RACC-Rally de Espana - I päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Prokop võib siin palju vigu teha, ma jätaks tema mängust välja.
Jälgisin koolist splitte, kui Tänakul ei tulnud teadsin kohe, et ta väljas nüüd, ja oligi!
Need olud võivad olla ka abiks hänninenile, niiet temale minu poolt tiitel.
Jälgisin koolist splitte, kui Tänakul ei tulnud teadsin kohe, et ta väljas nüüd, ja oligi!
Need olud võivad olla ka abiks hänninenile, niiet temale minu poolt tiitel.
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
-
- I järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
mulle meeldiks, kui ka tänak oleks swrc meister, aga tegelikult meeldiks seda näha selliselt, et mölemad peavad selle nimel pingutama. hetkel on hänninenil vaid vaja kulgeda kolm päeva. kiirust peab hoidma, et lähimat konkurenti mööda lasta ja püsima teel. muud muret tal ei ole.
see, et te tänaku peamisele rivaalile halba soovite, pole ka tegelikult kena, sest see on mootorsport ja siin vöib köigil minna hästi kui ka halvasti. täna näete tänakul ei vedanud ja läks asi veidike pahasti. kas oli süüdi legend, tänaku apsakas vöi hüppas kivi valel ajal vales kohas teele ja nii kolm korda järjest.
sain aru, et solber, block samasse kivisse olevat söitnud?
see, et te tänaku peamisele rivaalile halba soovite, pole ka tegelikult kena, sest see on mootorsport ja siin vöib köigil minna hästi kui ka halvasti. täna näete tänakul ei vedanud ja läks asi veidike pahasti. kas oli süüdi legend, tänaku apsakas vöi hüppas kivi valel ajal vales kohas teele ja nii kolm korda järjest.
-
- I järgu kommentaator
Sõitsid jah.busse kirjutas:mulle meeldiks, kui ka tänak oleks swrc meister, aga tegelikult meeldiks seda näha selliselt, et mölemad peavad selle nimel pingutama. hetkel on hänninenil vaid vaja kulgeda kolm päeva. kiirust peab hoidma, et lähimat konkurenti mööda lasta ja püsima teel. muud muret tal ei ole.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ei tea ja ei taha kedagi solvata. Aga tundub, et eesti meestel kes viimasel ralli tiitlit jahivad on kallal Sikku needus. Nii nagu Aava kahel korral ei suutnud tiitlit viimasel ralli võtta ei suutnud ka seda kahjuks Ott.
Ärge nüüd lööma hakkake aga see on minu arvamus. Mis muidugi on utoopia
Viimati muutis Kolin, 21 Okt 2011, 13:23, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Mina kellelegi halba ei soovi. Teen lihtsalt arvutusi ja kirjutan kuidas teoorias on. Ajalugu on näidanud, et SWRC, JWRC ja PWRC viimastel rallidel on kõike juhtunud. Niiet, iial ei või ette teada.
Muideks, Hänninen on seeaasta teeninud 22 punkti superally abiga, Tänak 15 punni.
Muideks, Hänninen on seeaasta teeninud 22 punkti superally abiga, Tänak 15 punni.
Ralli! Ja kõik muu ununeb...
-
- III järgu kommentaator
ei noh, piloot teeb ikka ise legendi.Kolin kirjutas:Ei tea ja ei taha kedagi solvata. Aga tundub, et eesti meestel kes viimasel ralli tiitlit jahivad on kallal Sikku needus. Nii nagu Aava kahel korral ei suutnud tiitlit viimasel ralli võtta ei suutnud ka seda kahjuks Ott.
mina viskaks kivi korralda kapsaaeda, et tolmu tõttu näiteks pikemat vahet ei jäetud.
-
- Hooaja Rallivõlur
Mis vahet seal on, kas võidab mingi susser vusser punktide ja SR süsteemiga või mitte. Tiimi bossidele otsa vaadata on ikka häbi. Bossidele jääb aga väga selgelt meelde, et vendas pani otsustava ralli esimesel katsel võssa.
Ma ei tea, ikka juhtub, aga kuidagi liiga haledalt kukkus välja. Jälle.
Ma ei tea, ikka juhtub, aga kuidagi liiga haledalt kukkus välja. Jälle.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
Ju seal siis mingi korralik ekslik koht oli, kui Block ja Solberg samuti seal. Eksimine on inimlik, see aasta ilmselt enam tiitlit ei võta aga mina tahaks Otti veel ühe hooaja SWRC vallutamas näha. Hetkel see hooaeg, mis Otil oli, tundus peale Soomet üsna kivide ja kändudega, kuid hooaja lõpul tehtud spurt on viinud Oti taas suurde mängu. Loodame, et Ott saab auto korda ja homme stardis ning sõidab võimalikult hästi lõpuni.
Rallime Mönuga !
Jah. On asju, mida enamus mõistab ja teab, kuid keegi ei räägi kõva häälega väljaKolin kirjutas:Ei tea ja ei taha kedagi solvata. Aga tundub, et eesti meestel kes viimasel ralli tiitlit jahivad on kallal Sikku needus. Nii nagu Aava kahel korral ei suutnud tiitlit viimasel ralli võtta ei suutnud ka seda kahjuks Ott.

Küllap selle korra kohta laekub veel täpsemat infot, kuid tõenäoline jah, et Petter ja Block "seda" kivi oma paukudega rohkem teele nügisid ja (tolmus?) Otil see halvasti trajektoorile jäi.
"Kui ei oleks rallit, siis ei oleks elu ka..." [Väike uhtikas; 8 a.]
-
- II järgu kommentaator
WRC - 1998 Highlights by AnttiPentu kirjutas:Juhtuda võib kõike... tuletagem meelde 1998 aasta WRC viimast etappi
Ootame jah ralli lõpuni. Elu on täis üllatusi...
Pühapäeva õhtul on selge kes on SWRC meister