Ilmselt ei kahtle keegi, et Tänak on Saaremaal suursoosik, kelle ainus võimalik konkurent on pisut uuemat sorti Ford Focus WRCga sõitev Gross.
siiski käib jutt '03st järelikult.
Krt, laupäeva hommikul tulles jälle rallipassi osta ei saa. Haige värk.
Peaks juba harjunud olema, et igal aastal on mingi kamm sellega. Raske on anda nendele üksikpiletite müüjatele lisaks ka käepaelad. Oi ma olen vihane praegu...
EDIT: Ralli pileteid ja ajakirja saab osta ka Alexela Virtsu tanklast. Ok, see muudab asja. Loodetavasti pole otsas siis, kui mina sinna jõuan.
Või siis mitte, kui 6:15 laevale tahaks Pood E-P 7:00-22:00.
>
0
Viimati muutis ivar80, 06 Okt 2011, 09:52, muudetud 2 korda kokku.
Lääne-Saaremaa teed on kõik kõvade klibuvallide põhjapeal. sadagu või taevast pussnuge, sealsed teed peavad kenasti. Mõned aeglased kurvid (mahapöörded) kaevatakse vähe ülesse aga seda juhtub iga ilmaga ja kõikjal.
Sai läbi sõidetud SS4 E-Profiil / Pidula ja SS5/7 Mobil Super / Undva.
SS 4 tundus päris tegija Pinnas oli hetkel enamjaolt kuiv. Katse on kohati ikka väga kitsas, vaevalt auto laiune.
SS 5 Undva nagu Undva ikka . Metsavahel oli libe ja märg, ülejäänud osa kuiv ja lahtine kruus. Metsaalune oli suht aukus ka.
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
ivar80 kirjutas:Krt, laupäeva hommikul tulles jälle rallipassi osta ei saa. Haige värk.
Peaks juba harjunud olema, et igal aastal on mingi kamm sellega. Raske on anda nendele üksikpiletite müüjatele lisaks ka käepaelad. Oi ma olen vihane praegu...
EDIT: Ralli pileteid ja ajakirja saab osta ka Alexela Virtsu tanklast. Ok, see muudab asja. Loodetavasti pole otsas siis, kui mina sinna jõuan.
Või siis mitte, kui 6:15 laevale tahaks Pood E-P 7:00-22:00.
Passi kohta ei tea,kuna ise seda ei vaja,aga vähemalt kava müüdi küll praamil puhvetis.
Sai käidud testikal. Ega seal midagi erilist polnud. Kiirematest olid kohal Murakad ja mõned FWD ja veel palju välismaalasi. Varsti laen video ka sellest ülesse.