2012 aasta
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kui aus olla siis 4 -5 esimest on ikka üldse teisest klassist sõitjad, Citroen ja Ford tehasemeeskonnad ja Solberg, ülejäänud on ikka tunduvamalt aeglasemad nendest. Niiet esi 4 sõita on kindlasti juba väga raske... rääkimata kohe võitma hakkamisest. olgem lihstalt reaalsed. ma usun et see meeldiks kõigile, kui meie mees kohe poodiumi kõrgemale astmele astuks aga siiski, ei ole mõtet sellised õhulosse ka ehitada... 

Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!
Täiesti nõus sinuga, siin avaldubki see asjaolu, et kes vaatab kohti katsetel ja kes aegasid. Esimesed 4-5 vahe järgmistega on tohutu.Pajussaar kirjutas:Kui aus olla siis 4 -5 esimest on ikka üldse teisest klassist sõitjad, Citroen ja Ford tehasemeeskonnad ja Solberg, ülejäänud on ikka tunduvamalt aeglasemad nendest. Niiet esi 4 sõita on kindlasti juba väga raske... rääkimata kohe võitma hakkamisest. olgem lihstalt reaalsed. ma usun et see meeldiks kõigile, kui meie mees kohe poodiumi kõrgemale astmele astuks aga siiski, ei ole mõtet sellised õhulosse ka ehitada...
Muidugi me kõik loodame ja soovime kõige paremat aga esialgu ikka samm-sammu haaval.
Aasta lõpp kisub päris põnevaks. Et kes kuhu siis ikkagist läheb ja kes kinga saab ja kes kelle välja vahetab. Variante on nii paljusid et isegi kõige parema loogika juures ei jõua mittekuhugi.
Kas Ogier läheb Fordi? Kui läheb siis arvatavasti oleks see vaid hüppelauaks et ülejärgmine aasta VW'ga liituda. Ma ei taha uskuda et Ogier nii põikpäine on. Kui Loeb peaks aasta-paari pärast lõpetama ja Ogier on VW'sse läinud siis oleks see väga suur põnts Citroenile. Mille pärast ma arvangi et kui palju närvidele praegu Ogierile ei käida siis ta siiski jääb Citroeni.
Kas Hirvonenil pole veel lepingut Ogieri või Tänaku pärast? Ja kui Hirvonen peaks see aasta ime-läbi meistriks tulema siis kas see mängib rolli Fordi pilootide osas? Kuidas sa ikkagi näitad meistrile ust ja loobud number ühest oma Fiesta uksel, mis peaks väga hea müügiartikkel olema. Sellepärast ma arvangi, et see Itaalia meedia jutt on jama ja otsused pole kaugeltki veel tehtud. Oodatakse ikkagi ära lõpplahendus. Kuigi loodan et makaronidel on seekord õigus.
Kelle valib VW oma ridadesse. Hännineni peetakse juba üheks VW piloodiks siis tekib küsimus mis saab Hirvonenist või Latvalast kui mõni neist peaks Fordist lahkuma, sest ma ei suuda uskuda et VW võtab endale 2 soomlast.
Ma kaldun arvama, et nii Ford kui Citroen jätkavad samade sõitjatega aga seekord ma loodan et ma eksin ja toimuks mingigi muudatus praeguses sõitjate rivis.
Kas Ogier läheb Fordi? Kui läheb siis arvatavasti oleks see vaid hüppelauaks et ülejärgmine aasta VW'ga liituda. Ma ei taha uskuda et Ogier nii põikpäine on. Kui Loeb peaks aasta-paari pärast lõpetama ja Ogier on VW'sse läinud siis oleks see väga suur põnts Citroenile. Mille pärast ma arvangi et kui palju närvidele praegu Ogierile ei käida siis ta siiski jääb Citroeni.
Kas Hirvonenil pole veel lepingut Ogieri või Tänaku pärast? Ja kui Hirvonen peaks see aasta ime-läbi meistriks tulema siis kas see mängib rolli Fordi pilootide osas? Kuidas sa ikkagi näitad meistrile ust ja loobud number ühest oma Fiesta uksel, mis peaks väga hea müügiartikkel olema. Sellepärast ma arvangi, et see Itaalia meedia jutt on jama ja otsused pole kaugeltki veel tehtud. Oodatakse ikkagi ära lõpplahendus. Kuigi loodan et makaronidel on seekord õigus.
Kelle valib VW oma ridadesse. Hännineni peetakse juba üheks VW piloodiks siis tekib küsimus mis saab Hirvonenist või Latvalast kui mõni neist peaks Fordist lahkuma, sest ma ei suuda uskuda et VW võtab endale 2 soomlast.
Ma kaldun arvama, et nii Ford kui Citroen jätkavad samade sõitjatega aga seekord ma loodan et ma eksin ja toimuks mingigi muudatus praeguses sõitjate rivis.
-
- I järgu kommentaator
http://www.martinprokop.com/fangalerie.phpbluuford kirjutas:Prokop alates Wales-ist Fiesta WRC roolis. Järgmine aasta 10 rallit WRC-ga (Euroopa etapid). Ühe S2000-de olla müünud Lätti!
SPORTS RACING TECHNOLOGIES, selles tiimis sõidab ka noor Gryazin.
-
- I järgu kommentaator
*Järgnevatel võistluspäevadel starditakse vastupidises järekorras ehk ajasõidu kiireim alustab viimasena.*-timtim kirjutas:2012 siis toimub ka rallis kvalifikatsioon
http://sport.delfi.ee/news/auto/maailm/ ... 4&l=fplead
Sellisel juhul läheb asi ikka väga absurdseks ju kui järgnevatel päevadel paremusjärjestus mingit rolli stardijärjekorras ei mängi... imelik...

