WRC 2012 - Meeskondade koosseisud
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
WRC 2012 - Meeskondade koosseisud
Citroën Total World Rally Team
1. Loeb
2. Hirvonen
3. Al-Attiyah ?
M-spordi A-Tiim
1. Latvala
2. P. Solberg?
Mini Word Rally Team
1. Sordo
2. Meeke
Citroen junior team?
Neuville?
Fordi B- tiim
Ostberg?
Tänak?
H. Solberg?
Czech Ford National Team
1. Prokop (10 rallit) - Fiesta
Monster World Rally Team
1. Block (6 rallit) - Fiesta
FERM Power Tools World Rally Team
1. Dennis Kuipers - Fiesta
2. Rene Kuipers - Fiesta
Van Merksteijn Motorsport
1. Van Merksteijn jr - DS4
2. Van Merksteijn sr - DS4
Brazil world rally team:
Olivera - Fiesta
muud sõitjad:
Ketomaa (6 rallit) - Fiesta
Araujo - Mini
Mentose poisid?
3 Mini WRC-d?
Villagra?
P. Solberg?
Ogier?
Novikov?
Kuipers?
Räikkönen?
1. Loeb
2. Hirvonen
3. Al-Attiyah ?
M-spordi A-Tiim
1. Latvala
2. P. Solberg?
Mini Word Rally Team
1. Sordo
2. Meeke
Citroen junior team?
Neuville?
Fordi B- tiim
Ostberg?
Tänak?
H. Solberg?
Czech Ford National Team
1. Prokop (10 rallit) - Fiesta
Monster World Rally Team
1. Block (6 rallit) - Fiesta
FERM Power Tools World Rally Team
1. Dennis Kuipers - Fiesta
2. Rene Kuipers - Fiesta
Van Merksteijn Motorsport
1. Van Merksteijn jr - DS4
2. Van Merksteijn sr - DS4
Brazil world rally team:
Olivera - Fiesta
muud sõitjad:
Ketomaa (6 rallit) - Fiesta
Araujo - Mini
Mentose poisid?
3 Mini WRC-d?
Villagra?
P. Solberg?
Ogier?
Novikov?
Kuipers?
Räikkönen?
Viimati muutis allar9944, 08 Dets 2011, 23:26, muudetud 3 korda kokku.
Munchi's tiim ja Villagra lõpetasid.
Fordi meeskonna nime võid ka arvatavasti kõvasti lühemaks teha, "Abu Dhabi" võib sealt arvatavasti välja lõigata ja ootame kas Fordi nimi sinna üldse alles jääb.
Ketomaal peaks 6 etapiline programm olema, kui vahepeal midagi muutunud ei ole.
Kahtlustan et Novikov vahetab Fordi Citroeni vastu välja.
Mitte kõige kiiremaid hollandlasi Kuipersit ja Van Merksteijni näeme samamoodi järgmine aasta ka ma arvan.
Räikkönenile võib ka kriipsu peale tõmmata.
Nüüd tuleb vaid loota et Ford jätkab ja järgmine hooaeg pole juba enne rikutud kui see alatagi jõuab. Muidu tuleb sellest Loebi ja Citroeni jaoks sama kerge nagu jalutus pargis. Niigi kiiruse pooles alla jääv Ford jääks veelgi aeglasemaks ja see muutuks Tänaku jaoks uppuvaks laevaks, kus kohast peaks kiiremas korras jalga laskma, kui juba hilja ei ole.
Fordi meeskonna nime võid ka arvatavasti kõvasti lühemaks teha, "Abu Dhabi" võib sealt arvatavasti välja lõigata ja ootame kas Fordi nimi sinna üldse alles jääb.
Ketomaal peaks 6 etapiline programm olema, kui vahepeal midagi muutunud ei ole.
Kahtlustan et Novikov vahetab Fordi Citroeni vastu välja.
Mitte kõige kiiremaid hollandlasi Kuipersit ja Van Merksteijni näeme samamoodi järgmine aasta ka ma arvan.
Räikkönenile võib ka kriipsu peale tõmmata.
