Wtf leisi vald? Kus kohas seal veel katse?-timtim kirjutas:siin ju kihelkonna vald olemas juu:Dvimane vald seal lehel.Mart_ kirjutas:Kust sa vaatasid-helm- kirjutas:lisaks siis veel,et mina ma ei tea millal Mart toetajate nimekirja vaatas,aga vähemalt praeguseks on seal Kihelkonna vald täitsa olemas..
ja siis seda ka,et mäebe võiks küll uuesti olla..see on väga kift katse ja ralli muutus palju kompaktsemaks(loe jõuab rohkematel katsetel käia![]()
http://saaremaarally.eu/site/index.php/ ... index.html
Mina vaatasin siit
III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

golf2tour kirjutas:Wtf leisi vald? Kus kohas seal veel katse?-timtim kirjutas:siin ju kihelkonna vald olemas juu:Dvimane vald seal lehel.Mart_ kirjutas: Kust sa vaatasid![]()
Mina vaatasin siit
ei tea,samas kaldun arvama,et Leisi lihtsalt toetaja
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
Rallifoorum 24/7

Mul näitab ainult inglise keelse sisuga...eesti omaga pole-timtim kirjutas:siin ju kihelkonna vald olemas juu:Dvimane vald seal lehel.Mart_ kirjutas:Kust sa vaatasid-helm- kirjutas:lisaks siis veel,et mina ma ei tea millal Mart toetajate nimekirja vaatas,aga vähemalt praeguseks on seal Kihelkonna vald täitsa olemas..
ja siis seda ka,et mäebe võiks küll uuesti olla..see on väga kift katse ja ralli muutus palju kompaktsemaks(loe jõuab rohkematel katsetel käia![]()
Mina vaatasin siit
Vabandan, et mitu lehte täis jamasin
Rallifoorum 24/7

1. lk sa juba küsisid seda. Ohh seda mälu küll.golf2tour kirjutas: Wtf leisi vald? Kus kohas seal veel katse?
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Kus on sellised veokimehed nagu Ligur, Liblik ja Kristall?
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Sarnane teema kusagil olnud ka varem.calderon kirjutas:146 vist aastal 2010jax kirjutas:Keegi oskab öelda, palju on üldse Saaremaa Rallil osalejate arvu rekord?
Valetasin. 181 aastal 2007 oli hoopis
See 181 on reganute arv. Võistlusnr. jagati 162. SS1-l oli startijaid 146 (nende seas 8 katkestajat)
III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

allar9944 kirjutas:1. lk sa juba küsisid seda. Ohh seda mälu küll.golf2tour kirjutas: Wtf leisi vald? Kus kohas seal veel katse?
Leisi vald toetajate grupis sest,, minu teadmiste järgi on nn Jööri katse algus Leisi vallas või on mingi rajalõik Leisi vallas ja siis tuleb tagasi Valjala valda..arvan,et asi selles
teadjamad siis parandagu mind,kui midagi valesti
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

V järgu kommentaator

II järgu kommentaator

starti pääseb 150 masinat. regida saab veel 8 kindlat trassile pääsejat. ma usun, et nii mönigi kauem tulija vb alles registreerib end viimasel minutil.
Rallifoorum 24/7