Asfaldi ja kruusa masinad erinevad ikka. Brynyldsen jättis sellepärast ära, et raha oleks teise masina korda tegemiseks. Ju siis rentis ta Kruudale veel omakorda oma asfaldi autot. Nii vist peaks olema.
brynildseni stange oli sellepärast et brynildsen sõitis eelmine aasta seal tiimis (JM Motorsport) ja auto kuulub dubai sõitjale Al Ketebi(ta sõitis jordaania rallit)Brynildsen ei saanud oma autot korda ja auto on ka juba müügis , arvatavasti ei sõida ka Parntsusmaal
M. Kiiver on sellest teinud ka uudise http://www.ruudulipp.ee/uudised/autosport/1770. Vähemalt üks kohalik meediakanal suudab meie meeste tegemist kiirelt anda edasi ka laiemale üldsusele.
pean ütlema, et minu jaoks oli ka märgiline see saarema ralli järgne intervjuu etv-le, kus ta vihjamisi ühele küsimusele vastas midagi sellist, mis jättis mulje, et kõik on teada, mis järgmine aasta saama hakkab, lihtsalt seda ei saa veel avalikustada. Kui see ralli GB jutt vastaks tõele, siis oleks see juba samm lähemale tipu suunas ja siis tuleb vaid masin teel hoida ja "pedal to the metal" ja vaadata, kuidas loebid ja ogierid kauge kaarega maha jäävad. see viimane lause on muidugi naljaga mõldud, aga mees, kes ka s2000 masinal saab tagumistele vertsudele vastu, peaks stobarti wrc roolis ikka teine tera olema. ja fordile peaks ju ka gb ralli sobimam või kuidas?
ma usun, et see avalikustamine vöimalikult hilja on Tänakule ette kirjutatud ja ta peab sellest ka kinni pidama. esiteks hoiab see pinget üleval, et mis saab ja kuidas ja teiseks on seal rahad taga, mis reklaami maailmas on oluline samm. vb veel tahab keegi viimasel hetkel teda kellegilt üle osta.
tundub, et üle pika aja on eesti autorallis nagu maailma tasemel hakkamas jälle tähelepanu tekkima. vahepeal oligi kuidagi nagu masu aeg. Aava kadus orbiidilt rahvusvahelisel rallimaailmast.
Eks selline väike lootus oli ju ka enne.Eriti ,et GB rally SWRC arvestusse ei kuulu.Kui see uudis tõsi on ,siis see on ju super.Ei jõua ära oodata.Ja oleme ausad,Ott on selle preemiaks välja teeninud ilusa hooaja eest.
>
0
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
Katsevõit on küll väga ulmeline ma arvan et kui ta ilusti lõpuni tuleb ja järk järgult oma kiirust kasvatada suudab ka siis sügelevad poiste näpud ja lepingud
>
0
Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!