Nüüd tuleb vaid loota et Ford jätkab ja järgmine hooaeg pole juba enne rikutud kui see alatagi jõuab. Muidu tuleb sellest Loebi ja Citroeni jaoks sama kerge nagu jalutus pargis. Niigi kiiruse pooles alla jääv Ford jääks veelgi aeglasemaks ja see muutuks Tänaku jaoks uppuvaks laevaks, kus kohast peaks kiiremas korras jalga laskma, kui juba hilja ei ole.
See fordi jama iga aasta hakkab juba ära tüütama. Nii kui hooaeg läbi, on jutud, et rohkem pappi ei anna ning kaasa ei tee. Aga ikkagi teevad kaasa ja veel täis programmiga. Seega usun ma, et ka see kord pole erandiks ja ford ikkagi jätkab. Ennem ei usu, kui asi ametlik. Ehk on see reklaami nipp, millega uinutada konkurente 

Hetkel pole midagi kuulda olnud sel teemal. Käib jutt et ta ei jätka enam ja Abu Dhabi lõpetab samuti Fordi sponsoreerimise. Ma arvan sponsorid ootavad samuti, mida Ford teeb kas jätkab või mitte, sest suur vahe on, kas sa oled sponsoriks tehasetiimil või M-Spordi B-tiimil.WRC09 kirjutas:Khalid Al Qassimi peaks ka ikkagi fordi 3soitja olema?
-
- Rallifoorum 24/7
Meil pole enam ammu Fordi tehasetiimi olnud, hetkel ikka M-spordi A ja B tiim olnud. Tulgu Fordilt EI või JAH M-sport jätkab ikka, ma olen jumala kindel selles.KidrA kirjutas:Hetkel pole midagi kuulda olnud sel teemal. Käib jutt et ta ei jätka enam ja Abu Dhabi lõpetab samuti Fordi sponsoreerimise. Ma arvan sponsorid ootavad samuti, mida Ford teeb kas jätkab või mitte, sest suur vahe on, kas sa oled sponsoriks tehasetiimil või M-Spordi B-tiimil.WRC09 kirjutas:Khalid Al Qassimi peaks ka ikkagi fordi 3soitja olema?
Wikipediast: Since 1996, M-Sport has prepared and run the OFFICIAL Ford World Rally Team cars in the World Rally Championship.allar9944 kirjutas:Meil pole enam ammu Fordi tehasetiimi olnud, hetkel ikka M-spordi A ja B tiim olnud. Tulgu Fordilt EI või JAH M-sport jätkab ikka, ma olen jumala kindel selles.
Ega keegi ei nimeta ka F1's Lotus Renault meeskonda Genii Capitaliks.
Aga heal lapsel mitu nime, kellele Ford, kellele A,B,C tiim.
http://translate.googleusercontent.com/ ... ZaKUkdcTlwKidrA kirjutas:Nüüd tuleb vaid loota et Ford jätkab ja järgmine hooaeg pole juba enne rikutud kui see alatagi jõuab. Muidu tuleb sellest Loebi ja Citroeni jaoks sama kerge nagu jalutus pargis
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
Ridade vahelt lugedes jättis see lugu positiivse muljeTimur_P kirjutas:Malcolm Wilson: "My dream team is Latvala and Ogier"

-
- III järgu kommentaator
http://www.youtube.com/watch?v=VeicxXyq ... ture=feeduallar9944 kirjutas:Tänak siis M-spordi esitiimis kuna Ogier sõlmis lepingu wolksvageniga.
ma ütleks ainult YESSS selle uudise peale.
kuigi sel juhul tekib küsimus: kes peaks üldse m-spordi tiimi raha tooma? adapta võib ju võtta üle b-tiimi, aga mis saab a-tiimist? üht suursponsorit on ju siiski vaja, keegi peab kulud kinni plekkima ju? või kui adpata üle võtab, siis östberg suure tõenäosusega a-tiimi.
kuigi sel juhul tekib küsimus: kes peaks üldse m-spordi tiimi raha tooma? adapta võib ju võtta üle b-tiimi, aga mis saab a-tiimist? üht suursponsorit on ju siiski vaja, keegi peab kulud kinni plekkima ju? või kui adpata üle võtab, siis östberg suure tõenäosusega a-tiimi.