EF8 kirjutas:Minu arust parim lahendus Tänakule oleks järgmine aasta jälle SWRC ja 2013 VW-ga WRC.
VW nüüd küll parim pole.Ju ta ikka Fordi jääb.
Miks? Auto konkurentsivõimelisust ju veel ei tea, ent samas VAG grupp tavaliselt oma projekte shitasti ei tee ning taga aetakse perfeksust. On neil ka üksjagu kogemusi võidusõiduvaldkonnast.
Tutvuste poole pealt pean tõesti nõustuma jah...neid on ikka M-spordis ilmselt üksjagu.
kais kirjutas:Citroeni küll prantslaste maksuraha ei lähe. Riik on Renault'is osanik. PSA grupp peaks siiani eraomanduses olema.
Sul võib täitsa õigus olla isegi. Ma mäletan ma lugesin selle kohta kuskil saitil et nagu Citroenil oli mingi hetk finantsiliselt raske ja mindi maksumaksja raha kallale aga ma ei saa selles 100% kindel olla, sest ma ei leidnud seda uudist enam üles, et võin tõesti eksida.
No johhaidiii... , et niilihtne see ongi. Anname raha ja võtame raha, ehk mehed saunas arutavad, et"... ah krt. mini sai juba küll raha ja samas tahaks ühte DTM sõitu minna vaatama. Annaks raha hoopis sinna..."
Loodame, et asi nii hull ei ole, aga eks prodrivel nüüd tegemist küllaga uue sponsori otsimisel.
Vaadates senist edu, siis peaks BMW ikka äärmiselt loll olema, kui rahastamist ei jätka. DTM on küll tähtis aga VW liitumisel peaks WRC sari juba väga atraktiivseks turunduskanaliks muutuma. Aru ma ei saa sellest BMW tõmblemisest, veidi aega F1, natuke WRCs, WTCCs ja nüüd ka DTMi.. nagu ise ka ei teaks täpselt, mida tahavad.
tundub küll, et asjad liiguvad Tänakule vägagi soodsas suunas. ETV spordiuudistele ütles ta, et tahaks rääkida aga ei saa veel.. ei hakka lubama enne kui asi kindel.
Pajussaar kirjutas:eks tuleb viimane SWRC etapp ära sõita ja kui see edukalt lõpeb võib ka häid uudised oodata..
Ma arvan, et see viimase etapi tulemus asjade edasist käiku hetkel enam väga ei mõjuta. Tiitel pigem Tänakule oluline, tiimibossid tema kiirust juba teavad.
Minu arusaamist mööda on Otil järgmine aasta juba selge ja arvestades salastamise astet ei saa see midagi muud olla kui WRC. Sisetunne ütleb, et Ford, küsimus ainult et milline tiim.
kuulujutud käisid sellest juba ammu, samas minu teada BMW panus algusest peale on olnud suht kesine, piirdudes laias laastus öeldes kerede ja mootorite tarnimisega.
Kuulukate kohaselt sai Östberg oma raha asjad korda. Ning sõidab ka järgmise täis hooaja kaasa.
Vahepeal oli kahtlus kas ta see hooaeg GB rallil kaasa saab teha
>
0
Viimati muutis Kolin, 18 Okt 2011, 22:25, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi