2011 aasta
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Ei saa selle Novikovi teemast üldse aru. Ta paps võiks hoopis Otile sponsiks hakkata. Hoiaks hulka raha kokku ja jääks palju autosid lõhkumatta. Ei sellest mehest enam sõitjat saa. Kui eestis sõitis, oli veel lootust aga liigne kiirustamine rikkus kogu ilusa ja hea ära. Samm sammu haaval tuleb liikuda, siis on ka lootust. Otti puhul väga hea näide olemas
Eks see ole sellepärast et ta toetajad mõtle et asi on autos. Kunagi mõeldi et asi on kaardilugejas. Küll varsti mingi uus põhjus välja mõeldakse kui just enne raha otsa ei saa või mõni toetaja seal oma vene lipuvärvides prillid eest ära ei võta ja asju kaine pilguga ei vaata.raulito kirjutas:Ja mida see Novikov siis vahepeal Hispaanias Citroeniga jändab?
Aga ega selle vastu ei saa muidugi midagi olla et Novikov WRC karusellis kaasa lööb, saab ju pea iga sõit tema poolt hämmastavaid väljasõite nautida ja papa Wilsonil on samuti ma arvan hea meel kui tema firmast palju varuosi tellitakse.
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Mäletan, kus Novikov Saaremaal esikohta taga ajas...Lõpuks ei pidanud tal närv vastu ja hakkas käkerdama kuni kogu lootused vöidule lihtsalt purustas apsakatega.
Mu meelest on Novikov vast hea söitja kohalike rallide tasemel, aga hetkel tundub, et ta vajab kövasti stabiilsust juurde vöi siis jääb täheks, kellel on pappi, aga mitte seda loomulikku talenti, mis teda ka ilma suurema rahakotita viiks tähtede poole.
ja ärgem unistagem, ükski isa ei hakkaks x tüüpi vahetama oma poja vastu. isegi kui see x tüüp tundub hetkel stabiilsem olema. veri on üldiselt paksem kui vesi, et vast ei tasu lootusi liiga ulmeks ajada.
Mu meelest on Novikov vast hea söitja kohalike rallide tasemel, aga hetkel tundub, et ta vajab kövasti stabiilsust juurde vöi siis jääb täheks, kellel on pappi, aga mitte seda loomulikku talenti, mis teda ka ilma suurema rahakotita viiks tähtede poole.
ja ärgem unistagem, ükski isa ei hakkaks x tüüpi vahetama oma poja vastu. isegi kui see x tüüp tundub hetkel stabiilsem olema. veri on üldiselt paksem kui vesi, et vast ei tasu lootusi liiga ulmeks ajada.
Mulle jääb arusaamatuks miks üldse keegi peaks Abu Dhabis viimase etapi kaasa tegema kui Al Qassimi selleks võimeline ei ole. Vaevalt nüüd stardirahade kaotamine Araablasele vaeva teeb. Eks varsti saame kõik targemaks...Olts kirjutas:Äkki siis ikka Ott Abu Dhabis kui see rahamees operatsioonil on ja Novikov Stobartis.
Spekulatsioon lihtsalt.
st Aava (ja Sikk siis kah) on olnud WRC sarja üldliidrid aastal 2009svs89 kirjutas:Aava-Sikk on isegi etappi juhtinud õige rehvi valikuga.

http://wrc.com/results/2009/rally-irela ... &stageno=2
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kaks aastat tagasi Soomes andis Gross oma WRC otile viimasel hetkel, et ta saaks sõita ralli kaasa. Minu meelest on vana Gross varemgi öelnud, et poeg on tähtis aga Ott on peaaegu sama tähtis.busse kirjutas:
Aga loomulikult, Novikovi kontekstis oleks see liiga ulmeline, selles on sul õigus.
Motorsport.com forumis antakse teada et ka Stobarti meeskonnale jääb antud hooaeg viimaseks. Ei teagi kas lõpetatakse kõik või suudetakse leida mõni uus sponsor, kelle nime kaudu tiim ümber nimetada.
Sellega seoses tekkiski mul küsimus et kas WRC's on enamvähem sama mudel mis F1'ski, Concorde leping kui ma ei eksi, kus tiime premeeritakse hooaja lõpus vastavalt tulemustele? Võibolla keegi teab. Et kas tiimi tegemine WRC's tasub ennast üldse ära.
Ei tea kas see on ka lõpuks löök Matthew Wilsoni karjäärile, või leitakse talle jälle kuskilt imeläbi "sponsorid" kes on nii huvitatud sellistest tulemustest.
Sellega seoses tekkiski mul küsimus et kas WRC's on enamvähem sama mudel mis F1'ski, Concorde leping kui ma ei eksi, kus tiime premeeritakse hooaja lõpus vastavalt tulemustele? Võibolla keegi teab. Et kas tiimi tegemine WRC's tasub ennast üldse ära.
Ei tea kas see on ka lõpuks löök Matthew Wilsoni karjäärile, või leitakse talle jälle kuskilt imeläbi "sponsorid" kes on nii huvitatud sellistest tulemustest.
-
- Rallifoorum 24/7
Ei tea kas on nii, et FIA ei taha ka liiga vähest tiimide arvu? Hakkavad vast WRC-s asju koomale tõmbama
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
KidrA kirjutas:Mulle jääb arusaamatuks miks üldse keegi peaks Abu Dhabis viimase etapi kaasa tegema kui Al Qassimi selleks võimeline ei ole. Vaevalt nüüd stardirahade kaotamine Araablasele vaeva teeb. Eks varsti saame kõik targemaks...Olts kirjutas:Äkki siis ikka Ott Abu Dhabis kui see rahamees operatsioonil on ja Novikov Stobartis.
Spekulatsioon lihtsalt.
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_World ... hip_season
Wiki andmeil siis Novikov sõidab GB rallil AbuDhabi tiimis. Stobarti eest sõidab Ostberg. Henning ja noor Wilson ei osale neil andmeil üldse! Näis kui tõsi see on