tagasi raha andmise ära lõpetama.KidrA kirjutas:Auto nime muutumise võite ära unustada. Eriti veel WRC sarjas.
Ma ei usu, et see koostöö nüüd täielikult ära sureb Fordi ja M-Spordi vahel. Uusi juppe ikka vaja homologeerida. Muidu pole paari aasta pärast enam midagi Fiestaga peale hakata, kõik teised ju arenevad.
Tänaku seisukohast, eks järgmine aasta aja veel ära Fordiga aga tulevik ei paista hetkel eriti särav rallis, kui Ford lõpetab, Mini raskustes, Citroen Loebiga lõpetamas 2 aasta pärast ja ülitugev (loe liiga tugev) VW tulemas. Aga mis ma ikka ajast ette ruttan kui pole kindlalt teada, mis juhtumagi hakkab.
Aga utoopiast rääkides, siis Gross võiks selle jama kinni maksta küll ja siis kui hea reklaam tehtud, siis kolida oma toidupoodidega Euroopat vallutama