rallikas54 kirjutas:No poisil on suu ikka nii lukku pandud, aga õige ka:)
Lihtsalt niisama kuulaks, miks see õige on?
No ilmselt on teisigi autotootjaid, kes tahaks nii kiiret venda endale saada.
Ja kuna kõige sellega on seotud ikka palju raha ja suured tuleviku plaanid, siis pigem hoitakse suu lukus.
Mulle tundus antud ERR intervjuu väga siiras ja ei tundund küll et tal oleks suu lukus või varjanud midagi. Küsiti ka kas on võimalik et ta sõidab Fordi tehasemeeskonnas järgmine aasta, minu jaoks oli see natuke imelik küsimus enne tema esimest WRC autoga starti WRC sarjas. Vaevalt Ford võtaks endale sõitja otse S2000st ilma, et oleks tal lasknud kordagi WRC'ga sõita, see oleks liiga ulme. Sellepärast ongi ta Suurbritannias WRC'ga stardis et saaks selgema pildi, kui kiire ta tegelikult on ja siis hakkavad ka plaanid järgmiseks aastaks paika loksuma.
Siirusest pole ma midagi rääkinud, lihtsalt see ongi, et pole lubatud midagi öelda. Rajareitsile: Õige on see selle, kuna eile lõppes alles hooaeg ja täna juba räägime uuest hooajast? Veidike vara ju võinii:)
rallikas54 kirjutas:Siirusest pole ma midagi rääkinud, lihtsalt see ongi, et pole lubatud midagi öelda. Rajareitsile: Õige on see selle, kuna eile lõppes alles hooaeg ja täna juba räägime uuest hooajast? Veidike vara ju võinii:)
aix, et siis kui räägid et Sul on leping, siis teised kaotavad Sinusse kohe huvi? Või kui räägid, et pole lepingut, siis ka keegi Sind ei taha?
St kuidas see mõjutab siis ikkagi?
rallikas54, ilmselgelt on praegu juba hilja järgmiseks aastaks plaane teha ju.. ?
Seletage mulle palun lihtsalt, miks see salatsemine hea on..? Konkreetselt..
Tegelikult oleks see imelik kui Ott oleks öelnud, et ta sõidab järgmisel aastal WRC Ford'iga, kuna Ford ei ole veel ametlikult teadanud, et nad jätkavad ralliga.
Rajareits kirjutas:Seletage mulle palun lihtsalt, miks see salatsemine hea on..? Konkreetselt..
Kuna kogu mäng keerleb suurte rahade ümber, siis oleks väga nõme, kui üks osapooltest teataks asjadest mitu kuud varem. Võistkondadel on sponsorid, autotehased ja veel muud huvigrupid taga, seetõttu tehaksegi ametlikke pressikaid/presentatsioone, et kõikide osapoolte huvid oleksid kaitstud. Oleks äärmiselt ebaprofessionaalne, kui sõitja (antud juhul Ott), teataks lepingust varem, kui seda on teinud võistkond (antud juhul arvatavasti MSport) oma ametlikul pressikal sponsorite värvides ja juuresolekul.
Inimesed, omage nüüd natukene kannatust ja püüdke kasvõi natukene asjadest aru saada Kannatust ja veelkord kannatust ....
raulito kirjutas:Fordi poolt tuli vist eelmine või see kuu jätkamise osas roheline tuli.
´
raulitol on õigus. Ford jätkab WRC-s, uudis oli suht ammu juba.
Ametlikku uudist pole olnud, kõik mida sa senimaani oled lugenud on kõlakad ja kinnitamata andmed. Samas peab tunnistama, et kus suitsu, seal ka tuld ja siinkirjutaja on ise ka arvamusel, et Ford jätkab ning kuuldavasti 5-aastase plaaniga (jah, need kuulsad Wilsoni viisaastakud ).
Elame-näeme, senimaani on kõik spekulatsioonide tasemel.
>
0
Viimati muutis cali, 24 Okt 2011, 23:45, muudetud 2 korda kokku.
Rajareits kirjutas:
Seletage mulle palun lihtsalt, miks see salatsemine hea on..? Konkreetselt..
Näiteks, kui keegi selle tulemusena "kinga saab", siis on parem seda teatada pärast hooaja lõppu ...
Miks?
Põhjus on lihtne. Meedia. Parem on lasta meedial keerutada tolmu ülesse ning seega saada tasuta reklaami. Kui kohe välja öelda, siis on üks lugu ning finito. Kui ei avalikustata, siis on kõmu ja spekulatsioonid, mis toidavad ajakirjandust ning sellega kaasneb tasuta media exposure.
Ford'i otsus tuli ilmselt juba mõnda aega tagasi, muidu oleks Christian Loriaux võttnud vastu WV pakkumise. Ma mõtlesin pigem seda, et Ford ei ole ametlikult teadanud oma jätkamisest ega tehase tiimi järgmise aasta sõitjaid. Enne seda vaevalt tuleb mingeid uudiseid Otti järgmise aasta tegemiste kohta.
mu meelest on nagu see meie meeste rallide kajastamine selline hooti..praegu räägitakse ühest uudisest mitu päeva mitmel uudisel. siis kui miskit reaalselt toimub, siis teinekord ei tule neil meeldegi uudis teha