Millest selline arvamus?:D Kui oma kodutallis seisab selliseid 2tk, siis miks peaks veel kuskilt koduralliks rentima...(tore oleks uuega näha muidugi).
No see on ju nii halb uudis kui üldse ollagi saab. Miks Ott pidi juba teada andma, et ta WRcariga rajale tuleb. See ralli ootamine muutub nii keeruliseks. Huvitav oleks mudugi teda näha uue generatsiiooni autoga aga vaevalt et on mõtet finantsi selle peale kulutada kui vanad autod niisama seisavad.
>
0
Viimati muutis Epik, 15 Sept 2011, 00:52, muudetud 1 kord kokku.
Mõned inimesed tulevad nüüd juba sellepärast vaatama ehk aga ise arvan, et see on 03 aasta WRC aga miks ka mitte viimase generatsiooni Focus kuna Wilsoniga ju mehel hea läbisaamine ja miks mitte seda sealt siia saata kuna neid ju päris palju.
Lithium kirjutas:Mõned inimesed tulevad nüüd juba sellepärast vaatama.....
Saaremaale tullakse kindlasti Lassi kurvi pärast, wrc'de ja võimalus sattuda saarele kui muidu nagu põhjust pole. Et osad on nagu alkoturisti tulla saarde jooma :/
Lithium kirjutas:Pole seal Lassi kurvis midagi huvitavat, minu arvates on ka paremaid kurve.
Lassi kurv on sama legendaarne nagu Paide rallil Sõpruse auk (ei mötle pubi). Paljud ei teagi, mis rallil nad käisid, aga mainid et palju matse ja apsakaid pärast silda ja kohe tuleb meelde, et jajah..seal olen käinud.
No kui mõni laksusid vaatama läheb siis on küll päris jamasti. Tea mis need rallisõitjad mõtlevad kui autod puruks sõidetud on.. kena onju. Jööri hüppe on üks mõnusamaid kohti ja on veelgi neid..
eks jh, Lassile minnakse selleks et õnnetusi näha..phh jama,see pole minu jaoks, mina otsin just selliseid kohti,kus näeb sõitjate meisterlikkust.. mida niiütelda tehnilisem ,seda mõnusam (H)
Lithium kirjutas:Nii kaua on need kõvad paugud lõbusad kui keegi surma saab ja ralli pooleli jäetakse.. onju nii..
eks neid õnnetusi otsijaid on..nu ma julgen pakkuda 80%..ülejäänud 20% on rallinautijad..
Kuulun ka sinna 20% hulka, kuna sõidan ise ka. Samas saan aru ka sellest 80%, ralli ju ongi vaatemäng. Ilma publukuta poleks ka rallit. Rahvale meeldib ikka vaatemäng.
Lithium kirjutas:Siis võib ju kohe romurallile minna...
Kes ütles, et action on avarii? Minu jaoks on kiire puhas sõit ka action napikad ja muud näpukad peaksid vere vähe kiiremini ringikäima panema, väike adrepauk peaks ka ju rallivaatamise juurde käima või mis?
Ma arvan ,et see kõigil peas kinni mida nad vaatamas käivad ega seda muuta ei saa.Ega ka see juurde ei anna kui me siin Saaremaa ralli teemas kirjutama sellest ,et ei ole normaalne teiste ebaõnne nautimas käia.See ei anna midagi juurde kes seda vaatamas käivad need käivad ikka edasi
Selle actioni kohapealt oli varem hea näide ehk võitluspaar Käö vs Raidam
kui Raidam tuli nagu liimitud kurvides, siis Käö Sass puistas kõik teeääres olijad kruusaga üle, finišis oli aga ikka Raidam minutiga peal.
Vaadata ja kaasaelada oli vahvam/ägedam Käole...
sama loogika käib esivedu vs tagavedu, mille sõidustiil on loomult palju sündmusterohkem kui esiveoliste kuiv põristamine
Mis Saaremaa rallisse puutub, siis ei oska mina midagi öelda miks sinna kõik kipuvad - ilmselt selletõttu, et ei ole veel sinna oma jalga ralliga seoses sinna tõstnud;) Ka see aasta ei õnnestu, kuid loodetavasti tuleb sama hea ralliraadio nagu seda oli eelmine aasta vist? Suuder ja Co tegid. Siiani parim kindlalt.
>
0
Viimati muutis skahar, 17 Sept 2011, 20:28, muudetud 1 kord kokku.