See on rohkem ajakirjaniku teadmatus või oskamatus mõista inglise keelt. Tegelt puudutab see shakedown'i asi ainult esimest päeva.Pajussaar kirjutas: *Järgnevatel võistluspäevadel starditakse vastupidises järekorras ehk ajasõidu kiireim alustab viimasena.*
Sellisel juhul läheb asi ikka väga absurdseks ju kui järgnevatel päevadel paremusjärjestus mingit rolli stardijärjekorras ei mängi... imelik...
Best Of Rally Live kirjutas: On gravel rallies, the shakedown test session will become a ‘Qualifying Stage’ and will determine the first day’s running order.
"Come on, you can see more than that"
-
- I järgu kommentaator
no see onjah vähe tõenäolisem ja loogilisem...Frank kirjutas:See on rohkem ajakirjaniku teadmatus või oskamatus mõista inglise keelt. Tegelt puudutab see shakedown'i asi ainult esimest päeva.Pajussaar kirjutas: *Järgnevatel võistluspäevadel starditakse vastupidises järekorras ehk ajasõidu kiireim alustab viimasena.*
Best Of Rally Live kirjutas: On gravel rallies, the shakedown test session will become a ‘Qualifying Stage’ and will determine the first day’s running order.
tänud.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
2012 kalender
17-22/01: Rallye Monte-Carlo
09-12/02: Rally Sweden
08-11/03: Rally Mexico
29/03-01/04: Rally Portugal
27-29/04: Rally Argentina
25-27/05: Acropolis Rally
22-24/06: Rally of New Zealand
02-05/08: Rally Finland
24-26/08: Rallye Deutschland
13-16/09: Rally of Great Britain
04-07/10: Rallye de France - Alsace
18-21/10: Rally d’Italia
01-04/11: Rally de España
Note: The finish date given is the Sunday of the rally weekend. Itineraries are however subject to final confirmation by event organisers.
FIA Production Car World Rally Championship
Note: Six nominated events from eight count towards the Championship.
FIA Super 2000 World Rally Championship
Note: Seven nominated events from eight count towards the Championship.
Note: The finish date given is the Sunday of the rally weekend. Itineraries are however subject to final confirmation by event organisers.
FIA Production Car World Rally Championship
Note: Six nominated events from eight count towards the Championship.
FIA Super 2000 World Rally Championship
Note: Seven nominated events from eight count towards the Championship.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
Keegi tahaks ennustada, mis saab Egon Kaurist; kas saab tiitli ja stipendiumi või võtab Breen ikkagi selle omale?
Enda arvamus on, et Breen teeb 1-0, kahjuks.
EDIT: Breen on jah oma lihtsate vigade eest natuke kurikuulus, aga ei tahaks mõnele rallisõitjale halba õnne soovida. Kes võidab, see võidab.
EDIT: Breen on jah oma lihtsate vigade eest natuke kurikuulus, aga ei tahaks mõnele rallisõitjale halba õnne soovida. Kes võidab, see võidab.
Viimati muutis Karlip, 24 Sept 2011, 10:25, muudetud 1 kord kokku.
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
-
- III järgu kommentaator
Tahaks ikka loota, et mehed suudavad rahulikult ja targalt lõpuni tulla.Karlip kirjutas:Keegi tahaks ennustada, mis saab Egon Kaurist; kas saab tiitli ja stipendiumi või võtab Breen ikkagi selle omale?
Praeguse seisu järgi peab natuke nagu tahtma ka juba ilma jääda sellest.
See nüüd ei tähendanud muidugi seda, et võitmine lihtne peaks olema.
Mõtlen seda, et kui Prantsusmaal sama kehvasti läheb, kui Saksas, siis on jama. Inglismaal võiks nad enam-vähem võrdsed olla.
www.keretood.ee - Autode kereremont Viljandis.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
26 punkti on piisavalt suur edu, et seda ära käkkida.
Egon peab sõitma targalt ja püüdma olla poodiumil. See vastu Breen peab kõvasti pingutama. Pingutamisega kaasnevad ka suured riskid.
Prantsusmaal võib Egon maksimaalselt ära anda 10 punkti. Breeni võidu korral peaks Egon olema kolmas Siis jääks Inglismaale veel varu 16 punkti mis tagab Egonile riskivaba sõidu. Isegi kui Breen Inglismaal võidaks ei tohi Egon tagapool kui viies koht. Siis võidaks Egon ühe punktiga tiitli.
Egon peab sõitma targalt ja püüdma olla poodiumil. See vastu Breen peab kõvasti pingutama. Pingutamisega kaasnevad ka suured riskid.
Prantsusmaal võib Egon maksimaalselt ära anda 10 punkti. Breeni võidu korral peaks Egon olema kolmas Siis jääks Inglismaale veel varu 16 punkti mis tagab Egonile riskivaba sõidu. Isegi kui Breen Inglismaal võidaks ei tohi Egon tagapool kui viies koht. Siis võidaks Egon ühe punktiga tiitli.
Man and machine against mother nature!!!
-
- Rallifoorum 24/7
Nojah, Kaur vist ikkagi survet Breenil peal ei hoia Prantsusmaal. Ainuke lootus on, et Yaray Lemes hoiab Breeni nii pingul kui vähegi võimalik ning võtab katsevõidud ja üldvõidu.
-
-
-
-
- Rallifoorum 24/7
-
-
-